- 10 Temmuz 2013
- 3.629
- 5.606
- 248
- Konu Sahibi ayseguzel84
-
Maddi gücün ve aile desteğin var mı ?
Hiç mi olur yanı yok eşinin ?
Ne desem bilemedim. Söz konusu bir bebek olunca. Aldır , kendi başının çaresine bakman daha kolay gibi bir cümle geçse de içimden, dilimden dökülmüyor
Bebek 4 aylık nasil aldirsin cok zor bi durum hakkaten Allah yardımcısı olsun..
Arkadaşlar insanin basina gelmeden anlayamaz. Aldirmayi düşündüm ama hem gunah hemde icim parcalanir. Ki zaten yasalda degil ama cok caresizim.
bu bebek 4 aylık hanım efendi. artık aldırmak hem suç hemde cinayet olur. çocuğun çoğu yeri oluşmuştur artık.Cocugu aldir dogarsa daha cok aci cekecek ve bunu ona yapma...aldirmak gunah degil asil onun yasamini ziyan etmk gunah
Arkadaşlar insanin basina gelmeden anlayamaz. Aldirmayi düşündüm ama hem gunah hemde icim parcalanir. Ki zaten yasalda degil ama cok caresizim.
Ya sabah sabah yine çok sinirlendim. Ben anlamıyorum arkadaş bu kadınların ezikliğini, çalışın ya çalışın. Hep bir koca eline- aile eline bakmak. Doğurup doğurup evde yatmak. Özgüven yok, ekonomik özgürlük yok sonra böyle ağlıyorsunuz. Bu şekilde ağlayan kadınlara acımıyorum kimse kusura bakmasın, şu an üzüldüğüm tek şey o günahsız o yavrucak. Bir de ben bu çocuğu ne yapıcam diye soruyorsun, size söyleyecek uygun kelime bulamıyorum kusura bakmayın. Belki yüzlerce belki de binlerce kadın var ki, evlere temizliğe giderek, merdiven yıkayarak, iş yerlerinde çaycılık yaparak çocuklarına gelecek sağlıyor.
Ben kadınım erkek çalışsın evine ekmek getirsin, yok düğünde takılan altınlar benim güvencem bilmem ne diyerek tamamen sırtını biryerlere veya birilerine dayayan kadınlar olmaktan vazgeçin. Çalışın, çalışmak sadece para getirmek değildir. Sosyal çevredir, aydınlık bir bakış açısıdır, özgüvendir, geleceğe daha güzel bakabilmektir. Az yada çok maaşlı önemli değil, yeter ki kadın olarak ayaklarınızın üzerinde durabileceğinizi gösterin. İşte o zaman bu erkek müsvetteleri sizi o kadar da kolay ezemeyecektir. Bak yine çok sinirlendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?