45 Yaşından sonra tüp bebek yaptıran varmı lütfen buraya

Tedavinin sonucunu merak ettim ben de senin durumundayım

Tedavinin sonucunu merak ettim ben de senin durumundayım
canım allah sana sağlıklı bir bebek nasip etsin benimki 6 haftalık düşük oldu gelişmedi ama buda güzel bir şey diyoruz sonuçta gebelik oldu demekki bu yaştada hamile kalabiliyoruz mücadeleni ver sen kısmetinde varsa inanki olacak yoksada allahın takdiri

Ben doğal yolla bir kez hamile kaldım 6 kez tup deneme yapmama rağmen hamile kalamadım 3 tanesinde opuda bitti yumurtalar erken çatladı donasyon dediler

Ben üç buçuk evliyim eşimle iki sene ayrı şehirlerde şartlardan dolayı kaldık buna rağmen 6.ayda hamile kaldım doğal yoldan . 4-5 haftalıkken kendiliğinden düştü.Zaman kaybetmeden tüpe başladık defalarca denedim hem de bahçecide.3 tanesinde opudan yumurta çıkaramadılar.Kan testinde erken çatladığını söyledi.Bir defa transfere gidebildim o da tutmadı.Malum doktor devam edersem bu işi bilmiyorum dedi.Donasyon önerdi merkezde tavsiye etti .Bende denemek istemiyorum maddi ve manevi çok yıprandım

Merhabalar,
ben de 45 yasimdayim 2.tüp bebek denemem sonuç pozitif fakat 12.gün değerim 25 ve cok düşük. 2 gün sonra tekrar değerlerime bakılacak. Allahima şükürler olsun pozitifi gösterdi. Insallah bebeğimi de sağlıkla kucagimda tutmayi nasip edecek.

Selam huzzam makami , Özel Tüp bebek Doktoru takibinde (Dr. Filiz Tosun Catakli ) Özel Kalamis Tip Merkezinde yaptirdim. Maalesef 8 haftalik düşükle sonuclandi. Simdi tekrar denemem oldu ama 2.kalite olduğu için pek umudum olmamakla beraber ; beklemedeyim.

Sevgili arkadaşlar ben 2015 haziran ayında 44 yaşımda, 3. tüp bebek tedavsisi sonrası hamile kaldım ve şimdi 10 aylık kızım var. Benim zorumla yönlendirdiğim 39, 48, 43 yaşlarında 3 arkadaşım da tüp bebek sonrası ikilerini bekliyorlar. hatta 39 yaşında olanı 1 ay önce doğum yaptı bile. Ben ilk iki denememi ankara'da zekai tahir ve kubilay vicdan' da yaptırmıştım. Sonra bu forumda tanıştığım çok tatlı arkadaşlarımın yönlendirmesi ile İstanbul Şişli Memorial'de tedavimi oldum. İlk iki denememede aynen sizlerin de karşılaştığı gibi sinir bozucu doktorlarla karşılaştım. En son Aylin Pelin Çil ile tedavimi oldum. Bu iş kısmet işi ve embriyolog, doktor ve labaratuvar çok önemli.

Merhaba manuf, diğer arkadaşların nerede yaptılar. Özellikle 49 yaşında olan nerede yaptırmış.

Biz Ankara'da oturuyoruz. Arkadaşlarıma İstanbul Şişli Memeorial ve Aylin Hanım'ı önermeme rağmen onlar İstanbul'a gitmeye üşendiler. 49 yaşında olan Ankara Memorial Aytül Hanım'a gitti. 49 yaşında olan arkadaşım çok da spor yapıyor ayrıca. 39 yaşında olan Başkent Hastanesine, diğeri de Nova Art tüp bebek merkezine gitti. Ben yine yaptırırsam yine Aylin Hanım'a giderim ama. Başka kimseye de güvenmem artık.

Merhaba, Ben 44 yaşında iki düşük bir tüp bebek denemesi olan biriyim. Forumda yaş itibariyle 40 üzeri ne yapabileceğimi ararken, bu başlığı ve yazınızı gördüm.
Sana yazma sebebim şu, ben ANKARA HACETTEPE üniversitesinde tüp bebek denemesi yaparken IVA hastaları vardı. İlk onlar, sonra tüp bebek adayları en son aşılama adayları giriyordu ultrasona. IVA ne diye sorduğumuzda erken menapoza giren, yumurtalık rezervi olmayan uzmanlar için Hacettepe'nin Japon uzmanlarla birlikte geliştirdikleri bir tedavi olduğu söylendi. Buradaki bayanlar ameliyatla rezervlerine işlem yapılmış, şimdi de yaklaşık 8 aylık bir tedavi sürecinde olduklarını söylediler. Bunu araştır bir istersen. Tıp sürekli gelişiyor, belki düşünürsün.

Boncuk gümüs merhaba4 yıl önceki yazınıza rastladım şuan aynı yaştayız ve bendede amh düşüklüğü erken menapoz tanısı kondu 3 kere tüp bebek geçirdim ve başarısız oldum acaba siz ne yaptınız?

45 yaşındayım. Tüp bebek için merkez arayışındayım. İleri yaş için İstanbul'u öneriyorlar. Bu işin garantisi yok biliyorum ama yaşlısın, hastasın diye dındınlanmayacak, işinin ehli merkez ve doktor önerilerinizi bekliyorum.

Şimdi aklıma geldi onu da ekleyeyim. Altın yumurta tekniği ile tedavi olan varsa bilgilerini paylaşabilir mi?

canım yanlış bilgi vermeyeyim ama altın yumurta ileri yaş olup rezervi az olan kadınlarda bir yumurta ile gebelik sağlamak için havuz tekniği uygulanması galiba

Merhaba sonuç alabildiniz mi. Bende 44 yaşındayım lütfen yardım edin. Aynı şeyleri bana da söylediler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…