Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları %%%%% 4D Ultrason...Dogmadan Önce Doğduktan Sonra BebeK Resimleri %%%

Teknolog

ŞÜPHECİİ.....
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2008
7.737
19
683
Ankara
Bebeklerin 4D -4Boyutlu resimlerini paylaşalım veya Arkadaşlar bebeklerimizin doğmadan önceki 4 boyutlu ultrason resmini ve doğduktan sonraki resmini koyalım bakalım anne karnında ve yeni dünyalarında benziyorlarmı..açıkcası ben doğmadan önce neye benzeyecek diye çok merak ediyordum..ultrason çekildiğinde hayal olan birşey gerçeğe dönüştü..haydi bakalım ..hayal ve gerçek resimlerimiz buraya....kaydirigubbakcemile2

Son düzenleme:
buyrun benim oğluşum bu karnımdayken:asigim::nazar:

buda doğduğunda

Son düzenleme:
Allah bagislasin ya cok tatliiii

uyumasina bak allahim yaaaaaaaaaa, insallah bende böyle tatli bi bebisin annesi olurum ama daha var :utangac:

allah anali babali büyütsün, nazarlardan korusun tosun pa$ayi
:nazar:Şeniz

Allah analı babalı büyütsün:nazar:..bence 4 boyutlu ile gerçek hali birbirine çok benziyo..benimde oğlum olacak inşallah..umarım böyle tatlı olur o da..4 boyutlu ultrasona girmedim..merakım hergeçen gün daha da artıyo

kaydirigubbakcemile3teşekürler ..ilk fırsatta 4 boyutluya girmelisiniz herşey daha gerçekci oluyor...eşim resimleri gürdüğünde artık senle yatamam demişti:kaydirigubbakcemile3

buyrun arkadaşlar ultrason resimlerin ekleyelim...doğum yapanlarr doğum sonrası resimlerinide eklesinler görelim benzerlik varmı..

ya maşallah ne kadar tatlı ve yakışıklı bi bebek allah sana ve eşine bağışlasın maşallah ya :nazar::nazar
bu arada 4d hakkaten aynısı bu kadar benzeyebileceğini tahmin etmiyordum darısı bizim başımıza inşallah

teşekürler....siiziznde ultrason resimlerini bekleriz ben çok seviyorum meraktan ölmüştüm 4d yi çektirene kadar çektirdikten sonra daha bir heycanlanmıştım..

canim cok guzel dusunmussun...ben normal ultrasonda cektirmistim..doktor cok guzel, net ve tam yuzunun hatlarini cekebilmisti...paylasmak isterim birgun....ama foto makinemiz olmadigindan gosteremiyorum...en kisa zamanda insallah...

kreeft bekleriz canımm...evet güzel bişey olacakta ultrason resimleri paylaşan yok bir türlü bende untmuştum bunu açtığımda çok merak ediyordum diğer bebekleride..umarım paylaşım olurr..sevgilerr..

Allah analı babalı büyütsün:nazar:..bence 4 boyutlu ile gerçek hali birbirine çok benziyo..benimde oğlum olacak inşallah..umarım böyle tatlı olur o da..4 boyutlu ultrasona girmedim..merakım hergeçen gün daha da artıyo

kacinci ayda girmek lazim 4d yada her Zaman girsek zarai varmi??

Back
X