46 olana kadar devam benimle hedefine gidecek olan varmi ?

halacocuksun

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2015
6.661
9.347
198
Diyetlerle fazla aram yok doğrusu bir gün hevesle yapip 2. Gün fazlasını yiyorum... Bu yüzden kafama göre ama spor şart zaten şimdiye kadar o şekilde kilo verdim ...

Güncel kilo :54.2
1 mayıs: 52.7
Hedef :46

Olana kadar birakmicam

Hesapladim bu hedefe 4 ayda ulaşmam gerek yani ayda 2 kilo vermeliyim o halde hedefler
Mayısın 1 =53
Haziran 1 =51
Temmuz 1 =49
Ağustos 1 =47
Ağustos 20 =46

Son düzenleme:
Merhaba
Merhaba. Ben 54,8 kiloyum. Hedefim 51-52 olmak. birlikte devam edde biliriz bu yolculuğa :KK19:

su an kaç kilosun ben kendimce bir şeyler yapmaya çalışıyorum bogazimi zor tutsam da kesin olarak 18.00 den sonra bir şey yemiyorum su anda 54.00 kg mim bakalım yarin sabah kaç çıkıcam umarim biraz daha gitmiştir

Merhaba

su an kaç kilosun ben kendimce bir şeyler yapmaya çalışıyorum bogazimi zor tutsam da kesin olarak 18.00 den sonra bir şey yemiyorum su anda 54.00 kg mim bakalım yarin sabah kaç çıkıcam umarim biraz daha gitmiştir
Şimdi bilemiyorum, buraya yazdığımda 54,8-dim. Bi süredir bıraktım, şimdi 55.5 falan olurum herhalde. :)

Şimdi bilemiyorum, buraya yazdığımda 54,8-dim. Bi süredir bıraktım, şimdi 55.5 falan olurum herhalde. :)
ben de bir gün kendime serbest yapıp diğer gün kaçamak olsada sürekli çorba içtim aciktikca öyle bir şeyler yaptım kendimce bırakmayalım daha mutlu olduğumuz ölçüleri yakalayalim :)) bugün pirinç lapası diyeti uygulamaya calısıcam hem lapayi severim bol baharatlı birde soğuk ayran aşı çorbası yapabilirim bakalim

Bu sabah 53.9 geldim 53 ü ucundan da olsa gördüm hedefim 52 yi ucundan yakalamak simdi :))

Yarın sonuç hüsran olmaz umarım bugün tika basa yedim pirinç lapası karnim fazlasıyla tok ekstra yarim incir 2 kuru kayisi biraz çilek bir avuç beyaz leblebi yedim ve 3 kasede yoğurt bakalim ne olacak pirinç çok sevdiğim pirinç kilomu yapacak verdirecekmi meraklardayım yani ac kalmadim ve fazla yedim ama denemek için öyle yaptım yarin normal beslenme günüm istediğim şeyi yicem ama artik saat 17.00 den sonra yemeği kesicem yarından itibaren kızımın doğum gününe kadar belim ince olmali... Birde spor olarak eşimle birlikte 4 dk dambil calistim yarin 12 dk yapma ya calisicam

Evet kilom 54.2 geldi sonuç hüsran pirinç lapası çok yedigimdenmidir bilmem kilo verdirmedi bugün serbest günüm istediğimi saat 17.00 kadar yiyebilirim ama yakında emzirmeyi kesicem istahimi azaltmak midemi kucultmem lazim bu yüzden çok acikinca yicem sütle bisküvi canım istiyor

Ve 12 dk dambilla calistim spor yaptım :KK59:

Yediklerim tabağımi ve bardagimi küçülttüm öncelikle dünden kalan bir tabak pirinç lapasini yedim 3 adet dore bisküvi 1 bardak süt ictim 1 adette omlet aralarda yeşilçay icebilirim karnim oldukça doydu bakalim

53 kilo olmak 1 kilo verebilmek için 16 gün var önümde ortalama 1 kilo 7500 kalori ise günde 1600 kalori yaktigimi varsayarsam günlük 1100 kalori alırsam 500 kalori eksim olur 500 *16 =8000 kalori eder 16 günde 1 kilo vermiş olurum tamam yarından itibaren kalori hesaplayarak besleyeceğim ve mayis 1 ine kadar maksimum kalorim 1100 olmalı :duduk:

Hatta bugün başlıyorum neden yarın olsunki

1. Gün 1477 kalori aldım geriye 123 kalori eksi yapabildim arpa kalorisi fazlaymış bilmiyordum.. 2 öğün yaptim sabah ve aksam saat 17.00 den sonra bir şey yemedim yarin ne olacak kilom merak içindeyim yeşilçay icemedim yarin icerim

Yuvarlatılmış Arpa (Pişmiş) = 772
Pirinç Lapası = 281
Zeytinyağı = 119
Ülker Dore = 103
Yumurta Omleti = 93
Süt = 92
Kuru Kayısı = 17
Toplam = 1477

1. Gün 1477 kalori aldım geriye 123 kalori eksi yapabildim arpa kalorisi fazlaymış bilmiyordum.. 2 öğün yaptim sabah ve aksam saat 17.00 den sonra bir şey yemedim yarin ne olacak kilom merak içindeyim yeşilçay icemedim yarin icerim

Pirinç Lapası = 281
Zeytinyağı = 119
Ülker Dore = 103
Yumurta Omleti = 93
Süt = 92
Kuru Kayısı = 17
Toplam = 1477
Kalori hesabının yanında glisemik indeksi düşük yiyeceklerle kalorini tamamlamanı ve bazal metabolizma için gerekli kalori altına dusmemeni tavsiye ederim.yaklasik aynı kilodayiz ben düşük tempolu bir işte çalışıyorum ve spor yapıyorum 1400,1500 kalori altına dusmemeye çalışıyorum.Nacizane tavsiye :)

Pirinç Lapası = 281
Zeytinyağı = 119
Ülker Dore = 103
Yumurta Omleti = 93
Süt = 92
Kuru Kayısı = 17
Toplam = 1477
Naposun canim

Kalori hesabının yanında glisemik indeksi düşük yiyeceklerle kalorini tamamlamanı ve bazal metabolizma için gerekli kalori altına dusmemeni tavsiye ederim.yaklasik aynı kilodayiz ben düşük tempolu bir işte çalışıyorum ve spor yapıyorum 1400,1500 kalori altına dusmemeye çalışıyorum.Nacizane tavsiye :)
çok saol canım bende sağlıklı şeyler yemek istiyorum zamanla onlarada dikkat edeceğim inşallah hatta google yazıp bakıcam şimdi iste çok çikolata ve hamurişi bağımlısıyım ve evimizde koca bir dolap abur cubur dolu ..ama dediginizi yapmaya calısıcam benimde isteğim o yönde yavaş yavaş olacak inşallah

Back
X