• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

45 günde max zayıflamak için yarışmak ister misiniz?

La Petite Princesse

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2015
267
365
18
Merhaba 45 gün sonra benim için önemli bir gün. Bu süreç sonuna kadar elimden gelenin ötesinde zayıflayıp incemek istiyorum.
Yanıma yoldaş , karşıma rakip olmak isteyenler var ise sabah kilo bildirimimizle başlayalım ne dersiniz?

Merhaba 45 gün sonra benim için önemli bir gün. Bu süreç sonuna kadar elimden gelenin ötesinde zayıflayıp incemek istiyorum.
Yanıma yoldaş , karşıma rakip olmak isteyenler var ise sabah kilo bildirimimizle başlayalım ne dersiniz?

Benim de 10 günüm var, bir de çok fazla verilecek kilom yok yoksa olurdum. Cidden su an kac kilosun?

83.6 kiloyum. 29 yaşındayım. Hedefim 60 fakat 45 günde kaç kilo verebilirim kestiremiyorum. ilk 45 günden sonrada devam edeceğim diyete ama önemli olan ilk 45 gün.
Eşlik etmek isteyen herkes mutlu eder beni tabi ki.
if i biraz araştırdım aslında mantıklı gibi önerin için teşekkür ederim.

Aynen bende 70 kiloyum ve ayın birine kadar 65 olmam lazım ama 20 günde biraz zor gibi

Haftada 3 gün yüzme , 4 gün koşu ve bölgesel egzersizlerle sporumu çeşitlendireceğim.
Mevcut diyet listem yok şimdilik.
Ekmek ve şekeri daha doğrusu şeker barındıran herşeyle vedalaştım. Meyveler dışında. Meyveleride kahvaltı öncesi dışında yemeyi düşünmüyorum.

Gunaydin. Ziyaretime gelmissiniz hos gelmissiniz.
Evet sabah zar zor yataktan ciktim.
83.5 kilo ile basladim.
45 dk yuruyup geldim. Amacim jillian 30 days yapmakti. Fakat kilimi kipirdatasim yoktu. Hic harekettense attim disari kendimi. Normal tempoda yurudum sayilir. Aralarda hizlandim.
Aksam telafi edecegim.
Kahvalti olarakta yulaf ezmesini sutle islatip yumusamasini bekledim. Tarcin serptim yedim. Fena degildi. Yulaflarim tam yumusayacak firsat bulamadigindan tadi hosuma gitmedi. Yeni tarifler deneyip bulayim.

Gunaydinn canimm
Eger surekli aktf olup birbirimizi hirslandrip motive edeceksek ben varim..
4.5 ay once 95 kg ile basladim simdi 73.4 kg olarak devam ediyorum. Dukan diyeti yapiyorum ek olarak leslie + jilian six pak yapiyorum.. Boyum 1.74 27 yasinda evli bi cocuk annesiyim hedefim 58 kg olmak

Back
X