İnşallah sağlıklı bir gebelik olurİlk 318, üç gün sonra 719 sekiz gün sonrası 2273 çıktı
Amin lekelenme olması normal mi acabaİnşallah sağlıklı bir gebelik olur
Bazılarında oluyormuş bilmiyorum ki bende benım arkadaslarda oldu sağlıklı doğum yaptılarAmin lekelenme olması normal mi acaba
Ayy hadi İnşallah bi an da moralim bozuldu bugünBazılarında oluyormuş bilmiyorum ki bende benım arkadaslarda oldu sağlıklı doğum yaptılar
Bir dahaki randevunuz ne zamanAyy hadi İnşallah bi an da moralim bozuldu bugün
Haftaya cumaBir dahaki randevunuz ne zaman
Çok erken değil mi ya nerdeyse aynı sayılırız bana 10 unda gel dedi kalp atışı içinHaftaya cuma
Dokulu kanama gelmeye başladı n'olacak bakalımÇok erken değil mi ya nerdeyse aynı sayılırız bana 10 unda gel dedi kalp atışı için
O ne demek gidicek misin doktora şimdiDokulu kanama gelmeye başladı n'olacak bakalım
Pıhtı kanama bugün çok şiddetli kanama oldu acile gittik düşük olabilir dediler tahlil vs.keseyi de göremediler kendimi iyi hissedince eve çıktım pazartesi tekrar baktircam büyük ihtimal akıntı ile düşmüş olabilirO ne demek gidicek misin doktora şimdi
Çok geçmiş olsunPıhtı kanama bugün çok şiddetli kanama oldu acile gittik düşük olabilir dediler tahlil vs.keseyi de göremediler kendimi iyi hissedince eve çıktım pazartesi tekrar baktircam büyük ihtimal akıntı ile düşmüş olabilir