- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
- 398
- Konu Sahibi depresif34
resım cızmeyı cok sevmıyor yanı yapıyor ılgısız degıl ama cok guzel degıl ozellıkle oyle cocuklar gordumkı cok muntazam cızıyorlar ve boyuyorlarMesela çocuk sürekli resim çiziyordur resim çizmeyi çok seviyordur ama anne babası bunu görmezden gelerek onun matematikte türkçede çok başarılı olmasını bekler bu yüzden ileride belki ünlü bir ressam olacak çocuğun yeteneğini gölgelemiş olur. Yada çocuk mesela sürekli öğretmencilik oynuyorsa öğretmen olmaya karşı ilgilidir. Doktorculuk oynuyorsa buna karşı ilgilidir. Birşeyleri tamir etme, parçalayıp yeniden yapıştırma ile ilgileniyorsa teknik zekası yüksektir mesleğe yönlendirilebilir. Sürekli şarkı söylüyordur şarkı söylemeyi çok seviyordur şan dersleri aldırabilirsiniz ilerde güzel sanatlarda müzik yada müzik öğretmenliği okuyabilir. Çocuğunuzun oynadığı oyunlar yada merakları onun iç dünyasını yansıtır. Herşey matematik demek değildir. Bir insan en çok meraklı olduğu mevzuda başarı sağlayabilir.
sarkı soyluyor
bırseyler tamır etmeye calısıyor
öğretmencılıkte oynuyor
ezberı kuvvetlı
cozemedım suanda
tesekkur ederım bende gozlemlıyeyım
buarada konu sahıbı
konundan etkılendımde bende boyama sayfaları aldım sımdı eve gıdıyorum bakalım neler yapacak neler soyleyecek tanıyacakmı gorucem