4AA kalite transfer olup tutanlar

Hayırlı olsun Bebeğiniz doğdu mu peki. Orta kaliteli embriyolar bebek olup doğduğunda da çocuk orta düzey gelişim ve zihinsel durumu orta mı oluyor çünkü kaliteli orta deniyor ya. Anlamıyorum

Hayırlı olsun Bebeğiniz doğdu mu peki. Orta kaliteli embriyolar bebek olup doğduğunda da çocuk orta düzey gelişim ve zihinsel durumu orta mı oluyor çünkü kaliteli orta deniyor ya. Anlamıyorum
Daha 5, 5 haftalık gebeyim ama bugün kanama oldu. Bişe olmaz inşallah. Dua edin hayırlısı ile bebeğim benimle kalsın. Siz de kaliteye takılmayın ilgisi yok. Zihinsel şeyler genetikşe alakalı kalite değil

Daha 5, 5 haftalık gebeyim ama bugün kanama oldu. Bişe olmaz inşallah. Dua edin hayırlısı ile bebeğim benimle kalsın. Siz de kaliteye takılmayın ilgisi yok. Zihinsel şeyler genetikşe alakalı kalite değil
Canım hemen doktora git acile görün Allah korusun. Allahım sağlıcakla kucağına almak nasip etsin inşallah Yumurta kalite mevzusu tam olarak kafama yerleşmedi çünkü. Yani kaliteli olması tutunma ve düşme düzeyinin az mı olduğuna geliyor sadece. Yoksa çocuğun gelişimi ile de bağlantısı var mı hep bu kafamı karıştırdı

Gelişimi ile bağlı değil. Zaten kötü gelişimi düzgün değil ise vücut atıyor diye biliyorum. Hemen en yakın dr a geldim. İlk defa kese ve içindrki bebek göründü ama düşebilir dedi bekliyorum bişe olmaz inşallah

Senin için dua ediyorum Peki düşmemesi için ne yapman gerekiyor onları sor canım. Uzanıp hareket etmemen fayda olur mu bilmiyorum. Düşük tehlikesi var diyorsa da bu tehlikeyi atlatana kadar belki de en iyisi hastanede kontrol altında kalmak

Hayırlı olsun canım, Allah analı banalı büyütsün bende 4aa transferi olacağım ama bende polikistik vardı ya biraz tedirgin oluyorum. Polikistik olup 4aa tutan var mı acaba
Doktor bana polikistik över sendromu teşhisikoydu ama benim adetlerim hep duzenliydi. 29 tane yumurta toplandı benden 14 tane donduruldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…