• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

4500 tl ile geçim?

vahiba

Guru
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2009
1.852
542
373
Ankara
Herkese iyi geceler.önceki konularımdan bilen arkadaşlar vardır beni.erkek arkadaşım mezun oldu ve atandı bugun .çok mutluyum.umarım baba sorun çıkarmaz.arkadaşlar benok rahat büyüdüm maddi açıdan.evleniceğim kişi 4500 lira geliri olucak.fakar herşeyi kendi yapıcak aile yardımı olmadan alıcak.(bana düşenler hariç)dolayısı ile borçla evlenicez.750 tl ev kirAsı versek bu parayla geçinebikirmiyiz?borçlarda var.düğünde gelen altınları hemen satmayı düşünüoruz zaten.sizce?

Rahata düşkünsün demek, sen kaç TL maaş kazanıyorsun peki? Her şeyi eşine yıkmak bence rahatlık değil bencillik. 4.500 o getirse 2.000 sen getirsen burada geçinme problemin olursa ciddi ciddi bravo derim! 4.500 TL eşin alsa sadece sen yine çalışmasan yine de geçinemezsen zaten evlenme ailen seni lüks yaşatmaya devam etsin.. Zira boşanırsın..

Aklıma mazot geldi. 4.500 milyar maaş sanmıyorum mazotuma yetebileceğini. Ben bakımlı bayanım, aksesuarıma çok düşkünüm.. Aklın kesiyor mu bana bakabileceğini? :KK53::KK53::KK53:

Son düzenleme:
sen taksit filan öderde geriye para kalmazmı diyorsun..

Canım asgari ücretin 1000 tl olduğu bir ülkede yaşıyoruz. Insanlar açlık sınırında yaşıyor üstelik coluk çocuk büyütüyor o kadarcık parayla. Evlenmeden önce biraz aile ekonomisi hakkında araştırmalar yap da öyle evlen madem sonra zora düşme

Geçinmeyi bilirsen ona göre harcama yaparsan geçinirsin. Eşim işten çıktı, biz tek öğretmen maaşı ile geçiniyoruz evimiz kira ve bir bebeğimiz var. Biz yaşayabildiğimize göre ...

Taksit ayariarını ona göre yaparsınız 2000 taksit artı kira verseniz yine geçinirsiniz. Siz calışmayacak mısınız?

Nisanlimda ayni miktarlarda kazaniyor oda herseyi kendi yapti aylik 1300 lira gibi taksitimiz olcak ev kirasi dukkan kirasi derken elimize 2 bin kusur gibi bisey kaliyo ama cok rahat yeter sizinde boyle kalir elinize bence cok rahat gecinilir hatta birikim bile yapilir iki kisinin harcamasi ne kadar olcak

Rahata düşkünsün demek, sen kaç TL maaş kazanıyorsun peki? Her şeyi eşine yıkmak bence rahatlık değil bencillik. 4.500 o getirse 2.000 sen getirsen burada geçinme problemin olursa ciddi ciddi bravo derim! 4.500 TL eşin alsa sadece sen yine çalışmasan yine de geçinemezsen zaten evlenme ailen seni lüks yaşatmaya devam etsin.. Zira boşanırsın
ben çalışmıyorum.ailemin maddi durumu iyi.ama beni yanlış anladınız.ben taksitler bitene kadar anlamında sormuştum

Back
X