4AA kalite transfer olup tutanlar

Kizlar selam ben bugün ilk defa transfer oldum Benim gibi 4AA kalite transfer olup tutanlar varmı?

Formunu yenı gördüm maşallah tutmuş bebeğin canım embriyo zaten kaliteli 4AA benim doktorum öyle demişti transfer zamanı 🙂 saglıklı sekılde bebegını kucagına alırsın ınsallah canım

Kızlar bende yumurta geliştirici iğne aşamasındayım embriyo kalitesi dediğiniz tam olarak ne oluyor 4aa 4ab 5aa
Baştaki sayı 1 den 6 a kadar sıralanır. 5,6 en iyi, 3, 4 orta oluyor. İlk harf hücre bölünmesini gösteriyor en iyi a oluyor. 2. Harf tutunması için hücrenin plesantayı oluşturacağı kısım. C olanları genelde tutmaz gözü ile bakıyor dr lar. Yine en iyi a oluyor. Bence kaliteye cok odaklanmayın. Mesela 5aa olup tutmayan çokken 3bc ile tutan çok oluyor. Transfer sonrası cok araştırmıştım canım sıkılmıştı orta kalite diye üzülmüştüm. Çok şükür sorun olmadı. Allah büyük. Ol derse olur 🍀

Baştaki sayı 1 den 6 a kadar sıralanır. 5,6 en iyi, 3, 4 orta oluyor. İlk harf hücre bölünmesini gösteriyor en iyi a oluyor. 2. Harf tutunması için hücrenin plesantayı oluşturacağı kısım. C olanları genelde tutmaz gözü ile bakıyor dr lar. Yine en iyi a oluyor. Bence kaliteye cok odaklanmayın. Mesela 5aa olup tutmayan çokken 3bc ile tutan çok oluyor. Transfer sonrası cok araştırmıştım canım sıkılmıştı orta kalite diye üzülmüştüm. Çok şükür sorun olmadı. Allah büyük. Ol derse olur 🍀
Teşekkür ediyorum ilk defa deneyeceğim için bazı şeyleri bilmiyorum ☺️inşallah ilk deneme de olur rabbim isteyen herkese nasip etsin 🙏

Back
X