bayancan Aktif Üye Kayıtlı Üye 1 Kasım 2013 284 220 33 35 İstanbul 1 Kasım 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi bayancan #1 kulüp üyelerinin büyüük bir çoğunluğu 25 yaş altı gibi görünüyor..evlilik bekleyenler..bebek bekleyenler..iş arayanlar.. aslında her yaş grubunun paylaşımları da farklı olmalı doğal olarak..keşke üyeler yaşlarına göre gruplandırılabilse. mesela:kayınvalideler ya da menapozlular?? hiç mi yok acaba 45 yaş üzeri klüp üyesi
kulüp üyelerinin büyüük bir çoğunluğu 25 yaş altı gibi görünüyor..evlilik bekleyenler..bebek bekleyenler..iş arayanlar.. aslında her yaş grubunun paylaşımları da farklı olmalı doğal olarak..keşke üyeler yaşlarına göre gruplandırılabilse. mesela:kayınvalideler ya da menapozlular?? hiç mi yok acaba 45 yaş üzeri klüp üyesi
ayisigi88 Popüler Üye Kayıtlı Üye 30 Haziran 2012 3.464 188 103 1 Kasım 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi bayancan #2 bayancan .!.: kulüp üyelerinin büyüük bir çoğunluğu 25 yaş altı gibi görünüyor..evlilik bekleyenler..bebek bekleyenler..iş arayanlar.. aslında her yaş grubunun paylaşımları da farklı olmalı doğal olarak..keşke üyeler yaşlarına göre gruplandırılabilse. mesela:kayınvalideler ya da menapozlular?? hiç mi yok acaba 45 yaş üzeri klüp üyesi Genişletmek için tıkla... ben 45 yaş ve üstü değilim ama çok vardır bence bu sitede
bayancan .!.: kulüp üyelerinin büyüük bir çoğunluğu 25 yaş altı gibi görünüyor..evlilik bekleyenler..bebek bekleyenler..iş arayanlar.. aslında her yaş grubunun paylaşımları da farklı olmalı doğal olarak..keşke üyeler yaşlarına göre gruplandırılabilse. mesela:kayınvalideler ya da menapozlular?? hiç mi yok acaba 45 yaş üzeri klüp üyesi Genişletmek için tıkla... ben 45 yaş ve üstü değilim ama çok vardır bence bu sitede
Egem Yokluk içinde Cumhuriyeti kuranların torunuyuz. Kayıtlı Üye 26 Aralık 2007 22.146 12.092 498 1 Kasım 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi bayancan #3 ben 46 yaşımdayım canım henüz kaynana değilim ama yakın gelecekteki kaynanayım.bu sitedeki gelinlerin de baş belasıyım. Son düzenleme: 1 Kasım 2013
ben 46 yaşımdayım canım henüz kaynana değilim ama yakın gelecekteki kaynanayım.bu sitedeki gelinlerin de baş belasıyım.