4aylik hamileyim ama kocam beni aldatıyor boşanmayı düşünüyorum bebeği napıcam

Şu konulara o kadar sinir oluyorum ki!

Her şeyden haberdarsınız bir korunmaktan haberiniz yok ya hu!

Bir insan 20 günde değişmez!

Emin olmadığınız insanlarla evlenip sonra da pat diye çocuk yapmayın!

En çok da "çocuk ortada kalacak" lafına takıldım.

Çocuk diye hitap ediliyor sanki herhangi bir çocuk!

Yaparken yapıyorsun bakmaya gelince nasıl ortada kalıyor?

Bebek 4 aylık nasil aldirsin cok zor bi durum hakkaten Allah yardımcısı olsun..

doğru düzgün tanımadığınız adamlardan çocuk yapıyopsunz sonra kara kara düşünüyosunz ailenizle konuşun bu saattan sonra o zavallı bebeği aldırmazsın herhalde eli klou heryeri oluşmuştur onun hoş 3 haftalıkta olsa o bir canlı senin canın nasıl kıyılırki ailende destek olmazsa çocuğnu doğur mecburen otur evinde bir hal çare bulursun elbet bebek doğduktn sonra

sana özelden bişey yazacağım

Bebek 4 aylık nasil aldirsin cok zor bi durum hakkaten Allah yardımcısı olsun..

Bebek 4 aylık ise zaten aldıramaz ben o kısmı atlamışım da, bence aldırmasın da zaten.
O bebek onun . Ben tercih etmezdim istemezdim yani. Ama işte insanın bir an aklına gelip, kurcalıyor

Ne demek bebeği napıcam?
Doğurucan arkadaşım, bu saatten sonra o zavallıya kıymayı düşünmüyorsun herhalde?
Çok çok erken olsaydı; aldır diyebilirdim...
Çünkü adamın kişiliği ortada..
Ancak şu durumda aldır demem mümkün değil; zira suç işlemiş olursun...

e hep aldatıyor diyorsun neden çocuk yaptın çocuk olursa düzelirmi sandın acaba

Arkadaşlar insanin basina gelmeden anlayamaz. Aldirmayi düşündüm ama hem gunah hemde icim parcalanir. Ki zaten yasalda degil ama cok caresizim.

Cocugu aldir dogarsa daha cok aci cekecek ve bunu ona yapma...aldirmak gunah degil asil onun yasamini ziyan etmk gunah

Arkadaşlar insanin basina gelmeden anlayamaz. Aldirmayi düşündüm ama hem gunah hemde icim parcalanir. Ki zaten yasalda degil ama cok caresizim.

çocuğu aldırmaya bende karşıyım ama bu kadar acizlik niye ? eşiniz sizi başından beri aldatıyormuş hiçbirzaman adam yerine koymamışki ailenizin yanına dönememenizi anlarım hadi korunmayıda becerememişsiniz bari aynı evde iki yabancı olsaydınız zorlamı sahip oldu sanki size her seferinde altın tepsiyle sunmuşsunuz kendinizi ona bu kadar değersiz biri olmanızın sebebi sizsiniz ayrıca başımıza gelmeden anlayamayacağımız ne söylermisiniz bile bile lades demenizmi her pisliğini kabul edip evlenmenizmi yoksa acizliğiniz yüzünden dünyaya gelmek zorunda bıraktığınız evladınızmı

Cocugu aldir dogarsa daha cok aci cekecek ve bunu ona yapma...aldirmak gunah degil asil onun yasamini ziyan etmk gunah
bu bebek 4 aylık hanım efendi. artık aldırmak hem suç hemde cinayet olur. çocuğun çoğu yeri oluşmuştur artık.

Son düzenleme:
Ay ben anlamıyorum ya
kadınlar ne kadar aptal
sizler cocukları kocalarınızamı doguruyorsunuz adam yoksa cocukta yok
ver gitsibn bir aileye ya ne olacak bir daha yaparsın ne var!

yazıklar olsun o kadına da eşinede ne diyim sabret canım çocuğunuda doğur dua et buda senin sınavın sabırlı ol derim ben allaha sığın sonunda sen kazanırsın emin ol.

10 haftaya kadar yasaldi arkadasim. Sen kendi cocugunu sokakta bulmusun gibi cocugu napicam diye soruyosan zaten cok gunah ediyosun. Keske aldiraydin da o cani bir kere yaksaydin..

4 aylik bebek alinmaz ki canim.ah canım ah ne zor yasadiklarin.kocan benim koynumdaydi diye arayan eski es soylenicek cok söz var ama ben olsam o kadinla muhattap bile olmam.bir kadinin bir kadina bunu yapmasina aklim ermiyor..

bebeği napacam yerine bebeğimle nasıl bir yol izlemeliyim diceksin bu bir
herkes bakan değil ya bu ülkede merdiven silip 4-5 çocuğuna bakan ne çok kadın var bu iki
daha düğünün olmadan ne diye hamile kalıyosun bu üç
korunmayı biliyosundur adım gibi eminim bebeği adam sana bağlansın diye mi yaptın bu dört
4 aylık bir bebeği napacam diye sorarsan ne burdaki kullar ne allah yardımcı olamaz kusura bakma

Ya ne kadar kötü basit bir söylem, "kocan benim koynumdaydı" cümlesi..
Ne basit kadınlar var...

Bebek için acele etmeseydin iyiydi ama olmuş artık... Şu noktada ya affedeceksin ya da ayrılacaksın her şeyi göze alıp.. Ki affettiğin bu adam ömrü boyunca seni süs olarak kullanacak.. Ayrılmak ve güçlü durmak bana göre daha doğru..Zor ama doğru.

Yavaş ve akıllı hareket edeceksin, önce ailenle ilişkilerini düzelteceksin, sonra maddi anlamda kendini garantiye alıp boşanacaksın
Bebeğine de bakacaksın başka yolu yok
Kendine acıyıp durma, bu hale kendin gelmişsin, kendin kalkacaksın düştüğün yerden

Ya sabah sabah yine çok sinirlendim. Ben anlamıyorum arkadaş bu kadınların ezikliğini, çalışın ya çalışın. Hep bir koca eline- aile eline bakmak. Doğurup doğurup evde yatmak. Özgüven yok, ekonomik özgürlük yok sonra böyle ağlıyorsunuz. Bu şekilde ağlayan kadınlara acımıyorum kimse kusura bakmasın, şu an üzüldüğüm tek şey o günahsız o yavrucak. Bir de ben bu çocuğu ne yapıcam diye soruyorsun, size söyleyecek uygun kelime bulamıyorum kusura bakmayın. Belki yüzlerce belki de binlerce kadın var ki, evlere temizliğe giderek, merdiven yıkayarak, iş yerlerinde çaycılık yaparak çocuklarına gelecek sağlıyor.

Ben kadınım erkek çalışsın evine ekmek getirsin, yok düğünde takılan altınlar benim güvencem bilmem ne diyerek tamamen sırtını biryerlere veya birilerine dayayan kadınlar olmaktan vazgeçin. Çalışın, çalışmak sadece para getirmek değildir. Sosyal çevredir, aydınlık bir bakış açısıdır, özgüvendir, geleceğe daha güzel bakabilmektir. Az yada çok maaşlı önemli değil, yeter ki kadın olarak ayaklarınızın üzerinde durabileceğinizi gösterin. İşte o zaman bu erkek müsvetteleri sizi o kadar da kolay ezemeyecektir. Bak yine çok sinirlendim

Bir de ayrıca, şu boşanıp donanı kadar al diyenleri de hiç anlamıyorum. Hem bana onca şeyi reva görüp beni kahredecek hem ben hala daha onun eline bakacağım. Halen daha birilerine sırt dayama mantığı işte. Kadın bu kadar aciz olmamalı, yakışmıyor maalesef. Tazminatı da onun olsun, nafakası da onun olsun. Zaten çalışan bayana nafaka bağlanmıyor, çok kötü niyetli biriyse sigortasız bir işe girip çalışmıyorum nafaka ödeyemem deme yolunu da seçebilir. Ben bu tereddütle mi yaşayacağım bir ömür. O yüzden artık kadınlar, kendi ayaklarının üzerinde durmayı, yaşadıkları her ne olursa olsun bunu maddi çıkara dönüştürmekten vazgeçip başı dimdik yoluna devam etmeli.

Son düzenleme:

like

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…