- Konu Sahibi happyjumpingbeans
Inşallah ama kızlar sanırım kimyasal. Çok üzgünüm 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neden öyle düşündün canım ne oldu kanama mi varInşallah ama kızlar sanırım kimyasal. Çok üzgünüm![]()
Cuma gideceksin değil mi doktora merakla bekliyorumHayır canım ama düne göre testim siliklesiyor ikinci resim dünkü birinci bugünkü
Bu idrar testleri çok güven vermedi bana hiçbir zaman sen ona takılma kadin bembeyaz görmüş mesela artık öylesine kan vermiş kanda çıkmış yüksek degerle mesela yani yanıltıcı oluyor bunlar sen cumayı bekle Allahtan ümidini kesme.bugun ben de çok kötüydüm biz tedaviye başladık dün 2.kontrolum vardi 2yumurta gozuktu olgunlaşan insAllah saglikli kalitelidir Rabbim hepimizi sevindirsinHayır canım ama düne göre testim siliklesiyor ikinci resim dünkü birinci bugünkü
Bu idrar testleri çok güven vermedi bana hiçbir zaman sen ona takılma kadin bembeyaz görmüş mesela artık öylesine kan vermiş kanda çıkmış yüksek degerle mesela yani yanıltıcı oluyor bunlar sen cumayı bekle Allahtan ümidini kesme.bugun ben de çok kötüydüm biz tedaviye başladık dün 2.kontrolum vardi 2yumurta gozuktu olgunlaşan insAllah saglikli kalitelidir Rabbim hepimizi sevindirsin
Evet canım giderim haber veririm yineCuma gideceksin değil mi doktora merakla bekliyorum![]()
InsAllah canim Aminn2 tane olsun sağlıklı olsun inşallah canım sağolun
Geçmiş olsun umarım en kolay ve en güzel şekilde hepimiz bebeklerimize kavuşuruz, denemeye devamKızlar bugün idrar testim bembeyaz ben elendim. Umutsuz olmayın herkesin süreci ayrı. Inşallah tedavilerinin çok güzel ilerler. Beni de haberdar edin. Öpüyorum hepinizi
İnşallah sonraki kontrolünüzde bambaşka bir haber alırsınızKızlar bugün idrar testim bembeyaz ben elendim. Umutsuz olmayın herkesin süreci ayrı. Inşallah tedavilerinin çok güzel ilerler. Beni de haberdar edin. Öpüyorum hepinizi
Maalesef canım maddi manevi tukendik. Oğlumuz yalnız kalmasın bir kardeşi olsun istemiştik. Olmadı... Nasip değilmiş. Teşekkür ederim hep destek oldunuz sizleri seviyorum sizlerin yolları açık olsun inşallahİnşallah sonraki kontrolünüzde bambaşka bir haber alırsınızolmazsa da pes etmeyin bence. İmkanınız varsa başka bir dr ile devam edin denemeye.