• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5+2 Günlük hamilelik!!! bakabilirmisiniz?

Yenidunya3

Hamd ve Şükür
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2010
5.693
3.104
373
Kızlar merhaba, bende tüp bebekle hamile kaldım ve dün akşam lekelenmem oldu ve bugün doktora gittik..Çok şükür kese göründü ve yolk keseside var ancak bebek görünmedi sanki..Doktor herşeyin normal olduğunu ve 10 gün sonra tekrar kontrole gelmemi söyledi? Sizce normal mi? Bir akıl verin bana, çok endişeliyim kızlar..Kalp atışı da duyulmadı, bebekte görünmedi ama doktor bir sorun yok dedi..Sizce normal mi?

tebrikler korkmayın benimde ilk doktor kontrolümde sadece ufacık kese görüldü kalp atışı duyulmadı doktorunuz tesr bişey olsaydı zaten size söylerdi.kafaya takıp sitres yapmayın boşuna bol bol dinlenin asla ağır işler yapmayın keyfini çıkarın :34:

Kızlar merhaba, bende tüp bebekle hamile kaldım ve dün akşam lekelenmem oldu ve bugün doktora gittik..Çok şükür kese göründü ve yolk keseside var ancak bebek görünmedi sanki..Doktor herşeyin normal olduğunu ve 10 gün sonra tekrar kontrole gelmemi söyledi? Sizce normal mi? Bir akıl verin bana, çok endişeliyim kızlar..Kalp atışı da duyulmadı, bebekte görünmedi ama doktor bir sorun yok dedi..Sizce normal mi?

Hayırlı olsun arkadaşım.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.vajinalmi bakıldı yoksa karnindanmi baktı.benim 4+6 vajinal ultrasonda sadece kese göründü yolk sac bile yoktu.yolk göründumu bebek var demektir ins.5+6 da vajinalde bebeğini ve kalbini gördüm.kalp sesi ni 8 haftalıkken duydum.sen abdominal usg olduysan daha geç görülmesi çok normal.lekelenmen varsa fazla ayakta kalma canım bol bol dinlen

canlarım çok teşekkür ediyorum cevaplarınız için..Gerçekten endişelenmiştim..Doktor vajinal baktı ve kese ve yolk kesesi net gözüktü, doktor 12 eylülde gelirsem kalp atışını duyabileceğimi ve bebeği görebileceğimi söyledi..Hakkımızda hayırlısı olsun..Dualarınızı bekliyorum arkadaşlar..

canlarım çok teşekkür ediyorum cevaplarınız için..Gerçekten endişelenmiştim..Doktor vajinal baktı ve kese ve yolk kesesi net gözüktü, doktor 12 eylülde gelirsem kalp atışını duyabileceğimi ve bebeği görebileceğimi söyledi..Hakkımızda hayırlısı olsun..Dualarınızı bekliyorum arkadaşlar..

Allah sağ salim kucağında da görmek nasip etsin canım, sen de biz bekleyenlere dua et bir hamiş olarak :)

Herkese çok geçmiş olsun Allah herkesin gönlüne göre versin. Ben 6+3 günlük hamileyim. 6 haftalıkken doktora gittik bebek var 5.2 mm ama kalp atışı yok dedi ve olmaz kürtaj olman lazım dedi pazartesi gel birdaha bakalım olmazsa araştırmak için kürtaj yapmak gerekir diyor. Okuyorum burada bazılarınız 8 haftalıkken hatta 9 haftalıkken duyanlar var acaba bu durumda bebek görünüp kalp atışı duyulmayabilirmi ne yapmam lazım. 3 düşük oldu dna 15 ve 21 kromozon dengeli değişimi ayrıca kan pıhtılaşması var clexsan vuruyorum iğne olarak birde vitemin alıyorum sizce durum ne olabilir bekleyim diye düşünüyorum doktorlar bazen gerçekten yanılıyor gibi geliyor bana..:45:

Herkese çok geçmiş olsun Allah herkesin gönlüne göre versin. Ben 6+3 günlük hamileyim. 6 haftalıkken doktora gittik bebek var 5.2 mm ama kalp atışı yok dedi ve olmaz kürtaj olman lazım dedi pazartesi gel birdaha bakalım olmazsa araştırmak için kürtaj yapmak gerekir diyor. Okuyorum burada bazılarınız 8 haftalıkken hatta 9 haftalıkken duyanlar var acaba bu durumda bebek görünüp kalp atışı duyulmayabilirmi ne yapmam lazım. 3 düşük oldu dna 15 ve 21 kromozon dengeli değişimi ayrıca kan pıhtılaşması var clexsan vuruyorum iğne olarak birde vitemin alıyorum sizce durum ne olabilir bekleyim diye düşünüyorum doktorlar bazen gerçekten yanılıyor gibi geliyor bana..:45:

canım bence bekle, çünkü dediğin gibi kalp atışı 9. haftaya kadar duyulabiliyor..en azından 8. haftaya kadar bekle, acele etme, güzel haberle dön inşAllah..Mutlaka bizede haber ver, meraklanmayalım..bende çok endişe etmiştim, benim kendime göre hesabımda 6+4'de ama doktorun hesabına göre 7+2 de kalp atışı duyuldu..erken olabilir, 1-2 hafta daha bekle..

Back
X