5+6 haftalık hamişler nerelerdeler birbirimize bilgiler versek miki? ?

Gozun aydin saglicakla al kucagina bebisini :)

Idrara sıkışık mı baktı dr yoksa alttan mı? Bugün sıkışık baktı dr öyle gördük.

5 haftalık hamileyim ama kese görülmedi hcg değerim 602.8 sizlerinki nasıl peki ? :)
Selam canım benim de 3 Ekim regli günümdü ve o gün kan verdim 2456 çıktı çok yanii....ama Dr. Göbekten baktı göremedi 4 haftalık oluyo yani ama benim degerim çok yüksek dimi

Idrara sıkışık mı baktı dr yoksa alttan mı? Bugün sıkışık baktı dr öyle gördük.
Yok normalken baktı göremedi sonra 2 şişe su bitirdim ama yine sksmadim galiba ondan görülmedi yani inşallah görülür yarın gidecem hastaneye yine :)

Selam canım benim de 3 Ekim regli günümdü ve o gün kan verdim 2456 çıktı çok yanii....ama Dr. Göbekten baktı göremedi 4 haftalık oluyo yani ama benim degerim çok yüksek dimi
Maşallah baya baya yüksek hemde ikiz falan mı acaba çok merak ettim şimdi

Canım hayırlı olsun inşallah kese 1500u geçmeden görülmüyor onda da alttan goruluyor 3000 leri bulunca karından goruluyor stres yapma Allah in izni ile bebisini gorursun inşallah)

Canım hayırlı olsun inşallah kese 1500u geçmeden görülmüyor onda da alttan goruluyor 3000 leri bulunca karından goruluyor stres yapma Allah in izni ile bebisini gorursun inşallah)
İnşallah ya evet daha çok yeni rahatım bu yüzden sağlıkla büyüsün de başka bi şey istemiyorum :)

Hepinize hayirli aksamlar kizlar. InsAllah hayirlica alirsiniz bebeklerinizi kucaklariniza
Bende 5 haftalik hamileyim. Gerci daha kan testi yaptirmadim. Benim son gordugum adet baslangici 27 agustos kizlar. 4 haftalik mi 5 haftalik mi oluyor. Yani adet oldugum haftada hamilelikten sayiliyor mu?

5 haftalık oluyo canım çünkü benimkide 25 Son adet yarın 6 haftamiza giriyoruz :)

5 haftalık oluyo canım çünkü benimkide 25 Son adet yarın 6 haftamiza giriyoruz :)
Anladim canim. Bende oyle diye biliyorum. Hamilelik programi indirdim telefonuma. Oraya son adetimin baslangicini yazdim 27 agustos diye. Hamileligimi 5. Haftanin 4. Gunu diye godterdi. Yani 5. Haftam dolmamis 5. Haftanin icindeymisim gibi anladim ben bunu

Hamile kaldığım günü bildiğim için 5 eylül Tam 4 hafta 5 günlük hamileyim değerim 2477 çıktı kesemiz alttan muane ile göründü ben aynı zamanda panik atak hastasıyım ve hastalık hastasıyım sizlerle destek buluyorum inşallah ayrılmayız herkez sağsağlim atlatır gebeliğini ve doğumlarını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…