Ben de 3 ünde oldum canımKızlar bu benim ilk aşılamam 4 nisan günü gerçekleşti bugün 1. Günüm baş ağrım baş dönmem ve mide bulantım var doktorun verdiği progesteron hapından olabileceğini düşünüyorum. Günde 2 defa kullanıyorum . Acaba tuttu mu merak ediyorum aslında 13. Gün kan vereceğimi söylediler ama ben adeti bekleyeceğim . Günü gününe adet olurum zaten . Olmazsam o zaman test vermeyi düşünüyorum çünkü artık negatif ve 0 betayı görmekten çok yoruldum . Birbirimizi motive edelim ilk aşılaması tutanlar lütfen bize umut olun
Sende herhangi bir belirti var mı benim hala midem bulanıyor ilaçtan mı acaba sana da progesteron verdi miBen de 3 ünde oldum canım
Progestan verdi bana benim ara ara kasık ağrım var başka bişey yok iki gündür hafif bel ağrısıSende herhangi bir belirti var mı benim hala midem bulanıyor ilaçtan mı acaba sana da progesteron verdi mi
Benim acayip yorgunluğum sersemliğim var birazda akıntım . Ara ara da mide bulantımProgestan verdi bana benim ara ara kasık ağrım var başka bişey yok iki gündür hafif bel ağrısı
Akıntı bende de var ama adet ağrısı var o yüzden tutmadığını şimdiden anladımBenim acayip yorgunluğum sersemliğim var birazda akıntım . Ara ara da mide bulantım
Amin inşaallah bebeğimiz olurBende 3 nisan tarihinde asilama oldum ilk aşılamam.bugun karnımda baya sancı var.insallah Allah nasip eder evlat sahibi oluruz
Ay progestan yazacaktimKızlar bende 5 Nisan'da aşılama oldum... karnım mi rahmimmi nerem ağrıyor bilmiyorum vallahi ama aşağılarda biseyler oluyorprogesteron doktor vermedi ben kendim gidip aldim kullammaya başladım
Hayırlısı olsun inşaallah . İnşaallah aşılamam tutar da bir daha uğraşmak zorunda kalmamAy progestan yazacaktim
Bende terden uyuyamiyorum ama nasil ter resmen sac diplerimden akıyor demekki progestandan dolayıBenimde 7. Günüm progestan kullanıyorum 2 gündür geceleri çok uyanıyorum terliyorum sizlerde bu durumu yaşayan var mı normalde hiç uyanmam geceleri ama beni mahvetti bu progestan
Benimde senin gibiydi 5. 6. Günler geçti şindi 2 gündür iyiyim bakalımBende terden uyuyamiyorum ama nasil ter resmen sac diplerimden akıyor demekki progestandan dolayı
Başka bir konuda daha denk gelmekBende 3 nisan tarihinde asilama oldum ilk aşılamam.bugun karnımda baya sancı var.insallah Allah nasip eder evlat sahibi oluruz
Canim valla ben yeni yeni öğreniyorum burayıBaşka bir konuda daha denk gelmek4 nisandan çok 3 nisan aşılama posttu olmuş
Bende baya yeniyimCanim valla ben yeni yeni öğreniyorum burayınisan ayı anneleri postunda da buluşuruz insaallah
Canim benim test günüme daha var. Daha aşılamamın yedinci günündeyim. Cok haklısın 11 ayı sultani geldi ama 8 gün çok erken.bu cok hassas bir konu bisey diyemem. Ama öncelik sağlık diyor çoğu hocalar TVdeKızlar ne zaman test yapacaksınız ramazanda giriyor oruc tutacakmisiniz 8 günü erken gebelik yapsam yanıltır mi orucuda kaçırmak istemiyorum hamile degilsem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?