5+5 ama hiç bulantım kusmam yok :(((

ElifZehra_

İlahi Adalette Zaman Aşımı Yoktur..
Kayıtlı Üye
20 Mart 2012
277
22
118
arkadaşlar bugün itibariyle 5+5 ama bulantı kusma hala yok korkuyorum :50: haftaya cuma cagırdı Dr. korkmaya başladım her sabah kalktıgımda ne zman başlıcak diye soruyorum kendime korku yaptı bende :( sadece kokuları cok hissediyorum bulantı kusma yok ..

sadece belimde ve sırtımda ağrı oluyor ara ara hatta cok nadirde olsa bel ağrım dize vuruyor

arkadaşlar bugün itibariyle 5+5 ama bulantı kusma hala yok korkuyorum :50: haftaya cuma cagırdı Dr. korkmaya başladım her sabah kalktıgımda ne zman başlıcak diye soruyorum kendime korku yaptı bende :( sadece kokuları cok hissediyorum bulantı kusma yok ..

sadece belimde ve sırtımda ağrı oluyor ara ara hatta cok nadirde olsa bel ağrım dize vuruyor

Ne iyi iste,hem bulanti ve kusmak herkeste olmaz ki,

olsada simdi olmak zorunda degil o sonralarda basliyormus.

kafana fazla takman asil iyi degil.

sevin tadini cikar iste.

Ne iyi iste,hem bulanti ve kusmak herkeste olmaz ki,

olsada simdi olmak zorunda degil o sonralarda basliyormus.

kafana fazla takman asil iyi degil.

sevin tadini cikar iste.

tadını cıkarcamda ya kötü birseyse cok korkuyorum ya bi kere bulansa bari tamam sorun yok dicem :( cok normal seyrediyor hersey sanki hamile değilim sadece kasıklarım ağrıyor ara ara :( acaba boş , yada dış gebelikk mi kalbimi atmıcak falan die korkuyorum :(

Ay sevineceğine üzülüyomusun sen Allah göstermesin bana o günleri ben ne beter günler geçirdim bünyeden kaynaklı olan bir durum bu herkesin midesi bulancak diye bir kaide yok hamileliğinin keyfini sür korkulcak birşey yok benim o kadar bulantım oldu eltim ohh mis gibi geçirdii:34:

Ay sevineceğine üzülüyomusun sen Allah göstermesin bana o günleri ben ne beter günler geçirdim bünyeden kaynaklı olan bir durum bu herkesin midesi bulancak diye bir kaide yok hamileliğinin keyfini sür korkulcak birşey yok benim o kadar bulantım oldu eltim ohh mis gibi geçirdii:34:

korkmama gerek yok diosunuz yani . saolun o zman bekliycez inşallah problem yoktur .

ya takmasana bulantiyaaaa

benim annem mesela 7 tane cocugunda hic bulantisi olmamis..

ayyyy simdi benim midem bulanacak haaaaa:1:

zati nefes borumda yanmalar oluyor diyorum acaba tosuncuk kistim den dolayi mi oluyor:1:

saka bir yanada bosver simdi sen,burada birsürü arkadas da diyor hic bir belirtim yok/yoktu

tadını cıkarcamda ya kötü birseyse cok korkuyorum ya bi kere bulansa bari tamam sorun yok dicem :( cok normal seyrediyor hersey sanki hamile değilim sadece kasıklarım ağrıyor ara ara :( acaba boş , yada dış gebelikk mi kalbimi atmıcak falan die korkuyorum :(

canım benim neden böyle düşünüyorsun Allah korusun
benimde hiç bişeyim olmadı
en ufak bir bulantı hissetmeden doğurdum kızımı
inan hamile olduğumun farkına bile varamadan doğdu kızım ne bişey aşerdim ne baş dönmesi ne bişey aynen günlük hayatıma devam ederek
çalışarak ve son güne kadar yemeğimi bile kendim yaparak doğurdummmmmmm
çok da sağlıklı maşallah hiçde birşeyi yok sakın öyle düşünmeeeeee..........
benim ablamın 3 çocuğu var oda aynı şekilde doğurdu
annemde öyle 3ümüzü hiç bir sorun yaşamayarak dopğurmuşşşş

ay ne güzel işte daha ne ,istiyorsun bulantı kusma bebeğin sağlıklı olması demek değilki canım

bulantım benimde çok yoktur 2 ddefa kusmuşumdur bide nedense şimdi midem bulanıyro ve iş yerindeyim kusucam diye korkuyorum lavabo yada şuanm gidemiyorum musait değil kalp falaan yıkıyorlar

canım herkeste bulantı kusma olucak diye bişey yok,bünyeden bünyeye değişir...bende hiç kusmamıştım ama bulantı çok olmuştu,2 aydan sonrada başlayabilir, böyle devam edersen ne mutlu sana

bnde hiç olmadı hatta diordm bi kere bulansında hamile oldumu tadınca anlıyım die ama bir kere bile bulanmadı.birde erkek bebek bulanmıyormuş.bizimkide erkek:: takma kafana herkeste olcak die bişey yok.tam tersine şükretmemiz lazım gerçekten.inş.ta olmaz.

Arkadaşlar düşük oldu zaten :( ben anladım sanki ters giden bir seyler var içime doğdu endişelerim yüzünden konuyu açmıstım 2. Düşüğümü yaptım allahım 3.ye göstermesin :(

ne kadar guzel işte ... tadını çıkar. ben 16. haftadayım bendede olmadı. hep bekledim acaba ne zaman olcak
hiç olmadı hıç kusmadım hıç mıdem bulanmadı sankım hamiş değilim gibi... yehhuuuuuu tadını çıkar...
herşeyı yıyorum maşşalhh hıçbıseydende tıksınmıyorum:nazar:

Sakın umutsuzluga kapilma.Elbet olacak. Ama bu kadar kuruntulu olma sakın. Mide bulantisi birşey ifade etmiyor. Stres de zorlar. Her zaman korkuyla yaklaşırsan, her belirtiye bu şekilde isim verirsen işin cok zor. Once kafanı rahatlat. Cok sukur hamile kalabiliyorsun. Sebepleri belirlenecektir. Belki doktorunu degistirmelisin.

ne kadar guzel işte ... tadını çıkar. ben 16. haftadayım bendede olmadı. hep bekledim acaba ne zaman olcak
hiç olmadı hıç kusmadım hıç mıdem bulanmadı sankım hamiş değilim gibi... yehhuuuuuu tadını çıkar...
herşeyı yıyorum maşşalhh hıçbıseydende tıksınmıyorum:nazar:

Sakın umutsuzluga kapilma.Elbet olacak. Ama bu kadar kuruntulu olma sakın. Mide bulantisi birşey ifade etmiyor. Stres de zorlar. Her zaman korkuyla yaklaşırsan, her belirtiye bu şekilde isim verirsen işin cok zor. Once kafanı rahatlat. Cok sukur hamile kalabiliyorsun. Sebepleri belirlenecektir. Belki doktorunu degistirmelisin.

2. düşük bu :((anlatması zor ya ne bılıyım neden acaba rabbım ol derse olur ama umudumu kaybetmeye başladım bır daha kalırsam oda düşer boyle giderse :(

Doktorundan emin misin? Kafan rahat mı onunla.. Bu düşüklerin sebebi belli oldu mu? Doktorunla çok net konuşup anlaşmalısın.
Hamile kalamayanları düşün. Senin şansın çok daha fazla. Sebep belli olunca tedavisi de olur. İki düşük yaşadın diye 3. de düşük olacak diye birşey yok. Sağlıklı değillermiş demek ki.
Böyle yaklaşırsan işin çok zor. Gerekirse psikolojik destek de almalısın.Eninde sonunda bebeğini kucağina alican.Umut herşeydir.Umut olcak ki sonuç da olsun.

Doktorundan emin misin? Kafan rahat mı onunla.. Bu düşüklerin sebebi belli oldu mu? Doktorunla çok net konuşup anlaşmalısın.
Hamile kalamayanları düşün. Senin şansın çok daha fazla. Sebep belli olunca tedavisi de olur. İki düşük yaşadın diye 3. de düşük olacak diye birşey yok. Sağlıklı değillermiş demek ki.
Böyle yaklaşırsan işin çok zor. Gerekirse psikolojik destek de almalısın.Eninde sonunda bebeğini kucağina alican.Umut herşeydir.Umut olcak ki sonuç da olsun.

canım msjını okurken içimde umut oluştu ve gerçekten en azından hamile kalabılıyorum diye düşündüm bi an ama ne bılıyım cok tuhaf bi duygu dünyanın sonu sanki :(( arastırmalara yeni başlıcam bakalım sebebler ney acaba tam bi dr. yoktu yeni buludum bı tane

Back
X