5+6 haftalık hamişler nerelerdeler birbirimize bilgiler versek miki? ?

Amiiinnnn inşallah
 
Peki kim nerde hangi hastaneye gidiyo ?

Ben ikitelli mehmet akif Akgün tem hastanesinde Yeker Nuri beye gidiyorum harika bir doktor çok ilgili.
 
Birlikte ilerliyoruz bende pazartesi bebegimi görücem insallah :)
 
bende agustosda evlendım. hemen allahın hedıyesı ıle ınsallah bebegımız 7 haftaya bugun gırdı ve heyecandan uykular gıdıyor.
 
bende hastanede calısıyorum sureklı gıdıp usg baktırmak ıstıyorum :) bulantılar hıc yok dıye sevınıyorken sımdı basladı. ama can yoldası ayran kraker salatalık mandalına bana ıyı geldı . cevız badem kuruyemıs pekmez ozellıkkle bunları ıhmal etmeyelım kızlar ınsallah. bebegımın kalp atısını duydum. nutkum tutuldu :) cok guzelmıs hergun ruyalar gorusuyorum sarı bı ogaln cocugu ınsallah hakkkımıza hayırlısı:)
 
kontrole gıdınce doktor myom olusmus dedı . bebek ıle yanyana dedı normal dogum yapamazsın dedı . belden ıgne veya tun anestezı ıle sezeryan dedı. stres oldum belkıde erken dogum olacakmıs
 
tetanoz asısı ıcın gun almayı unutmayın seker anneler:)
 
Hoşgeldin canım rabbim sağlıkla kucağına almayi nasip etsin inşallah :) bakalım bizimki 7 haftalık olacak mı görecek miyiz :)
amin ınsallah. gunler oyle hızlı kı daha ılk gunkı gıbı ama onemlı olan saglıklı bır bebegın var dıye duymaktır galıba:)
 
Geçen hafta keseyi gördük beş haftalıktı haftaya perşembe bebeği göreceğiz inşallah ya kızlar bu iki gündür midem çok bulanıyor hiç yiyesin gelmiyor kendimi zorluyorum bir de gece gündüz mide bulantısı çekiyorum sizler de de var mı
 
CANIM bendede hıc yoktu. acayıp mutlu ıdım. bebegıme guzel guzel vıtamınlı seyler yıyıp buyutecegıım dıye:) ıkı gundur aynı dedıgın gıbıyım. ancak oglen sonu kendıme bıraz gelıyorum aksama dogru tekrar baslıyor.
 
Aynen ya hatta soranlara gülerek diyordum bende olmayacak ne güzel yiyorum diye.. ama bu iki gündür çok kötü bulanıyor ya hadi sabahı anladım da akşamları neden bulanıyor puf
 
bende pazartesi kesyı gordum bu pazartesıde bebegı gorucez ınşallahh cnm.. hayırlı olsun hepımıze.. bendede ılk zaman yoktu mıgde bulantısı ama bu hafta hep bır mıgde bulantısı hıssı ara sıra kusmalar ve agzımın tadı hıc yokk yemek yemekte zorlanıyorum ınsallah cabuk gecer ıyı bır sekılde beslenebılırımm :)
 
Ay ben dayanamadım bugün gittim bebegimi gördüm kalp atisinida gördüm dedi doktorum ama çok küçük dinletsemde duyamayız dedi bu arada mide bulantilari kalp atmaya başlayınca olurmuş kızlar doktor oyle dedi☺
 
Mide bulantısı iyiymiş bebeğin sağlıklı geliştiği anlamına geliyormuş kızlar bizde kesemizi çook net gördük sağlıklı duruyordu perşembe günü gidicez bakalım o zaman ne dicek doktorumuz :)
 
Kızlar bazen karnım ağrıyo ve vajinama ağrı giriyo sizede oluyor mu
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…