Benim yaşım henüz 28 bende yaptırcağım.
Bu işler nasip işi yaşla ilgisi olduğunu düşünmüyorum.. 43 civarı yaşında olan yengem 4. Cocuğu oldu elbette tedavisiz hiç sorunu da yoktu.
Ama bazı faktörler var tek başına yaş ve yumurta rezervi hamile kalamama sebebi olamaz bir çok faktör etkiliyor olabilir
Evet mesela genetik önemli özellikle kan uyuşmazlığı olursa eşle.
Yada kilo sağlıksız beslenme vesayre bunlar hormonları çok etkiliyor. 1 sene önce eşimin akrabası köylüsü oluyor 43-44 yaşlarda geç evlendi çocuk çok istedi olmadı tüp bebekle hamile kaldı. Süreci bilmiyorum ama allahtan umut kesilmez. Mesela doktorunuz siz tüp bebeğe uygun değilsiniz dememiş hiç bazı çiftlerin testleri sonucları hiç tüp bebeğe uygun olmuyor daha tedaviye başlamadan red ediyor doktorlar tedaviye uygun olmadığı için.
Doktor neler veriyo tüp bebekte bilmiyorum bende ilk defa tecrübe edineceğim sonuçta kişiye özel yapılıyor bu tedaviler ama eğer araştırırsan memnun kalacağını düşünüyorum inositol takviyesi yumurtaları geliştiriyor hormonları denge de tutuyo feln. Doktoruna da danışabilirsin belki tedaviyi destekler

hiç belli olmaz belki kendiliğinden bile hamile kalırsın nekadar stress yaptığının farkında değilsin bir sene dolmamış

en büyük faktörde stress hele ki cevre baskısı varsa asla takmamalısın..