5+6 haftalık hamişler nerelerdeler birbirimize bilgiler versek miki? ?

3 gün sonra 6 haftalık olacaksın yani :):)

Rabbim kalbinize göre versin inşallah :)

5 eylülde hamile kaldığımı biliyordum ama ne idrar da çıktı nede ayın 10 da acille kalp
Çarpıntısı ile gittiğimde kan dan çıktı hatta sonucu gece yarısı saat 3 de evimin balkonunda aldığımda korkmama rağmen hamile değilim diye çok ağladım. Aradan bir hafta kadar geçti
Bir sabah bir uyandım hemen bir test yaptım silikkkkk bir ikinci
Cizgi çıkınca hastaneye gittim ve hamile çıktım. Yani ilk testlerde çıkmazda yok demeyin diye ablatıyorum dilerim sizde bir önce güzel haberi alırsınız

5+1 de hcg 8676 ölçüldü şimdi 6. haftadayım ama bulantı başlamadı daha sizlerde var mı bulantı veya iştahsızlık?bir sorun olmasından korkuyorum.

Maşallah baya baya yüksek hemde ikiz falan mı acaba çok merak ettim şimdi
Canım bugün 2.kez kan sonucumu aldım 3400 lerde Dr. Alttan üstten baktı valla bi küçük kese gördük ama değerin çok yüksek diye belki normal bi gebelik olmayabilir haftaya yeniden görelim dedi...

Kız lar bende hepsi varda kalp atışını 6+0da duymadık bejlemedeyiz çok stresliyim hamilelik ne zormuş herken ne kolay doğuruyor du oysa

1 hafta geç döllenme var bugün 4+5 iz biz kesemizi gördük çok şükür haftaya yine gidicez bakalım neler olacak rabbim herkese sabır versin sağ salim kucaklarimiza almayi nasip etsin inşallah

Canım bugün 2.kez kan sonucumu aldım 3400 lerde Dr. Alttan üstten baktı valla bi küçük kese gördük ama değerin çok yüksek diye belki normal bi gebelik olmayabilir haftaya yeniden görelim dedi...
Haftaya gittiğin zaman olumsuz konuşursa başka doktora da gorulmeden karar verme canım

Mide bulantısı bende çok var şu An daha yeni olduğu halde büyüdükçe de istahsizlik olurmuş şu An felaket yiyorum yani az ama sürekli yiyorum bennnn :)

Mide bulantısı bende çok var şu An daha yeni olduğu halde büyüdükçe de istahsizlik olurmuş şu An felaket yiyorum yani az ama sürekli yiyorum bennnn :)

merhaba kızlar bende gectıgımız pazartesi doktora gıttım ve kesyı gorduk 5 haftalık bır kese dedı.. ondan oncekı hafta beta hcg 2658 cıkmıstı.. onumuzdekı pazartesi tekrar gıdıcemm inşallah bebegi görucezz cok heycanlıyım allah sagsalım kucagımıza almayı nasıp etsinn :) ;D

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…