- 3 Kasım 2015
- 143
- 151
- 103
- Konu Sahibi Kardelennnnm
-
Merhaba arkadaşlar , çok sevdiğim amcamın kızı 29 yaşında ve nişanlı. Nişanlısı 44 yaşında hiç evlenmemiş maddi durumu çok iyi buraya takılmıyorum çünkü amcamların durumu da öyle . Yalnız hiç evlenmemesi beni tedirgin ediyor , ve amcamın kızına hiç belli etmiyorum , abinin görüntüsü çok efendi ama çok tedirginim inşaallah kötü bir şey çıkmaz. Geçmişi araştırıldığında da bir sıkıntı yok .çevreniz de varmı neden evlenmez bi erkek o yaşa kadar , ille kötü bir şey var Mıdır
Merhaba arkadaşlar , çok sevdiğim amcamın kızı 29 yaşında ve nişanlı. Nişanlısı 44 yaşında hiç evlenmemiş maddi durumu çok iyi buraya takılmıyorum çünkü amcamların durumu da öyle . Yalnız hiç evlenmemesi beni tedirgin ediyor , ve amcamın kızına hiç belli etmiyorum , abinin görüntüsü çok efendi ama çok tedirginim inşaallah kötü bir şey çıkmaz. Geçmişi araştırıldığında da bir sıkıntı yok .çevreniz de varmı neden evlenmez bi erkek o yaşa kadar , ille kötü bir şey var Mıdır
aşk evliliği değil , birisi tanıştırdı daha da ilginçti Abi kuzenimi görmeden tamam demiş arcı olan kişiye çok güveniyormuş.abinin babası ölmüş kardeşleri ile görüşmüyor annesi çok yaşlı ama ayrı kalıyor aynı evde değiller ..beni eleştiren arkadaşlarım kuzenimle zerre sıkıntım yok çok fazla seviyorum , sadece içim içimi yiyor ısınamadım işte..Ask evliligi mi? Birbirlerini iyice tanimislar mi?
Ama nisanlandilarsa, epey beraber vakit gecirmislerdir. Simdi siz kotu olursunuz.Aşk
aşk evliliği değil , birisi tanıştırdı daha da ilginçti Abi kuzenimi görmeden tamam demiş arcı olan kişiye çok güveniyormuş.abinin babası ölmüş kardeşleri ile görüşmüyor annesi çok yaşlı ama ayrı kalıyor aynı evde değiller ..beni eleştiren arkadaşlarım kuzenimle zerre sıkıntım yok çok fazla seviyorum , sadece içim içimi yiyor ısınamadım işte..
Aşk
aşk evliliği değil , birisi tanıştırdı daha da ilginçti Abi kuzenimi görmeden tamam demiş arcı olan kişiye çok güveniyormuş.abinin babası ölmüş kardeşleri ile görüşmüyor annesi çok yaşlı ama ayrı kalıyor aynı evde değiller ..beni eleştiren arkadaşlarım kuzenimle zerre sıkıntım yok çok fazla seviyorum , sadece içim içimi yiyor ısınamadım işte..
Haklısın . giderayak kötü olmuyayım, ömür boyu Mutlu olur inşaalahAma nisanlandilarsa, epey beraber vakit gecirmislerdir. Simdi siz kotu olursunuz.
Bence de 15 yas cok fazla, ama kuzeninizin oncelikleri farkli olabilir.
Kardeşleri ile fikirleri uyuşmuyor , ama kuzenim ile fikirleri aynı bu yüzden kabul etmiş sanırım da bana göre saçmaIste burda sıkıntı var. Dedikleriniz cok ciddi seyler. Gormeden konusmadan nasil kabul etmis hemen? Kardesleriyle neden gorusmuyor?
Kardeşleri ile fikirleri uyuşmuyor , ama kuzenim ile fikirleri aynı bu yüzden kabul etmiş sanırım da bana göre saçma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?