Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimde öyleydi ilk kızım 4yaşında şuan ikinciyi denedik tuttu ama düşük oldu4aa iki tane embriyosu olupta kalitesi böyle olan hamile kalan varmı ?
İki tane 4aa embriyom var transfer olacağım çok merak ediyorumBenimde öyleydi ilk kızım 4yaşında şuan ikinciyi denedik tuttu ama düşük oldu
İyi düşünün 4aa cok iy kalşte demişti drumİki tane 4aa embriyom var transfer olacağım çok merak ediyorum
Genetiğe gönderildi mi veya rahimde tutup tutmaması için bir sorun var mı gibi gibi birçok etken var kalitesiz dedikleri embriyoda bile tutan var o yüzden kesinlik olmaz4aa iki tane embriyosu olupta kalitesi böyle olan hamile kalan varmı ?
Hiçbir sorun yok sadece kalitesi 4aa ama sağlık durumunu bilmiyoruz maalesef testte çıkmadıGenetiğe gönderildi mi veya rahimde tutup tutmaması için bir sorun var mı gibi gibi birçok etken var kalitesiz dedikleri embriyoda bile tutan var o yüzden kesinlik olmaz
Embriyonuzu genetiğe göndermediyseniz bilemezsiniz ben 4Aa embriyoyla gebe kaldım 9.haftada kaybettim kalbi durdu kürtaj oldum genetiğe göndermemiştim bir embriyom daha vardı aynı kalitede onu sonradan genetiğe gönderdim sağlıklı gelince transfer oldum 24haftalık hamileyim inşallah size de sağlıklı gebelikler ve doğumlar nasip olsunHiçbir sorun yok sadece kalitesi 4aa ama sağlık durumunu bilmiyoruz maalesef testte çıkmadı
Amin inşallah Allah razı olsun hayır gönderdim ama test sonucu çıkmadı doktorum kaliteli olduğu için dondurdum sonuç çıkmadı dedi mecburen son iki embriyom onlar mecburenEmbriyonuzu genetiğe göndermediyseniz bilemezsiniz ben 4Aa embriyoyla gebe kaldım 9.haftada kaybettim kalbi durdu kürtaj oldum genetiğe göndermemiştim bir embriyom daha vardı aynı kalitede onu sonradan genetiğe gönderdim sağlıklı gelince transfer oldum 24haftalık hamileyim inşallah size de sağlıklı gebelikler ve doğumlar nasip olsun![]()
Çok iyi yapmışsınız o zaman Ben son embriyomla hamile kaldım lütfen ümidinizi yitirmeyinAmin inşallah Allah razı olsun hayır gönderdim ama test sonucu çıkmadı doktorum kaliteli olduğu için dondurdum sonuç çıkmadı dedi mecburen son iki embriyom onlar mecburen![]()
İnşallah sağolun dua edin lütfen son ümidim bunlar ocakta transferim olacakÇok iyi yapmışsınız o zaman Ben son embriyomla hamile kaldım lütfen ümidinizi yitirmeyin![]()
Duacıyım Allah gönlünüzün muradını versin inşallah sağlıklı gelir ve sağlıklıca tutunurİnşallah sağolun dua edin lütfen son ümidim bunlar ocakta transferim olacak