• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

4500 tl ile geçim?

vallahi ben de anlamadım hiç.
açıkcası kağıt toplayıp çocuk okutanlar varken geçinemiyorum demeye utanıyorum.
borçtu harçtı vs zorluyor ama alıyorum da borcum oluyor.
kurumu öğrenebilsek tayin dilekçesini yazarız yarın
Aynenn kurumu ogrenmek gerek ;))))

evlendikten sonrada baban çalışma diyor çalışmayacakmısın yada 4500 tl gelir kira hariç ne kadar taksit iniz olacak keşke fazla yüklenmeseydiniz damat adayına
daha alışverişe bailamadık.yani sanırım 750 tl kira olucak.2.500 de mobilya vs taksitlerine gitse 1250 kalıyor.oda faturalar olsa 400 ü.geriye ne kalıyorki

Milllettt herkes öğretmenlik okusuuunnnn 4500 aliyoruz kosunnnn !! :)))))))

daha alışverişe bailamadık.yani sanırım 750 tl kira olucak.2.500 de mobilya vs taksitlerine gitse 1250 kalıyor.oda faturalar olsa 400 ü.geriye ne kalıyorki
ne diyeyim ALLAH yardımcın olsun

Calis o zamn ? Yada kanaat edeceksin. Ayrica bu konuyu ne diye actin ??

sanırım ben beceremioyorum.bıkadar bi paarayla bunlar nasıl yapılabilio?cidden anlamıyorum
yok ben o konuda size hak veriyorum
insanlar burada ben o paraya bir seneye ev araba alırım derken bana göre hem abartıyorlar hem büyük ihtimalle krediyle alacaklarını düşünüyorlar
5-10 senelik krediler çekerek borçlarla aldığınız evleri bir senede alınmış olmuyor hanımlar o evler 10 sene sonra borcu bitmiş oluyor ayrıca en en kötü ev 100 binden aşağı değil nasıl bir sene de o evin sahibi olacaksın 4500 lirayla onla çarp kırk beş bin lira olur neyle alıyorsun evi arabayı peşinatı toplaştıramazsın

Herkes birbirinin hayatını kaydırmaya çalışıyormuş.korumacı bir yapısı var ailemin.
o hayatını kaydırmak değil "ayağını kaydırmak"...:)
hayatın içinde ne varsa,işhayatında da aynıları var. ayağını kaydırmaya çalışanlar olduğu kadar,iyi insanlar da var..
bu kadar korumacı hayatta yetişip büyüdünüz,o zaman hayatla igili tecrüğbeniz yok sayılır..bir evi nasıl idare edeceksiniz,eşi,ilerde bir çocuğu,ya da sosyal hayatınızı...
üzüldüm sizin adınıza hayatla ilgili tecrübeye sahip olmadığınız için. dileğim gördüğünüz günden geri kalmazsınız..

hahha çok komik nekadar kapsamlı espri yeteneğine sahipsiniz
Yaa benim espiri anlayisim cok kapsamli . Millet neler yasiyor 1600 tl ile 4 kisi yaşıyor. Bize ne ki senin 4500 tl nden. Herkes maaşını yazsin gecinirmiyiz die sorsun. Gecinmekte senin elinde gecinmemekte

bu kadar dertleneceğine aylık 2500 lira vereceğin eşyaları değil 1500 lira vereceklerini al.. zaten tayincisin.. ne gerek var .. bi oturma odası yatak odası bide beyaz eşya hayli hayli görür işini.. abartmaya gerek varmı.. yok...

1700 maaş 750 kredi Allah a şükür borçsuz geçiniyorum gerisini sen düşün şaka gibi

aileler yardım edecek mi eşyalar konusunda hem senin ailen hem sevgilinin ailesi

bu kadar dertleneceğine aylık 2500 lira vereceğin eşyaları değil 1500 lira vereceklerini al.. zaten tayincisin.. ne gerek var .. bi oturma odası yatak odası bide beyaz eşya hayli hayli görür işini.. abartmaya gerek varmı.. yok...
Ya lüx alabilir bnde tayinciyim ve en iyisini aldim. Ama esyayi iyi aldiysam gezmeden feragat ettim . Gezmiyorum. Evimde pişiriyorum disaridan yemiyoruz.evimde yiyoruz.

Back
X