44 Yaş

Elestiririm tabii. Adam 44 yasinda diye niye hastalikli gibi yaklasiyorsunuz adama? Ne var yani, 50 yasinda da evlenebilirdi yahut hic evlenmeyebilirdi. Her sey insanin elinde mi konu sahibi? Hayat insana her istedigini sunuyor mu?

Elestiririm tabii. Adam 44 yasinda diye niye hastalikli gibi yaklasiyorsunuz adama? Ne var yani, 50 yasinda da evlenebilirdi yahut hic evlenmeyebilirdi. Her sey insanin elinde mi konu sahibi? Hayat insana her istedigini sunuyor mu?
Elwştirdiğin için bir şey demedim açıklama yaptım ama atarlanıyorsun...

Evlenip ayrılmış olsa idi, o zamanda niye boşanmış ne kusuru varmış diye kurcalayaktınız.
Bırakın Allah aşkına, herkesin kendi hayatı, dert etmeyin kendinize.
Kuzeniniz de yaşar görür, ya mutlu olur ya olmaz.
Dünyanın sonu değil yani.

Kuzeninizde kucuk degil. Hani dusumeden etmeden evlenecek yaslarini gecmis. O yuzden siz ne yapsaniz biz ne desek bos. Yasayip gorucez.

Büyükler gereken araştırmayı yapmış kuzeninde yapmışki evleniyor nedir bu tedirginlik bence onların derdi olsun bu

Evlenmek icin olmasi gereken bir yas araligi yok ki, ne zaman kendinizi hazir hissederseniz, ne zaman dogru insani buldugunuza inanirsaniz vs.

Siz neden bu kadar dert edindiniz anlayamadim.

Son düzenleme:
Istedigi gibi biriyle denk gelememiştir belki..

Bizim var bir tanıdığımız erkek. 39 yaşında 29 yaşında biriyle evlendi. Çok Mutlu'lar şimdi. Güven sorunu vardı sanırım. Kimseye güvenmedi. Evlenmek istemedi. Aile baskısı iyice artınca mecbur kaldı. Aslında evlenmek istemiyordu. Şimdi çok Mutlu. Karısının bir dediğini iki etmiyor. Hem de zengin kendisi. Bayanın durumu hiç iyi değildi. İnanılmaz yoksuldu. Aile normalde kabul etmezdi ama artık evlensin yeter diye bakıyorlardı. Ve Bingo.

Eşimle aramızda 15 yaş var bizimse
Ben 20ydim eşim 35
Kafasına göre insan çıkmamış
Okb ya da ana kuzusu da değil
Herkesin kusuru olur, erkekler işte hepsi aynı

Bir de evlenip boşansa neden boşandı
Evlenmese niye evlenmedi
Valla çok takmayın kafanıza bunlar ölçüt olamıyor

O insanı tanımıyorum herkesin sebebi farklıdır, ama dünya'da her ne kadar 7 milyar insan olsa da sürekli çevre değiştirmiyorsanız genellikle aynı insanlarla muhattap olup yaşıyoruz yıllarca, evlenmiş olmak için evlenmiyorsanız aslında o kadar da kolay değil.
Hayatınızın aşkının 20li yaşlarda mucizevi şekilde köşedeki sokakta karşınıza çıkması sadece masallarda ve filmlerde olan bir şey.
Bazı insanlar için evlilik yapmış olmak evlenecekleri kişiden daha önemli, 25 yaşıma kadar evlenmiş olmalıyım deyip, ilk bulduğuyla evlenip hemen çocuk yapıp sonra neden mutlu değilim diye sorgulayan arkadaşım var, mutlu olacağı birini bulmadıkça hiç evlenmeyecek arkadaşlarım da var.
Artık evlenme yaşı hem dünyada hem türkiye'de yükseliyor, birçok insan için öncelik evlenmek değil, özgürlüklerinin keyfini çıkarmak istiyor insanlar, ailelerin baskısı, evliliğe ortak olmaları, çocukların ömür boyu maddi manevi sorumluluğu pek cazip gelmiyor artık. Özellikle bizim gibi evlenince hayattan elin eteğin çekilmesi beklenen toplumlarda insanlar evleneceklerse bile önce hayallerini gerçekleştirmeyi, sıkılana kadar gezmeyi, kariyer yapmayı, bir üniversite daha okumayı, paralarını biraz kendilerine harcamayı tercih ediyorlar.
Her ilişki ve her insan farklıdır, bu insanları tanımadan da yorum yapamayız, belki siz şüphelerinizde haklı çıkacaksınız, ama her 45 yaşında evlenen sorunludur demek pek yaşadığımız çağın yorumu değil.

umarım öyle olur

Belki haklısınız normal ama bana ilginç geliyor kuzenim sürekli arıyor mesaj atıyor , o atmazsa mesaj yok falan ters giden bişeyler varmış gibi , yada ben kendi nişanlılık dönemimi hatırladığım için böyle görüyorum

Genç kadınlar da zaten paraları olmasa o kartolozlara bakmazlar. 30 yaşındaki genç bir insan 45lik kart bir herife zengin değilse hayatta bakmaz. Bu mu doğanın erkekleri kayırması yani, parayla rahim satın alma gücü? Hayat beni böyle kayıracaksa hiç kayırmasın sağ olun almayayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…