• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5-6 kez şiddet gördüm artık korkuyorum ne yapmalıyım lütfen yardım edin!

Canim kendinde demissin daha erkek arkadasinken sana el kaldiriyormus senin ozguugunu kisitlayamaz ki el kaldirmak bence ayril sana sevgisini gosterebilcek dogru kisiyi bulaxaksindir bakireligin lafini yapiyormus hediye paketimiymissin sen bzozulmus bozulmamis diyor boyle insanlarin soyu kurumali canim allah yardimcin olsun ayril polise sikayet ethicbireey yapamaz korkma sende sinir krizi gecir allan malo birrsey yapamaz o kimkinsana el kaldiriyor terk et nolcaksa olsun

öncelikle şunu bilmelisin ki ona mecbur değilisin ne demek seni kim kabul eder bunu demek bile aşağılamak zaten . ve sana böyle diyerek kendini kötü hissettirmeye onnla olmaya mecbur olmanı istiyor ayrıca belliki o seni kabul etmemiş sadece fırsattan istifade seni kullanıyor uzak dur harcatma kendini hata hata üstüne yapyosun onunla devam ederek canım

Arkana bakmadan kaç o adam(?!)dan.

Ama benzer bir sey yasamis biri olarak bir kac sey ekleyecegim;
Babasinin el bile kaldirmadigi, egitimli, cevrenin "zeki" olarak tanimladigi bir insanim.
yine ailesi son derece duzgun, egitimli, disaridan bakinca "adam" gorunumlu birine yillarimi verdim. Siddete maruz kaldim. O yuzden vakti zamaninda "nasil yaptirmis kendine bunlariiii" diyip kinadigim, hatta hakir gorup alay ettigim bir durumu birebir tecrube ederek sunu anladim siddete maruz kalmanin ya da siddete basvurmanin egitimle, hayat standartiyla, aile yapisiyla falan alakasi yok. Olay siddete basvuranin kisiliksizligi, hasta ruh hali ve siddete maruz kalanin "ask" sandigi cok afedersin salakligindan ve kör olmasından ibaret.
Surec soyle isliyor, ilkinde soka giriyorsun, ayriliyorsun. Sonra adam agzindan girip burnundan cikiyor, benim o zamanki saf salak halimde ve korkutuk asiksan, affediyorsun. Sonra bu yineleniyor, ilkine benzer bir durum yasiyorsun. sonra uc, dort, bi yerden sonra adamdan korkmaya basliyorsun. Seni sindiriyor, ozguvenini yitiriyorsun. Ve bu tip adamlar senin tum dunyani ondan ibaret yapmaya cok megilli olduklari icin, bi sure sonra ufak bir kasabada evlenmis, baba evine donemeyecek uc cocuklu kadin psikolojisiyle onsuz olamayacagini dusunuyorsun. Bi yerden sonra iliskim o kadar igrenclesiyor ki kendini taniyamiyorsun. Fiziksel gucun yetmedigi icin sen de cirkinlesiyor, terbiyesizlesiyor ve saygisizlasiyorsun. Olayin bu asamasi siddete maruz kalmaktan daha utanc verici bana sorarsan.

Demem o ki, ayni evi paylasiyor olman, onunla cinsel anlamda birlikte olmus olman vs bunlarin hicbiri onun yaninda durman icin neden asla degil. Ve sakin kendi gozunde onu aklamaya calisma. Beni cok seviyor, aslinda genelde cok mutlu ve uyumluyuz ama niye boyle oluyor ki anlamiyorum vs diye. Ben salak gibi terapiye goturmeye bile calistim. Ayrilik karari bugun gecmise donup bakinca goruyorum ki benim icin en dogru kararmis. Ona bagimli olmam sebebiyle bi sure zorlandim, simdi bakinca saplanti ve inat oldugunu anladigim ama o zaman sevgi sandigim duygularimdan oturu de bi sure zirladim, ama bitti. Ben de gerek guven, gerekse bir cok konuda derin yaralar acti, o yaralari iyilestirmem de uzunca zamanimi aldi. Sonraki iliskimde abuk bir konudan tartisma cikarip acaba ne kadar ileriye gidebilir diye adamin damarina damarina basip, sonra "nasil tahammul ediyor cok enteresan" diye kendi kendime sasiriyordum :)

Siddet bir kere olursa bil ki devami olur ki, sende de olmus zaten.
O yuzden arkana bakmadan kac guzel kardesim.

Son düzenleme:
[QU="potipoto, post: 38854910, member: 408491"]bir yazıdan mecaz,gerçek anlam çıkarmak kişinin türkçesine bağlı değil,zihniyetine bağlı bir şey.sizin tek yazdıklarınız benim yazdıklarımdan farklı farklı anlamlar çıkarmanız ve önyargıdan ibaret gözlükleriniz....[/QUOTE]
Vav bana önyargılı diyen de önce ahlakdan bahsedip onu özellikle kızların koruması gerektiğini düşünenbiri

Konu sahibi kizcagizi kacirdiginiza gore misyon tamamlanmistir.Haydi simdi baska konulardaki insanlara ahlak dersi verip ar,namus,haya yoksunu oldugunu yuzlerine haykiralim.

Konu sahibi kizcagizi kacirdiginiza gore misyon tamamlanmistir.Haydi simdi baska konulardaki insanlara ahlak dersi verip ar,namus,haya yoksunu oldugunu yuzlerine haykiralim.
Belkide sırf bu yüzden bir çok üye aslında yazmak istiyor ama yazamıyor.
Meğer ne kadarda düzgün insanlarmış herkes. Biz millet olarak acımasızca eleştirmeye, hakaret etmeye, kendimize bakmadan ders vermeye çalışayım derken insanları rencide eden ve bunun farkında olarakta mutlu olan insanlarız. Erkeklerin yaptığı her şey normal karşılanırken ve kadınlar birbirlerinin düşmanıyken bu devran böyle gider. :KK66:

Öncelikle hepinize teşekkür ederim. Şuan evime dönüyorum otobusteyim. Dün dönüyordum aslında ama yanımdaki vatandaşa durumu anlatmak zamanımı aldı. Söyledim korkmadığımı böyle olmıcaını bitmesi gerektiğini.. İlk defa bu kadar kararlı konuşabildim. Hayatında bir kez adam ol bari bana iyilik yapmak istiyosan artık benden uzak dur dedim. Tam 8 saat dil döktü ağladı yerlere kapandı herkesin üstüne yemin etti bu olayları çıkarırsak ne kadar mutluyuz aslında dedi dalga geçer gibisine.sonra kararlılığımı her dk gördüğünde siniri arttı bende hadi napıcaksan yap dedim. Çok garipti ya çok dengesizdi fazla iyiydi fazla iyi olmuştu o kadar yapay geldi ki Ama zerre içim titremedi .. Benden bi çok şey bitmişti zaten bunu da söyledim. Bitti bu sefer iyi hissediyorum. Son olarak ablalarım yaşıtlarım yaZanlar bende olmayan cesareti sağlayıp değerli hissettirdiğiniz için sağolun.. Hee bi kaç üye gerçekten burdaki insanı kaçırırsınız ahımı aldınız. O kadar garip ki sanki hiç hayatınızda hata yapmamışçasına bana saldırıp buna anaçlık dediniz.. Kızlarınızın yakınlarınızın yaptığım hataları yapmaması dileğiyle...

Polise gidip şikayet ede bilirsin.
Yoksa bu dayakların devamı gelir

Nereye kadar böyle devem ede bilirsin ki ?!

Öncelikle hepinize teşekkür ederim. Şuan evime dönüyorum otobusteyim. Dün dönüyordum aslında ama yanımdaki vatandaşa durumu anlatmak zamanımı aldı. Söyledim korkmadığımı böyle olmıcaını bitmesi gerektiğini.. İlk defa bu kadar kararlı konuşabildim. Hayatında bir kez adam ol bari bana iyilik yapmak istiyosan artık benden uzak dur dedim. Tam 8 saat dil döktü ağladı yerlere kapandı herkesin üstüne yemin etti bu olayları çıkarırsak ne kadar mutluyuz aslında dedi dalga geçer gibisine.sonra kararlılığımı her dk gördüğünde siniri arttı bende hadi napıcaksan yap dedim. Çok garipti ya çok dengesizdi fazla iyiydi fazla iyi olmuştu o kadar yapay geldi ki Ama zerre içim titremedi .. Benden bi çok şey bitmişti zaten bunu da söyledim. Bitti bu sefer iyi hissediyorum. Son olarak ablalarım yaşıtlarım yaZanlar bende olmayan cesareti sağlayıp değerli hissettirdiğiniz için sağolun.. Hee bi kaç üye gerçekten burdaki insanı kaçırırsınız ahımı aldınız. O kadar garip ki sanki hiç hayatınızda hata yapmamışçasına bana saldırıp buna anaçlık dediniz.. Kızlarınızın yakınlarınızın yaptığım hataları yapmaması dileğiyle...

:)
aferin sana.
ama sakin yumusama.
simdi ilk gunun siniri de var.
ilerleyen zamanlarda sakin ama sakin yelkenleri suya indirme.
cok sevindim. yuzumde guller acti valla :)

bir de sakin kimseyi kafana takma. hepimiz hatalar yapiyoruz ama isteyerek ama istemeyerek. kiminin bedelleri daha agir oluyor, kimini daha ufak zaiyatlarla atlatiyoruz. yapmasak iyi tabi ama insaniz iste. onemli olan gercekten ders cikarmak ve bazilarini yinelememek.
boyle durumlarda herkes ahlak polisi, dunyanin en ornek bireyi oluverir ama herkesin hayatinda hatalari var. o sebepten herkes donsun bi kendi hayatina baksin. elestirmek var, "elestirmek" var. murebbiye rolune burunmeye gerek yok

Oncelikle şunu soyleyecegim igrenc bir iliski yumağı.
Kendinize bunu niye reva görürsünüz anlamiyorum. Anneler babalarin kiyamadigina elin oğlu gelsin mali gibi davransin kullansin hay allahim!
Bi tek o suclu degil siz de suclusunuz kendinize deger vermiyorsunuz ki bunlarin yapilmasina izin veriyorsunuz.
Daha da oturup dayak yemeyin oldu mu. Bitirin de okulu bari kendinizi kurtarin nereden donulse kardir.

Öncelikle bu ilişkiyi bitirebildiğiniz ve kendinize değer verme isteğinizi kutluyorum.
Neden anaçlık edenlere ah ediyorsunuz anlamadım ben.
Sizin anneniz ya da babanız bu olayı duysaydı tamam kızım olan olmuş deyip çok sakin bir şekilde önümüze bakalım demeyecekti.
O kızdıklarınızdan biri olan ben kendi adıma haddimi de aştığımı söyleyerek annenizi düşünerek size kızgınlığımı belirtmiştim.
Sizin de söylediğiniz gibi anneniz çok büyük fedakarlıklarla sizi okutan anneniz varken bunlar olmamalıydı dedim.
Burda konu açıyorsanız hakarete varmadığı sürece tabi gelen eleştirilere açık olmalısınız.
Çünkü o size duyulan kızgınlıkla söylenen sözler sizi kendinize getirmek içindi.
Saygınlıktan yoksun hayatınızdan çıkın kendinize bu davranışları yaptırmayın, aileniz çok üzülür demek çok mu kötü.
Anaç

Öncelikle bu ilişkiyi bitirebildiğiniz ve kendinize değer verme isteğinizi kutluyorum.
Neden anaçlık edenlere ah ediyorsunuz anlamadım ben.
Sizin anneniz ya da babanız bu olayı duysaydı tamam kızım olan olmuş deyip çok sakin bir şekilde önümüze bakalım demeyecekti.
O kızdıklarınızdan biri olan ben kendi adıma haddimi de aştığımı söyleyerek annenizi düşünerek size kızgınlığımı belirtmiştim.
Sizin de söylediğiniz gibi anneniz çok büyük fedakarlıklarla sizi okutan anneniz varken bunlar olmamalıydı dedim.
Burda konu açıyorsanız hakarete varmadığı sürece tabi gelen eleştirilere açık olmalısınız.
Çünkü o size duyulan kızgınlıkla söylenen sözler sizi kendinize getirmek içindi.
Saygınlıktan yoksun hayatınızdan çıkın kendinize bu davranışları yaptırmayın, aileniz çok üzülür demek çok mu kötü.
Çok büyük hatalar yapmışsınız demenin neresi yanlış?
Sizin ailenizin söyleyebileceği söyledi o ah ettiğiniz kişiler.
Dikkat edin ahınız geri gelmesin.
Ve son tavsiye size.
Bundan sonra ilk siz kendinize saygı duyun..
Duygularınız yönetmesin sizi. Mantığınıza kulak verin.

hemen ayrıl erkek arkadaşından..vijdan azabını geçmesi için okulunu bitir ve daha düzgün bir hayat sür..

E="potipoto, post: 38863619, member: 408491"]saçma sapan demeçlerinizi kayda değer dahi bulmadığım için size güle güle....[/QUOTE]
Hanfendi saçmasapan buluyorsan cevap vermezsin olur biter değil mi? Gelip burda öyle yazınca pek kaydadeğer bulmuyo gibi olmuyorsunuz. Az tutarlı olun ya. Bir de fikrinizi açıklamayı öğrenin. İlk mesajınızdaki mecaz anlamı da çok merak ettim. Ve iyki sizle aynı zihniyette değilim de anlamıyorum sizi.iyki

Back
X