- 26 Şubat 2016
- 698
- 523
- 53
- Konu Sahibi Minikanne34
-
3 gün sonra 6 haftalık olacaksın yani :):)Anladim canim. Bende oyle diye biliyorum. Hamilelik programi indirdim telefonuma. Oraya son adetimin baslangicini yazdim 27 agustos diye. Hamileligimi 5. Haftanin 4. Gunu diye godterdi. Yani 5. Haftam dolmamis 5. Haftanin icindeymisim gibi anladim ben bunu
Rabbim kalbinize göre versin inşallah :)Hamile kaldığım günü bildiğim için 5 eylül Tam 4 hafta 5 günlük hamileyim değerim 2477 çıktı kesemiz alttan muane ile göründü ben aynı zamanda panik atak hastasıyım ve hastalık hastasıyım sizlerle destek buluyoruminşallah ayrılmayız herkez sağsağlim atlatır gebeliğini ve doğumlarını
InsAllah canim seninde :)Rabbim kalbinize göre versin inşallah :)
Sadece kan alıyorlar normalde farketmiyo ben her kan verdiğimde tok oluyorum ama aç gelin diyolar :):):)Kizlar en kisa zamanda kan testi yaptırıcam. Idrar testide yapacaklar mi? Bide ac tok gitmek farkeder mi?
Tok gitsem geri yollarlar mı yani ac gelin diye :)Sadece kan alıyorlar normalde farketmiyo ben her kan verdiğimde tok oluyorum ama aç gelin diyolar :):):)
Öyle bi şey olursa açım ölüyom açlıktan kanımı alındı gidip yemek yiyip dersin :):):)Tok gitsem geri yollarlar mı yani ac gelin diye :)
HahahhaÖyle bi şey olursa açım ölüyom açlıktan kanımı alındı gidip yemek yiyip dersin :):):)
Inş görünür cnm rabbim gönlüne göre versinYok normalken baktı göremedi sonra 2 şişe su bitirdim ama yine sksmadim galiba ondan görülmedi yani inşallah görülür yarın gidecem hastaneye yine :)
Canım bugün 2.kez kan sonucumu aldım 3400 lerde Dr. Alttan üstten baktı valla bi küçük kese gördük ama değerin çok yüksek diye belki normal bi gebelik olmayabilir haftaya yeniden görelim dedi...Maşallah baya baya yüksek hemde ikiz falan mı acaba çok merak ettim şimdi
Bendrde hiç bişey yok doktora sordum bi güzel azar isittim:) bulantilar genelde 7 haftadan sonra basliyomus5+1 de hcg 8676 ölçüldü şimdi 6. haftadayım ama bulantı başlamadı daha sizlerde var mı bulantı veya iştahsızlık?bir sorun olmasından korkuyorum.
Hcg yükseldiğinde keseniz görülür büyük ihtimalle 1 haftaya 1500 üstünde olur ve görülür5 haftalık hamileyim ama kese görülmedi hcg değerim 602.8 sizlerinki nasıl peki ? :)
Haftaya gittiğin zaman olumsuz konuşursa başka doktora da gorulmeden karar verme canımCanım bugün 2.kez kan sonucumu aldım 3400 lerde Dr. Alttan üstten baktı valla bi küçük kese gördük ama değerin çok yüksek diye belki normal bi gebelik olmayabilir haftaya yeniden görelim dedi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?