- 30 Ağustos 2016
- 43
- 8
- 1
- 27
- Konu Sahibi busra_misin
-
Tesettürlü biri icin az amao boya istediğin kilo çok yalnız.
kilon gayet iyi bence.
Sen kaç kilosun pekigözlerim kör olacaktı yanlız benimde 158 boyum ve ben 58 kilo filan olduğumu asla düşünemem yuvarlanarak yürürürz canım çok fazla olsan olsan 50 yani
Boyuna göre en fazla 49 falan olmalı bence1.58 boy, 45 kiloyum ve kilo almak istiyorum 55 veya 58 falan olmak istiyorum nasıl alabilirim normal beslenen biriyim ama ne yaparsam yapayım alamıyorum hamur işi faln yiyorum ama tık yok hep 45 napıcam ya sıkıldım bu durumdan önerileriniz var mı?
Öncelike karşınızda bi insan olduğunu ve duyguların da olduğunu düşünerek görüş paylaşmanzı tavsiye ederim..şişko mu olmak istiyorsun ben mi yanlış anladım kısa boylu birisiniz ve şu anki kilonuz çok normal. ilginç
Hmm peki bi etki falan gosteriyo mu?Canim bende ayni dertten muzdaripim bir haftadir cicibebe balli sute basladim
Gobekten sanki biraz farkediyo ama bif hafta oldu henuz arastirdim bir i onermis 3 ayda 8 kilo aldim diye bende deniyorum.tok karnina uc ogun 10 15 tane bebe buskivusine bir kasik bal atiyorum sknra sut ustune mama yapiyp yiyorum gece yatmadan once ozellikle tartilinca anlicam faydasi oldumuHmm peki bi etki falan gosteriyo mu?
Yaaa peki kesin bi etkisini gordugunde bana burdan söyler misin bnde başlıcam çünküGobekten sanki biraz farkediyo ama bif hafta oldu henuz arastirdim bir i onermis 3 ayda 8 kilo aldim diye bende deniyorum.tok karnina uc ogun 10 15 tane bebe buskivusine bir kasik bal atiyorum sknra sut ustune mama yapiyp yiyorum gece yatmadan once ozellikle tartilinca anlicam faydasi oldumu
Tm cnm varmi senin bir onerinYaaa peki kesin bi etkisini gordugunde bana burdan söyler misin bnde başlıcam çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?