5+3 hamileyim şu an kesem 3.5 cm ,şiddetli karın ağrısı ve lekelenmem oldu kahve renginde ,doktor progestan verdi,başka doktora gittim o da ilaç kullanma kalbi duymadıkça gerek yok düşsün ilk gebeliginiz dedi gençsiniz dedi,moralim bozuldu,bugün de idrarla kan parçası geldi küçücük,ama ben ilacı bırakmadım,hemen vazgeçmek istemedim daha erken değil mi kalp atışı için ?
Geççmiş olsun canmmm
Benimde tam beş haftalıkken kanamam oldu doktora gittim.
Ilaç verdi kese yuvarlak değil düşük riskin var dedi.
Kalbi atmıyodu o zaman ama öyle bişey demedi.
Bir hafta sancım ve lekelenmelerim devam etti. Şuan bi sorun yok çok şükür. Sürekli yat ve kafana takmamaya çalış. Allah yardımcn olsunn
Ayrıca o doktorun dediğide çok saçma be demek bırak düşsünnn
Kalp atışı beşbuçuk haftalıkken anca vajinal olarak duyulur. Altıncı haftadan sonra normalde duyulabilir dedi doktorum
Canm sen bilirsin ama ilacı bi hafta kullan ondan sonra git istersen.
Belki ilacın sayısını artırır. Yada iğne yapar düşmesin diye.
Veya bunların hiç birine gerekkalmaz seninde için rahatlar
5+3 hamileyim şu an kesem 3.5 cm ,şiddetli karın ağrısı ve lekelenmem oldu kahve renginde ,doktor progestan verdi,başka doktora gittim o da ilaç kullanma kalbi duymadıkça gerek yok düşsün ilk gebeliginiz dedi gençsiniz dedi,moralim bozuldu,bugün de idrarla kan parçası geldi küçücük,ama ben ilacı bırakmadım,hemen vazgeçmek istemedim daha erken değil mi kalp atışı için ?
bu doktorların böyle cevaplarından nefret ediyorum bende 2 gebelik geçirdim ilk kalp sesi atışı olmadığı için kürtaj olmuştum. 2. gebeliğimde aynı sizin gibi kalp atışı duymadan lekelenmeler başladı doktorum progestan vermişti (bence
kullanın derim progestanı) daha sonra kalp sesini duyduk
fakat bende pıhtılaşma olduğu için kalp sesi durmuştu. size verebileceğim en iyi tavsiye kan pıhtılaşması için gerekli testleri yaptırmanız olur ve çok iyi bir doktora muayene olun derim boş yere kafanızı karıştırmalarına izin vermeyin. ben doktorların aptallığı yüzünden 2 kez kayıp yaşadım. şuan yeniden hamileyim RABBİM sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. moralinizi bozmayın
Oncelikle rabbim bebegini sana bagislasin cnm sende bnm gibi debgesiz bi dktra denk gelmissin sanirim hic uzulme ve en az 7haftaliga kadar bekle bnm de oyle 5+4ken bebegimi aldilar kalp atisi yok diye ve kanamamda yoktu ama sonra arastirdim ki iyi bir dktr en az 7 haftaliga kada rkalp atisini beklemeliymis cnm beklemelisin bnce bazen 8 haftalikken bile duyan oldugunu okudum bn burada o yuzden bol bol dinlen olurmu uzulme hayirlisi Allahtan