- 20 Mart 2012
- 277
- 22
- 118
- Konu Sahibi ElifZehra_
-
arkadaşlar bugün itibariyle 5+5 ama bulantı kusma hala yok korkuyorumhaftaya cuma cagırdı Dr. korkmaya başladım her sabah kalktıgımda ne zman başlıcak diye soruyorum kendime korku yaptı bende sadece kokuları cok hissediyorum bulantı kusma yok ..
sadece belimde ve sırtımda ağrı oluyor ara ara hatta cok nadirde olsa bel ağrım dize vuruyor
Ne iyi iste,hem bulanti ve kusmak herkeste olmaz ki,
olsada simdi olmak zorunda degil o sonralarda basliyormus.
kafana fazla takman asil iyi degil.
sevin tadini cikar iste.
Ay sevineceğine üzülüyomusun sen Allah göstermesin bana o günleri ben ne beter günler geçirdim bünyeden kaynaklı olan bir durum bu herkesin midesi bulancak diye bir kaide yok hamileliğinin keyfini sür korkulcak birşey yok benim o kadar bulantım oldu eltim ohh mis gibi geçirdii
tadını cıkarcamda ya kötü birseyse cok korkuyorum ya bi kere bulansa bari tamam sorun yok dicemcok normal seyrediyor hersey sanki hamile değilim sadece kasıklarım ağrıyor ara ara acaba boş , yada dış gebelikk mi kalbimi atmıcak falan die korkuyorum
ne kadar guzel işte ... tadını çıkar. ben 16. haftadayım bendede olmadı. hep bekledim acaba ne zaman olcak
hiç olmadı hıç kusmadım hıç mıdem bulanmadı sankım hamiş değilim gibi... yehhuuuuuu tadını çıkar...
herşeyı yıyorum maşşalhh hıçbıseydende tıksınmıyorum
Sakın umutsuzluga kapilma.Elbet olacak. Ama bu kadar kuruntulu olma sakın. Mide bulantisi birşey ifade etmiyor. Stres de zorlar. Her zaman korkuyla yaklaşırsan, her belirtiye bu şekilde isim verirsen işin cok zor. Once kafanı rahatlat. Cok sukur hamile kalabiliyorsun. Sebepleri belirlenecektir. Belki doktorunu degistirmelisin.
Doktorundan emin misin? Kafan rahat mı onunla.. Bu düşüklerin sebebi belli oldu mu? Doktorunla çok net konuşup anlaşmalısın.
Hamile kalamayanları düşün. Senin şansın çok daha fazla. Sebep belli olunca tedavisi de olur. İki düşük yaşadın diye 3. de düşük olacak diye birşey yok. Sağlıklı değillermiş demek ki.
Böyle yaklaşırsan işin çok zor. Gerekirse psikolojik destek de almalısın.Eninde sonunda bebeğini kucağina alican.Umut herşeydir.Umut olcak ki sonuç da olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?