• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5+3 bel ağrısı lütfen yardımcı olur musunuz

Amiinn. Her şey hepimizin gönlüne göre sağlıkla olsun inşallah ❤️
Canım bende de çok bel ağrısı oldu ilk haftalar işten ayrıldım o derece oldu zamanla geçiyor korkma 💜
IMG_5465.webp

iyiyim şükür benimde cuma kontrolum var ne kadarlık olduğu kesinleşecek
Merhaba iyiyim teşekkür ediyorum sen nasılsın perşembe doktora gidicem şuan6+4 üm
Kızlar bende 5+ 3 oldum daha doktora gıtmedım cuma günü gitmeyi düşünüyordum ama bugün karın ağrısı ve bel ağrısı çekiyorum normal mi korkuyorum

Merhaba , ben de bugün bunun için doktora gittim ama bebeğin suyu iyi dedi doktor ultrasonda gerebiliyormuş gidin bence kontrol için
Su an daha haftası küçük kese yeni görüldü fakat kese olması gereken yerin yukarısında daha önce böyle durum yaşayan var mı bilmiyorum doktor belki zamanla büyür yerlesid dedi ama bilemedim betahcg iyi durumda şu an

Su an daha haftası küçük kese yeni görüldü fakat kese olması gereken yerin yukarısında daha önce böyle durum yaşayan var mı bilmiyorum doktor belki zamanla büyür yerlesid dedi ama bilemedim betahcg iyi durumda şu an
İnşallah önemli bi şey yoktur ama doktorlar baya açık sözlü o yüzden bi şey varsa söylerdi siz stres yapmayın

Back
X