- Konu Sahibi bebeklerve
-
Tedavinin sonucunu merak ettim ben de senin durumundayımMerhaba anne adayları arkadaşlar ben 45 i bitirdim 46 dayım bir buçuk yıllık evliğim doktorlara göre anne olma şansım %1 hatta bazı doktorlara göre hiç uğraşma dediler iki aşılama negatif ve yeni açılan tüp bebek merkezinde tüp bebek deneyelim dedik opuya kadar gidebildik yumoşlar boş çıktı dediler ama tüp bebek merkezinin acemiliği her açıdan belliğdi kaç yumurta toplandı bile söylemediler bu defa araştırıp iyi bir merkezde yaptırmaya karar verdik binbir zorlukla bulunduğum şehirden istbula gittik ordada şansım %1 ile 5 arasındaydı neyse yinede deneyecez dedik bu sefer 5 yumurta gelişti 3 ü toplandı ve 2 tanesi süper kalite 1 taneside iyi kalitede 3 adet embriyo oluştu üçünüde transfer ettiler çok umutlandık mutlu olduk ama malesef sonuç yine kocaman bir NEGATİF şimdi negatiften sonraki 3 üncü aydayım ve tekrar bir kere daha denemek için hazırlık içindeğim kısmetse olur olmazsa da can sağlığı diyoruz benim yaşlarda deneyen sonuç alan yada alamayan varmı lütfen paylaşırmısınız allah kimseyi çocuk hasretinde bırakmasın
canım allah sana sağlıklı bir bebek nasip etsin benimki 6 haftalık düşük oldu gelişmedi ama buda güzel bir şey diyoruz sonuçta gebelik oldu demekki bu yaştada hamile kalabiliyoruz mücadeleni ver sen kısmetinde varsa inanki olacak yoksada allahın takdiriTedavinin sonucunu merak ettim ben de senin durumundayım
Ben doğal yolla bir kez hamile kaldım 6 kez tup deneme yapmama rağmen hamile kalamadım 3 tanesinde opuda bitti yumurtalar erken çatladı donasyon dedilercanım allah sana sağlıklı bir bebek nasip etsin benimki 6 haftalık düşük oldu gelişmedi ama buda güzel bir şey diyoruz sonuçta gebelik oldu demekki bu yaştada hamile kalabiliyoruz mücadeleni ver sen kısmetinde varsa inanki olacak yoksada allahın takdiri
canım tüpten hemen sonra mı hamile kaldın gebeliğin devam ettimi inşallahBen doğal yolla bir kez hamile kaldım 6 kez tup deneme yapmama rağmen hamile kalamadım 3 tanesinde opuda bitti yumurtalar erken çatladı donasyon dediler
Sevgili arkadaşlar ben 2015 haziran ayında 44 yaşımda, 3. tüp bebek tedavsisi sonrası hamile kaldım ve şimdi 10 aylık kızım var. Benim zorumla yönlendirdiğim 39, 48, 43 yaşlarında 3 arkadaşım da tüp bebek sonrası ikilerini bekliyorlar. hatta 39 yaşında olanı 1 ay önce doğum yaptı bile. Ben ilk iki denememi ankara'da zekai tahir ve kubilay vicdan' da yaptırmıştım. Sonra bu forumda tanıştığım çok tatlı arkadaşlarımın yönlendirmesi ile İstanbul Şişli Memorial'de tedavimi oldum. İlk iki denememede aynen sizlerin de karşılaştığı gibi sinir bozucu doktorlarla karşılaştım. En son Aylin Pelin Çil ile tedavimi oldum. Bu iş kısmet işi ve embriyolog, doktor ve labaratuvar çok önemli.
Merhaba, Ben 44 yaşında iki düşük bir tüp bebek denemesi olan biriyim. Forumda yaş itibariyle 40 üzeri ne yapabileceğimi ararken, bu başlığı ve yazınızı gördüm.ben senin yaşında değilim 26 yaşındayım ama erken menapoz durumum olduğu için 2 tüp denemem var ama hiç yumurta oluşmadı bende boş çıktı yumurtalar transfer aşamasına bile gelemediken son ki doktorum uğraşmayın dedi size dediği gibi şansım çok düşük benimde 2 yıldır uğraşıyoruz. doktorum hatta donasyonu önerdi bize çaresizim bende şuan ne yapacağımı bilmiyorum yine de Allahtan ümit kesilmez diyip bekliyorum
Boncuk gümüs merhaba4 yıl önceki yazınıza rastladım şuan aynı yaştayız ve bendede amh düşüklüğü erken menapoz tanısı kondu 3 kere tüp bebek geçirdim ve başarısız oldum acaba siz ne yaptınız?ben senin yaşında değilim 26 yaşındayım ama erken menapoz durumum olduğu için 2 tüp denemem var ama hiç yumurta oluşmadı bende boş çıktı yumurtalar transfer aşamasına bile gelemediken son ki doktorum uğraşmayın dedi size dediği gibi şansım çok düşük benimde 2 yıldır uğraşıyoruz. doktorum hatta donasyonu önerdi bize çaresizim bende şuan ne yapacağımı bilmiyorum yine de Allahtan ümit kesilmez diyip bekliyorum
Ben şimdilik havlu attım. Yaş ileri olunca doktorlar çok umutsuz oluyor ve standart prosedür uygulanıyor.Merhaba sonuç alabildiniz mi. Bende 44 yaşındayım lütfen yardım edin. Aynı şeyleri bana da söylediler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?