Çocuk Hastalıkları 46 günlük bebeğimin pipisinde şişlik :(( yardımmm

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

M-erdem

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2014
2
0
1
35
bebeğimin pipisinde sabah şişlik fark ettim doktora götürdük sünnet derisini geri itip baktılar tıkanmış ödem oluşmuş soğuk suyla her bez değiştirmede yıkayın dedi antibiyotik ve fitil verdi.bu sorunu yaşayanlar yardımcı olabilirmisiniz ne yapabilirim çişini yaparken çok ağlıyo :((
ona iyi bakamadığımı düşünüyorum çok üzgünüm

Benim 2 yasindaki yegenimin basina gelmisti ayni sekilde doktor antibiyotik verdi. Onu kullaninca 2 gunde gecti. Sizinde cabucak gecer insallah.. Allah sifalar versin... Uzulmeyin herkesin basina gelebilecek hastaliklar bunlar Allah daha kotu hastaliklar vermesin.

Benimde bebegimin gozu 2 defa mikrop kapti. İlkinde kayin validem sutunu damlat gecer dedi bende damlattim tabiki daha kotu oldu doktora goturmek zorunda kaldik ama ikincide direk doktora goturduk. Bende o zaman kendimi cok suclu hissetmistim neden bebegime bunu yaptim diye. Ama iste yasayarak ogreniyoruz bazi seyleri...

Benim 2 yasindaki yegenimin basina gelmisti ayni sekilde doktor antibiyotik verdi. Onu kullaninca 2 gunde gecti. Sizinde cabucak gecer insallah.. Allah sifalar versin... Uzulmeyin herkesin basina gelebilecek hastaliklar bunlar Allah daha kotu hastaliklar vermesin.

Benimde bebegimin gozu 2 defa mikrop kapti. İlkinde kayin validem sutunu damlat gecer dedi bende damlattim tabiki daha kotu oldu doktora goturmek zorunda kaldik ama ikincide direk doktora goturduk. Bende o zaman kendimi cok suclu hissetmistim neden bebegime bunu yaptim diye. Ama iste yasayarak ogreniyoruz bazi seyleri...
çok teşekkür ederim şişi indi inşallah tekrarlamaz.

Back
X