- 28 Eylül 2020
- 3.603
- 7.007
- 108
- Konu Sahibi -HerseyGuzelOLacak-
benim de 4aa embriyom, inşallah pozitif haberleri verebiliriz 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne zman olduduz transfer inşallah cnmbenim de 4aa embriyom, inşallah pozitif haberleri verebiliriz![]()
Ne zman olduduz transfer inşallah cnm
Hmm daha çok yeniymis varmı biseyler11’inde oldum ben
Gaz var sadeceHmm daha çok yeniymis varmı biseylerbelirti vs
11.gun cnm yarın test gunumGaz var sadecebaşka bişey yok. Siz kaçoncı gün?
11.gun cnm yarın test gunum
Merhaba test yaptırdınız mı güzel haberler verirsiniz umarımAmin inşallah![]()
Merhaba test yaptırdınız mı güzel haberler verirsiniz umarımpozoto
Pozitif şükürler olsun
Gözünüz aydın cok şükür sağlıkla kucağınıza alın inşallahPozitif şükürler olsun![]()
Amin inşallahGözünüz aydın cok şükür sağlıkla kucağınıza alın inşallah![]()
Pozitif şükürler olsun![]()
Kizlar selam ben bugün ilk defa transfer oldum Benim gibi 4AA kalite transfer olup tutanlar varmı?
Formunu yenı gördüm maşallah tutmuş bebeğin canım embriyo zaten kaliteli 4AA benim doktorum öyle demişti transfer zamanısaglıklı sekılde bebegını kucagına alırsın ınsallah caallah
Baştaki sayı 1 den 6 a kadar sıralanır. 5,6 en iyi, 3, 4 orta oluyor. İlk harf hücre bölünmesini gösteriyor en iyi a oluyor. 2. Harf tutunması için hücrenin plesantayı oluşturacağı kısım. C olanları genelde tutmaz gözü ile bakıyor dr lar. Yine en iyi a oluyor. Bence kaliteye cok odaklanmayın. Mesela 5aa olup tutmayan çokken 3bc ile tutan çok oluyor. Transfer sonrası cok araştırmıştım canım sıkılmıştı orta kalite diye üzülmüştüm. Çok şükür sorun olmadı. Allah büyük. Ol derse olurKızlar bende yumurta geliştirici iğne aşamasındayım embriyo kalitesi dediğiniz tam olarak ne oluyor 4aa 4ab 5aa
Teşekkür ediyorum ilk defa deneyeceğim için bazı şeyleri bilmiyorumBaştaki sayı 1 den 6 a kadar sıralanır. 5,6 en iyi, 3, 4 orta oluyor. İlk harf hücre bölünmesini gösteriyor en iyi a oluyor. 2. Harf tutunması için hücrenin plesantayı oluşturacağı kısım. C olanları genelde tutmaz gözü ile bakıyor dr lar. Yine en iyi a oluyor. Bence kaliteye cok odaklanmayın. Mesela 5aa olup tutmayan çokken 3bc ile tutan çok oluyor. Transfer sonrası cok araştırmıştım canım sıkılmıştı orta kalite diye üzülmüştüm. Çok şükür sorun olmadı. Allah büyük. Ol derse olur![]()