- 20 Ağustos 2011
- 6.389
- 980
- 398
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Meğer toplumun kanayan Yarası imiş öğretmenlerin özlük haklarıCanim dur önce öğretmenleri bir yerden yere vuralim da sıra konu sahibine de gelecek inşallah :)
dün yargıtay alımlarıda açıklanmıştı olmayabilirde öğretmen ama yargıtayda o parayı alamaz zaten. garip geldiO değilde şimdi konu sahibi gelecek ve nişanlım ÖĞRETMEN değil ki nerden çıkardınız diyecek diye korkuyorum![]()
yok ya linçlik bir durum yok bence::):)
sorun şu ki ben özel sektörde mesleğimden memnunum.sistemi eleştirince,benzer şartlar talep edince neden kıskançlık olsun ki? yoksa ben özel sektörde öğretmen maaşının fazlasını alabiliyorum.2 ay iznim olsun gibi bir talebim de yok..ayrıca bend e öğretmen çoccuuuuuyumm:):)
geyiğine de derim ,3 aydır yatıyosunuz diye...:):):)
O da olabilir Artı kira geliri vs ile de olabilir bu rakam. Uydurma da olabilirdün yargıtay alımlarıda açıklanmıştı olmayabilirde öğretmen ama yargıtayda o parayı alamaz zaten. garip geldi
neden bu kadar üstünüze gelindi anlamadım da,isteyen ve çalışan kişi,kendini geliştiren kişi,özel sektörde daha fazlasını kazanabilir öğretmenden çok..zaten kimse çalıştıüı kadar kazanamıyor ki ülkemizde..Meğer toplumun kanayan Yarası imiş öğretmenlerin özlük hakları![]()
Supersinnnyok ya linçlik bir durum yok bence::):)
sorun şu ki ben özel sektörde mesleğimden memnunum.sistemi eleştirince,benzer şartlar talep edince neden kıskançlık olsun ki? yoksa ben özel sektörde öğretmen maaşının fazlasını alabiliyorum.2 ay iznim olsun gibi bir talebim de yok..ayrıca bend e öğretmen çoccuuuuuyumm:):)
geyiğine de derim ,3 aydır yatıyosunuz diye...:):):)
Ben de anlamadım. Ama sadece burda değil hemen her yerde oluyor bu durum. ÖĞRETMEN maaşı düşük ona keza çalışma saatleri de az elbet. Ama isteyen ÖĞRETMEN cok ücra Doğuda değilse zaten arttırıyor maaşını, her ne kadar yasal olmasa da..neden bu kadar üstünüze gelindi anlamadım da,isteyen ve çalışan kişi,kendini geliştiren kişi,özel sektörde daha fazlasını kazanabilir öğretmenden çok..zaten kimse çalıştıüı kadar kazanamıyor ki ülkemizde..
tek kıskançlığım saatleriniz ama ne yalan söyliyim.oğlumun okuluna gitmem gerekiyor,hastalanıyor,sıkıntılanıyor vsss izin zor alıyorum,alsam da maaşımdan kesiliyor..
arkadaşlar ben taksitlerden para kalırmı diorum?yani zaten 4.500 ile geçim olurda o para bize kalmayacakki
Hangi öğretmen 4500 Alıyor yaw
Ikisinin maaşı mi tek kişinin mi 4500 den fazla? Tek kişi mümkün değil iki öğretmen ise elbette fazla olur.
ikiside öğretmenmiş ya toplamda geçiyor ya onu diyordur.
konu sahibi arkadaşın nişanlısı da mı öğretmenmiş.
Onu konu sahibi için yazmadılar bir arkadaş yazmış ablam ve eşi de öğretmen 4500 ü geçiyor maaşları diye onun için yazdılar.
Dönüştürmüyorum, sadece hani lafım size değil bazı konulara bazı öğretmen arkadaşlarımız öyle şeyler söylüyor ki (misal, ooooh yazın yatar çatır çatır yerim size ne be, oooh tatilimiz var kıskanıyosunuz işte hıh falan gibi) ya insan üzülüyor. İnanın her mesleğin kendi zorluğu var. Ve psikopat adam etkisi altına aldığı herkesi psikopatlaştırır bu da bir gerçek hani sadece öğretmenle sınırlı da değil. Bu sınırlama biraz anlamsız geldi bana. Atıyorum bir polis, psikopatsa adam da döver, ne bileyim belki aile fertlerine hırçın davranır.. Hani davranış dediğimiz a+b=c gibi formül değil, neyin altından ne çıkar bilemiyoruz burası ayrı konu zaten.
Benim tek üzüntüm açıkçası, öğretmenlerin iyi çalışma şartlarına sahipken şikayetlenmeleri ve bu duruma karşı çıkıldığında diğer mesleki çalışanların "kıskanç" damgası yemeleri. Yoksa benim 2 ablam da öğretmen. Dedem de öğretmendi. Biliyorum evet kolay meslek değil yani. Ama ne bileyim, herkes çıkarıyor ekmeğini herkes birşeyler için uğraşıyor. Öğretmeninki emek diğerlerininki değil algısı oluyor biraz.
cnm 4500 tl az değil gecınılır ama ben rahat buyudum dıyorsun peki sen çalışıyor musun çalışmıyorsan dısını sıkıp yenı hayatına uyum saglayacaksın çünkğü evlendıgın zaman hıcbıs sekılde baba evındekı rahatlk olmıycak maddı anlamda belkı ama manevı olarak olmuyo cunku artık sen de sorumluluk sahıbı oluyorsun hayatın yukunu sırtuına alıyorsunHerkese iyi geceler.önceki konularımdan bilen arkadaşlar vardır beni.erkek arkadaşım mezun oldu ve atandı bugun .çok mutluyum.umarım baba sorun çıkarmaz.arkadaşlar benok rahat büyüdüm maddi açıdan.evleniceğim kişi 4500 lira geliri olucak.fakar herşeyi kendi yapıcak aile yardımı olmadan alıcak.(bana düşenler hariç)dolayısı ile borçla evlenicez.750 tl ev kirAsı versek bu parayla geçinebikirmiyiz?borçlarda var.düğünde gelen altınları hemen satmayı düşünüoruz zaten.sizce?
Merhaba öncelikle çok önyargılı davranan arkadaşlar olmuş üzüldüm. Benim ablam 3 gün önce evlendi, aynı sizin gibi herşeyi ikisi yaptı. Ablam ingilizce öğretmeni, enişte kimya öğretmeni. Yani maaşı 4500 den fazla. Mardine atandıkları, ve bu sene batıya gelecekleri için çok teferruatlı eşya almadılar, ama bilen bilir düğün evresinde kaba işlerden çok, nişanı, kınası, kına yeri, çeyiziydi bohçasıydı gelinlik ıvır zıvıra para gidiyor. Şuanda 5 kuruş nakitleri kalmadı kartlarında eksilere indiler, düğünden bir miktar para ile balayındalar şuan. Ablamda bu kadar olacağını tahmin etmedi ama oldu yani birlikte ödeyecekler borçları o yüzden çok zorlanmayacaklar.Sizde çalışıyorsanız fazla zorlanacağınızı düşünmüyorum. Zaten en fazla 6-7 ay sıkışık geçer. Ama lükse kaçarsanız biraz altın bozdurnak durumunda kalabilirsiniz, durum düzelince altınlarınızı tekrar yavaş yavaş yaptırırsınız, bal gibi de geçinilir..
Yukarıda alıntıladıklarımı okuyun lütfenAkasya