• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

444 lü numaradan gelen arama

Bir iki sene önce bana da oldu böyle bir telefon olayı.internetten baktım dolandırıcı bunlar vs. diye bilgiler okudum ben de,panik halinde aynı gün içinde savcılığa suç duyurusunda bulunup şikayetçi oldum o numaradan.sonuç mu savcılık takipsizlik verdi,yeterli suç delili yok ortada diye.baktım iş bana düşüyor o numaradan bir şekilde şirketin şikayet hattı gibi bir şeye ulaştım.onlar benimle yaptıkları telefon kayıtlarına ulaştılar ve böylece dolandırıcılar tarafından aranmadığıma ulaşabildim ama bir kaç hafta uğraştım tabi bu sağlamayı yapabilmek için.

Bana ttnetmiş gibi geldi bu numara çünkü beni de aramıştı bana adres bilgimi sormadan kendileri söylemişti.. Yani kandırıldığını düşünmüyorum öyle olmasa benim adresime nerden ulaşacaklar ki :31: Birde ttnet in formların da tc kimliğini soruyor zaten belki de size acemi ya da üşengeç bir çalışan denk geldi eski formdan bakmamak için sordu.

0312 444 1 444 bu numara dolandırıcı imiş ttnet ararsa başında kod olmayanı heralde evet bazen dediginiz gibi acemi çalışanlar oluyor biz nette sorunlar vardı müşteri hizmetleri aradık ama karşımıza işten anlamayan biri çıktı sanırsam işe yeni girmiş kardeşim ben bilgisayar bölümü ögrencisiyim dedi telefondan tarif etti bazı şeyleri böyle olayları dogal karşılayabilirim işe yeni girmişse acemilik olur:1::1::1::1::1:

bundan bir kac ay once annemide aramislar oyle ttnet degilde baska bir internet sirketi ismini vermek dogrumu bilmem annemde uyku sersemi gecmis o internete ilk ay faturalar cok az geliyodu dedi sonraki aylar yuzun uzerinde gelmeye basladi diyo faturalar kesin bir dolandiricilik var annemde kapaticak istede daha borcu odeyemedi zavallim :25:

bundan bir kac ay once annemide aramislar oyle ttnet degilde baska bir internet sirketi ismini vermek dogrumu bilmem annemde uyku sersemi gecmis o internete ilk ay faturalar cok az geliyodu dedi sonraki aylar yuzun uzerinde gelmeye basladi diyo faturalar kesin bir dolandiricilik var annemde kapaticak istede daha borcu odeyemedi zavallim :25:

Hangi şirket canım bide sözleşme yapmış mı 2 sene dolmadan kapatamıyorsun

beni demin tt netten aradılar sözde,tarife değişikliği falan için bizim telefonda bozuk ses kesik kesik geliyor cep numaramı istediler verdim baktım 444 1 444 aradılar konuştuk en son adresimi istediler hiç şüphelenmedim verdim sonra kimlik nosu istediler bende zaten tt netin elinde bilgiler yokmu veremem dedim,tamam dedi 2 gün içinde telefonunuza tarife değişikliği için mesaj gelir dedi,sonradan uyandım internetten baktımki bunlar dolandırıcıymış bilen var mı ya adresi verdim napabilirlerki,off

seni arayan noyu ara bu numaradan beni aradılar şunları dediler dersin bazen böle oluyor

Bana ttnetmiş gibi geldi bu numara çünkü beni de aramıştı bana adres bilgimi sormadan kendileri söylemişti.. Yani kandırıldığını düşünmüyorum öyle olmasa benim adresime nerden ulaşacaklar ki :31: Birde ttnet in formların da tc kimliğini soruyor zaten belki de size acemi ya da üşengeç bir çalışan denk geldi eski formdan bakmamak için sordu.

inşallah öyledir içimi rahatlattınız

Bahsettigim firma turknet ve internette bu sirket hakkinda bir suru sikayet var simdi baktim:25:

bencede canım aynı numarayı ara bakalım tt netmi çıkıcak
eğer tt net çıkarsa sizin şirketiniz adına bir telefon geldi su tarihte şu saatte tel görüşmesi yaptım.
sizde sess kayıtları mevcutmudur.bi bakabilirmisiniz falan de. eğer mevcutsa sanırım ttnetdir:)
ben dolandırıcılardan şühpelendiğim için teyid istiyorum demeyide unutma ilgilenirler belki

Back
X