Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende aynı durumda sayılırım bir belirtim yok en son beta yükselişteydi bende yarın doktora gideceğimGeçen 4.haftada kasık batması şişkinlik vardı 1 haftadır hiç belirti yok böyle mi oluyor. Beta 2 kez baktırdım yukselisteydi dr.kontrolune hiç gitmedim daha Dr. Cumaya gel keseyi görmüş oluruz dedi cumayı bekliyorum
Kaç haftalık beta kaç çıktıBende aynı durumda sayılırım bir belirtim yok en son beta yükselişteydi bende yarın doktora gideceğim
Dr.gittiniz mı ne dediBende aynı durumda sayılırım bir belirtim yok en son beta yükselişteydi bende yarın doktora gideceğim
Gittim keseyi gördü 5 haftalık dedi 15 gün sonra kalp atışına bakalım dediDr.gittiniz mı ne dedi
Benim randevum yarın ama hiç belirti olmadığı için merak ediyorum bişi mı oldu diyeSiz naptınız
Sonradan başlıyormuş benim 3 gündğr yoğun bulantılarım başladı maalesefBenim randevum yarın ama hiç belirti olmadığı için merak ediyorum bişi mı oldu diye
Siz kaçıncı hafta,benimki 5+5 olduSonradan başlıyormuş benim 3 gündğr yoğun bulantılarım başladı maalesef
Bugun tam 6 haftalıkSiz kaçıncı hafta,benimki 5+5 oldu
MaşallahBugun tam 6 haftalık
76 kaç günde 1167 oldu iki günde mi? bir haftada mı?4+4 de verdim geçen pazartesi 1167 cıktı onun öncesinde 76 ydı. Ondan sonra vermedim suan 5+4 gözüküyor sizin?
6 gün sonra verdiğimde76 kaç günde 1167 oldu iki günde mi? bir haftada mı?
Gittinizmi doktoraMaşallah
Evet sabah gittim kese ve yolk kesesi gördü 4+5 haftalık dedi dr.haftaya cuma tekrar kontrol.bugun lekelenme oldu dr.progesteron verdi sabah akşam düşük tehlikesi için,kan tahlili beta 2273 çıktı biraz moralim bozuldu ama bakalım iyi olur İnşallah herşey normaldirGittinizmi doktora
Teşekkür ederiz inşallahBenim 6.hafta ortalarında mide bulantım başladı 8. Haftamda tamamen kesildi belirtilerim şuan 12. Haftamdayım mide bulantım gene hafiften başladı korkmayın,bol bol dinlenmeniz gereken haftalardasknız kendinizi yormayın düzenli beslenin, sağlıkla kavuşun inşallah
Beta artışlarınız nasıldı ilk kaçka öğrnedinizEvet sabah gittim kese ve yolk kesesi gördü 4+5 haftalık dedi dr.haftaya cuma tekrar kontrol.bugun lekelenme oldu dr.progesteron verdi sabah akşam düşük tehlikesi için,kan tahlili beta 2273 çıktı biraz moralim bozuldu ama bakalım iyi olur İnşallah herşey normaldir
İlk 318, üç gün sonra 719 sekiz gün sonrası 2273 çıktıBeta artışlarınız nasıldı ilk kaçka öğrnediniz