45 Yaş ve Üstü Tüp Bebek

Kızlar adetin 2. günü Merional 75 başladık bugün 6. günü iki yumurta halen 1 cm altı pazartesi yine gidicem kontrole ama ne yapabilirim vitamin alıyorum havuç avakado. Bu tedavi olmazsa bir daha olamayacağım doktorumun yaş sınırı var çünkü 46 yaşıma giriyorum. Ne yapabilirim
Başka doktora gidin 47 de yapıyorlar incir yiyin bol bol hurma ceviz çiğ fındık insAllah oldursun Rabbim

Tas Bitlisten gittik.Bizim için zor olacak ama bakalım.Çok umutlu değilim hakkımızda hayırlısı olsun.
Bitlis'ten mi geldiniz istanbula Allah yardımcınız olsun neden umitli değilsiniz sonuçlarınız iyiymiş olmaz baştan böyle olumsuz umitsiz olursanız Allah korusun olmaz umitli umutlu olun vercek olanRabbim

Bitlis'ten mi geldiniz istanbula Allah yardımcınız olsun neden umitli değilsiniz sonuçlarınız iyiymiş olmaz baştan böyle olumsuz umitsiz olursanız Allah korusun olmaz umitli umutlu olun vercek olanRabbim
Aynen canım Rabbim ol derse olur 🙏Yaştan dolayı ümitsizim.Arayan hemşire çok güzel konuştu aslında.Sonuçlarınız çok güzel çıkmış dedi.Ses tonuna bile umutlanıyor insan 🌸Evet Bitlisten geldik.Kaç gün otellerde kaldık.Alışık değilim bu duruma.Sonu güzel olacaksa sıkıntılar gelip geçicidir 🙏

Aynen canım Rabbim ol derse olur 🙏Yaştan dolayı ümitsizim.Arayan hemşire çok güzel konuştu aslında.Sonuçlarınız çok güzel çıkmış dedi.Ses tonuna bile umutlanıyor insan 🌸Evet Bitlisten geldik.Kaç gün otellerde kaldık.Alışık değilim bu duruma.Sonu güzel olacaksa sıkıntılar gelip geçicidir 🙏
Rabbim oldursun lutfen olumsuz olmayın size diyorum gerçi bende de gelgitler oluyor ama kimi duysam ne zaman pozitif olduysa o zaman olmuş tabi Rabbim ol derse olur vesileler yaratsjn hepimizi sevindirsin Rabbim emeklerimizi zayi etmez zaten inaniyorum🤲siz de umutlu ümitli olun🥰

Herkese merhabalar. 45 yaşındayım ve geç evlendim (kısmet böyleymiş). Henüz 1 yıllık evli bile değiliz ve geçen ay ilk tüp bebek denememizi yaptık İzmir'de. 44 yaş yaşlanmanın ilk pik yaptığı yaş diye okurdum ama bunu bizzat deneyimlemiş oldum. 44 yaşındayken 1,16 olan AMH seviyem, 45 yaşında 0,58'e düştü. Biz de daha ne olduğunu bile anlayamadan, AMH test sonucum çıkar çıkmaz apar topar tüp bebek tedavisine başladık. Çünkü o güne kadar muayene olduğum farklı doktorlar rahmimin sağlıklı olduğunu, normal yolla bile gebe kalabileceğimi söylüyordu. İlk denemede sağda 6, solda 1 adet toplam 7 adet folikül oluştu. Bunların 5 tanesi toplandı, 4'ü yeterli olgunlukta denildi, 2'si döllendi, 1'i 3. günde 3 hücrede kaldı, diğeri 7 hücreliydi. Yaştan dolayı doktorumuz genetik testi önerdiğinden risk aldık ve maalesef o son embriyomuz da 5. güne ulaşamadı, 4. gün seviyesinde kaldı. Sonuç olarak ilk tedavide elimizde bir tane bile embriyo kalmadı. Elbette 7 hücreli olan embriyoyu 3. günde dondurabilirdik ama genetik anomali ile düşük veya hamilelikte ileri seviyede kürtajı göze alamadığımız için risk aldık.

Bu başlığı yaşı benim gibi yüksek olan ama içine evlat isteği çökmüş de tüp bebek ile çözüm arayanlar için açtım. Bu başlık altında deneyimlerimizi ve aldığımız takviyeleri paylaşarak destek ve umut olabiliriz belki birbirimize. Şu an bir adet döngüsü dinlenme sürecindeyim. Bir sonraki adet döngüsünde kısmetse yeniden deneyeceğiz.
Merhaba, bende ayni durumdayim geç evlendim 41 yasindayim 3 yildir olmuyor. Endometriosis hastasiyim AMH 0.89 gecen sene 1 tup bebek denedik izmirde 6 yumurtam cikti 2. Tanesi dollendi ve 3 . Gun embriyotransfer oldu ama malesef tutmadi. Moralim cok bozuldu. Yurt disinda yasiyoruz ve haziran da tekrar sil bastan tup bebek yaptirmak icin gelicez. Rabbim isteyen herkesin bebegine kavusturur insallah🙏

Rabbim oldursun lutfen olumsuz olmayın size diyorum gerçi bende de gelgitler oluyor ama kimi duysam ne zaman pozitif olduysa o zaman olmuş tabi Rabbim ol derse olur vesileler yaratsjn hepimizi sevindirsin Rabbim emeklerimizi zayi etmez zaten inaniyorum🤲siz de umutlu ümitli olun🥰
Amin kuzucum Rabbim hepimizi sevindirsin inşallah 🙏🌸

Back
X