- 11 Nisan 2022
- 3.062
- 2.705
- 83
- Konu Sahibi -HerseyGuzelOLacak-
-
Amin. Rabbim isteyen herkesin kucağını hayırla sevgi ile doldursunTeşekkür ediyorum ilk defa deneyeceğim için bazı şeyleri bilmiyoruminşallah ilk deneme de olur rabbim isteyen herkese nasip etsin
Hayırlı olsunBaştaki sayı 1 den 6 a kadar sıralanır. 5,6 en iyi, 3, 4 orta oluyor. İlk harf hücre bölünmesini gösteriyor en iyi a oluyor. 2. Harf tutunması için hücrenin plesantayı oluşturacağı kısım. C olanları genelde tutmaz gözü ile bakıyor dr lar. Yine en iyi a oluyor. Bence kaliteye cok odaklanmayın. Mesela 5aa olup tutmayan çokken 3bc ile tutan çok oluyor. Transfer sonrası cok araştırmıştım canım sıkılmıştı orta kalite diye üzülmüştüm. Çok şükür sorun olmadı. Allah büyük. Ol derse olur
Daha 5, 5 haftalık gebeyim ama bugün kanama oldu. Bişe olmaz inşallah. Dua edin hayırlısı ile bebeğim benimle kalsın. Siz de kaliteye takılmayın ilgisi yok. Zihinsel şeyler genetikşe alakalı kalite değilHayırlı olsunBebeğiniz doğdu mu peki. Orta kaliteli embriyolar bebek olup doğduğunda da çocuk orta düzey gelişim ve zihinsel durumu orta mı oluyor çünkü kaliteli orta deniyor ya. Anlamıyorum
Canım hemen doktora git acile görün Allah korusun. Allahım sağlıcakla kucağına almak nasip etsin inşallahDaha 5, 5 haftalık gebeyim ama bugün kanama oldu. Bişe olmaz inşallah. Dua edin hayırlısı ile bebeğim benimle kalsın. Siz de kaliteye takılmayın ilgisi yok. Zihinsel şeyler genetikşe alakalı kalite değil
Gelişimi ile bağlı değil. Zaten kötü gelişimi düzgün değil ise vücut atıyor diye biliyorum. Hemen en yakın dr a geldim. İlk defa kese ve içindrki bebek göründü ama düşebilir dedi bekliyorum bişe olmaz inşallahCanım hemen doktora git acile görün Allah korusun. Allahım sağlıcakla kucağına almak nasip etsin inşallahYumurta kalite mevzusu tam olarak kafama yerleşmedi çünkü. Yani kaliteli olması tutunma ve düşme düzeyinin az mı olduğuna geliyor sadece. Yoksa çocuğun gelişimi ile de bağlantısı var mı hep bu kafamı karıştırdı
Senin için dua ediyorumGelişimi ile bağlı değil. Zaten kötü gelişimi düzgün değil ise vücut atıyor diye biliyorum. Hemen en yakın dr a geldim. İlk defa kese ve içindrki bebek göründü ama düşebilir dedi bekliyorum bişe olmaz inşallah
Merhaba sizin sonuç ne oldu. Ben de 4aa transfer olacağımKizlar selam ben bugün ilk defa transfer oldum Benim gibi 4AA kalite transfer olup tutanlar varmı?
Merhaba sonucunuz ne oldu. Benmde 4aa olacakbenim de 4aa embriyom, inşallah pozitif haberleri verebiliriz
Pozitif cnmMerhaba sizin sonuç ne oldu. Ben de 4aa transfer olacağım
Hayırlı olsun canım, Allah analı banalı büyütsünPozitif cnm
Doktor bana polikistik över sendromu teşhisikoydu ama benim adetlerim hep duzenliydi. 29 tane yumurta toplandı benden 14 tane dondurulduHayırlı olsun canım, Allah analı banalı büyütsünbende 4aa transferi olacağım ama bende polikistik vardı ya biraz tedirgin oluyorum. Polikistik olup 4aa tutan var mı acaba
Benimde öyle çok düzensiz değil mi. Küçük düzensizlikler vardı. Ve sizinde polikistik olup ilk denemede tutması bana da umut olduDoktor bana polikistik över sendromu teşhisikoydu ama benim adetlerim hep duzenliydi. 29 tane yumurta toplandı benden 14 tane donduruldu
Merhaba sonucunuz ne oldu. Benmde 4aa olacak
Umudumuzu kaybetmeyelim. İnşşallah kısa sürede o güzel haberi alırsınız.Merhaba kimyasal oldu malesef
Umudumuzu kaybetmeyelim. İnşşallah kısa sürede o güzel haberi alırsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?