- 18 Ekim 2021
- 320
- 148
- 33
- 31
- Konu Sahibi -HerseyGuzelOLacak-
-
Ay benimki de 4aa biri de 4abKizlar selam ben bugün ilk defa transfer oldum Benim gibi 4AA kalite transfer olup tutanlar varmı?
Ben tek transfer oldum sizin tuttumuAy benimki de 4aa biri de 4ab
Ben salı günü transfer olacağım inşallahBen tek transfer oldum sizin tuttumu
Hayırlısı olsun inşallahBen salı günü transfer olacağım inşallah
Bende yarın 4aa 5.gün embriyosu transfer olacağım inşallah pozitifleri görürüz, doktorum kalitesi için çok iyi demiştiKizlar selam ben bugün ilk defa transfer oldum Benim gibi 4AA kalite transfer olup tutanlar varmı?
Hayirli olsun, umarim kisa zamanda guzel haberleri alirsiniz. Benim embriyom 4AA idi, tuttu ve baya yol aldik, ikinci trimesterimize girdik :) Olabilecek en kaliteli embriyolardan.Kizlar selam ben bugün ilk defa transfer oldum Benim gibi 4AA kalite transfer olup tutanlar varmı?
Hayirli olsun, umarim kisa zamanda guzel haberleri alirsiniz. Benim embriyom 4AA idi, tuttu ve baya yol aldik, ikinci trimesterimize girdik :) Olabilecek en kaliteli embriyolardan.
Yaa ne guzell umut oluyorsunuz bana belirtileriniz nelerdiBenim minnoşumda 4aa idişuan 31 haftayız sizinki de sağ salim tutunsun sağlıkla büyüsün
5. Gün adet ağrısına benzer ağrılarım oldu ve aşırı bi halsizlik vardı o gün.Yaa ne guzell umut oluyorsunuz bana belirtileriniz nelerdi
Transferin olduğu gün 1 gün mü sayılıyor yoksa ertesi gün mü bir gün5. Gün adet ağrısına benzer ağrılarım oldu ve aşırı bi halsizlik vardı o gün.
6. Gün hiç bir belirtim yoktu ama lekelenmem başladı hatta o gün çok ağladım tutunmadı sandım. Akşam hemen kan testi vermeye gitmiştik. Sonuç pozitifti
Ertesi günü 1 olarak saymıştıkTransferin olduğu gün 1 gün mü sayılıyor yoksa ertesi gün mü bir gün
Hmm ben ozman 2. GunumdeyimErtesi günü 1 olarak saymıştık
İnşaAllah sıkı sıkı tutunuyordurHmm ben ozman 2. Gunumdeyimşuan bı değişiklik yok bişey hissetmiyorum
Allah'ın izniyle inşallahİnşaAllah sıkı sıkı tutunuyordur
Insallah, tesekkur ederim.Ya ne güzel İnşallah sağlıkla kucağınıza aldığınız günleri de görürsünüz ilk transferiniz miydi belirtileriniz nelerdi
Teşekkür ederim inşallahInsallah, tesekkur ederim.
Acikcasi cok bir belirtim olmadi. Sadece transferden 8 gun sonra kahverengi-pembe renk araliklarinda tutunma kanamasi oldu ki bu herkeste olacak diye birsey yok. Baska hicbir belirtim olmadi ki bence sizde belirti aramayin cunku her kadin farklidir. Hatta ayni kadinin farkli hamileliklerinde farkli tecrubeler yasayabilir.
Stres yaratacak konu, ortam ve kisilerden uzak durmaya calisin. Iyi beslenin ve grip vs olma ihtimali yuksek kisilerden (ozellikle okula giden kucuk cocuklulardan) bir muddet uzak durun. Benim ozellikle yaptiklarim bunlar.t
Guzel haberlerinizi almak umuduyla, sevgiler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?