- 26 Şubat 2016
- 698
- 523
- 53
- Konu Sahibi Minikanne34
-
Amiiinnnn inşallahmerhaba kızlar bende gectıgımız pazartesi doktora gıttım ve kesyı gorduk 5 haftalık bır kese dedı.. ondan oncekı hafta beta hcg 2658 cıkmıstı.. onumuzdekı pazartesi tekrar gıdıcemm inşallah bebegi görucezz cok heycanlıyım allah sagsalım kucagımıza almayı nasıp etsinn :);D
Birlikte ilerliyoruz bende pazartesi bebegimi görücem insallah :)merhaba kızlar bende gectıgımız pazartesi doktora gıttım ve kesyı gorduk 5 haftalık bır kese dedı.. ondan oncekı hafta beta hcg 2658 cıkmıstı.. onumuzdekı pazartesi tekrar gıdıcemm inşallah bebegi görucezz cok heycanlıyım allah sagsalım kucagımıza almayı nasıp etsinn :);D
Hoşgeldin canım rabbim sağlıkla kucağına almayi nasip etsin inşallah :) bakalım bizimki 7 haftalık olacak mı görecek miyiz :)selamlar bende yenı uyeyım :))
amin ınsallah. gunler oyle hızlı kı daha ılk gunkı gıbı ama onemlı olan saglıklı bır bebegın var dıye duymaktır galıba:)Hoşgeldin canım rabbim sağlıkla kucağına almayi nasip etsin inşallah :) bakalım bizimki 7 haftalık olacak mı görecek miyiz :)
Maşallah ne güzel rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahamin ınsallah. gunler oyle hızlı kı daha ılk gunkı gıbı ama onemlı olan saglıklı bır bebegın var dıye duymaktır galıba:)
CANIM bendede hıc yoktu. acayıp mutlu ıdım. bebegıme guzel guzel vıtamınlı seyler yıyıp buyutecegıım dıye:) ıkı gundur aynı dedıgın gıbıyım. ancak oglen sonu kendıme bıraz gelıyorum aksama dogru tekrar baslıyor.Geçen hafta keseyi gördük beş haftalıktı haftaya perşembe bebeği göreceğiz inşallahya kızlar bu iki gündür midem çok bulanıyor hiç yiyesin gelmiyor kendimi zorluyorum bir de gece gündüz mide bulantısı çekiyorum sizler de de var mı
bende pazartesi kesyı gordum bu pazartesıde bebegı gorucez ınşallahh cnm.. hayırlı olsun hepımıze.. bendede ılk zaman yoktu mıgde bulantısı ama bu hafta hep bır mıgde bulantısı hıssı ara sıra kusmalar ve agzımın tadı hıc yokkGeçen hafta keseyi gördük beş haftalıktı haftaya perşembe bebeği göreceğiz inşallahya kızlar bu iki gündür midem çok bulanıyor hiç yiyesin gelmiyor kendimi zorluyorum bir de gece gündüz mide bulantısı çekiyorum sizler de de var mı
Bendeeeeee bende oluyo bende 5 haftalık hamisim adet olacakmisim gibi oluyo bazen de özel bölgemé baskı oluyo sankiiiKızlar bazen karnım ağrıyo ve vajinama ağrı giriyo sizede oluyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?