- 3 Kasım 2015
- 143
- 151
- 103
- Konu Sahibi Kardelennnnm
-
inşaallahKuzeninize elbet biliyordur. Hayirlisi olsun inşallah kotu bir seyler cikmaz altindan..
aşk evliliği değil , birisi tanıştırdı daha da ilginçti Abi kuzenimi görmeden tamam demiş arcı olan kişiye çok güveniyormuş.abinin babası ölmüş kardeşleri ile görüşmüyor annesi çok yaşlı ama ayrı kalıyor aynı evde değiller ..beni eleştiren arkadaşlarım kuzenimle zerre sıkıntım yok çok fazla seviyorum , sadece içim içimi yiyor ısınamadım işte..
Elwştirdiğin için bir şey demedim açıklama yaptım ama atarlanıyorsun...Elestiririm tabii. Adam 44 yasinda diye niye hastalikli gibi yaklasiyorsunuz adama? Ne var yani, 50 yasinda da evlenebilirdi yahut hic evlenmeyebilirdi. Her sey insanin elinde mi konu sahibi? Hayat insana her istedigini sunuyor mu?
Aşk
aşk evliliği değil , birisi tanıştırdı daha da ilginçti Abi kuzenimi görmeden tamam demiş arcı olan kişiye çok güveniyormuş.abinin babası ölmüş kardeşleri ile görüşmüyor annesi çok yaşlı ama ayrı kalıyor aynı evde değiller ..beni eleştiren arkadaşlarım kuzenimle zerre sıkıntım yok çok fazla seviyorum , sadece içim içimi yiyor ısınamadım işte..
Istedigi gibi biriyle denk gelememiştir belki..Merhaba arkadaşlar , çok sevdiğim amcamın kızı 29 yaşında ve nişanlı. Nişanlısı 44 yaşında hiç evlenmemiş maddi durumu çok iyi buraya takılmıyorum çünkü amcamların durumu da öyle . Yalnız hiç evlenmemesi beni tedirgin ediyor , ve amcamın kızına hiç belli etmiyorum , abinin görüntüsü çok efendi ama çok tedirginim inşaallah kötü bir şey çıkmaz. Geçmişi araştırıldığında da bir sıkıntı yok .çevreniz de varmı neden evlenmez bi erkek o yaşa kadar , ille kötü bir şey var Mıdır
umarım öyle olurBizim var bir tanıdığımız erkek. 39 yaşında 29 yaşında biriyle evlendi. Çok Mutlu'lar şimdi. Güven sorunu vardı sanırım. Kimseye güvenmedi. Evlenmek istemedi. Aile baskısı iyice artınca mecbur kaldı. Aslında evlenmek istemiyordu. Şimdi çok Mutlu. Karısının bir dediğini iki etmiyor. Hem de zengin kendisi. Bayanın durumu hiç iyi değildi. İnanılmaz yoksuldu. Aile normalde kabul etmezdi ama artık evlensin yeter diye bakıyorlardı. Ve Bingo.
44 yaşındaki adam yaşında hatun alacak olsa çocuk yapamaz -çok büyük itimalle. mecbur 35 yaş altı alacak.
parası pulu olan adam zaten kolay kolay 40 yaşlarında kadın almaz, almıyor. Yani burada sorun 40lı yaşlarda evlenme değil her iki cinsiyet için de artık evlenme yaşları ilerledi 44 geç filan değil ama maalesef kadınlar dezavantajlı. parası pulu da olan insan çocuk istiyor, genç güzel olsun istiyor, istiyor da istiyor 40 üstü kadına bakmıyor. acı gerçekler.
Ama nisanlandilarsa, epey beraber vakit gecirmislerdir. Simdi siz kotu olursunuz.
Bence de 15 yas cok fazla, ama kuzeninizin oncelikleri farkli olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?