• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5-6 kez şiddet gördüm artık korkuyorum ne yapmalıyım lütfen yardım edin!

Sana bişey yapacak diye korkma. En kötüsü bile olsa emin ol o adamla olmaktan iyidir

Erkek arkadaşımla 11 aydır beraberiz. 5-6 kez resmen dayak yedim. Ama sonuncusu çok kötüydü. Daha üç gün önce oldu.erkek arkadaşıma geçmişiyle ilgili soru sordum gayet düzgünce. Ayrıca içkiliydi o gece. Ben sorduktan sonra sinirlendi ve dövdü yerden yere vurdu burnum kanadı çenem mosmor gözaltlarım , kolumda kanadı. Durduramadım. zar zor uyudu. Sebebi ise ben bunu sorarken aklına benim geçmişimin gelmesiymiş . Ben onunla tanıştığımda bakire değildim ondan önce bir kişiyle beraber oldum ve o bu durumu gayet anlayışla karşılarken ilk defa üç gün önce demediğini bırakmadı seni bu halde kim kabul ederdi gibisine aşağılayıcı sözler.. Sabahta yeminler özürler yalvarmalar.. Ben napıcam . Yine affettim çünkü ondan ve yapabileceklerinden de korkuyorum. Aileme karşı olan vicdan azabından kendimi öldürebilirim. Onlar burda beni üniversite okuturken ben ne hallerde.. Yorumlarınız benim için çok önemli teşekkürler...

Vicdan azabından sizin kendinizi öldürmenize gerek yok zira 11 ayda 6 kez şiddet gördüğünüz ''sevgiliniz'' sizi yakında öldürecek gibi duruyor. Ne demek ne yapmalıyım sizin yaşadığınız şeyi önünüze böyle çirkince koyan adamdan tez vakitte uzaklaşın ve gidip bi darp raporu alın!

Yani burda takildigim tek sey ben bakire degildimm yazmissin sevgilininde seni bu halinle kimse kabul etmez ben kabul ettim demesi....

Canim kusura bakmada bu adam senle evlendimiki seni kabul etmis olarak gosteriyo ne saniyo kendini ne hakla sana el kaldirabiliyo seninle birlikte oldugu icinmi bu cesareti kendinde buluyo seni karisi olarak felanmi goruyo ayy sinirlerim gerildi..
Bide ailen hakkinda yazmissin ne guzelki bunun farkindasin ama ne yazikkide yaptigin seyden vazgecmiyorsun yazikk cok uzuldum ailen adina gözünün icine bakarak buyuttugu evladina elin p**i el kaldiriyo ve bundan haberleri bile yokk....

Sen gerçek misin yahu. Bu adam daha evli bile değilken her yerini mosmor yapacak kadar dövüyor bir de içiyor ve sen hala bu adamla beraber aynı evde mi yaşıyorsun hala ne yapıcam diye mi soruyorsun şaka gibisiniz gerçekten son olaylardan da mı ders almıyorsunuz yoksa dayak yemekten hoşlanıyor musunuz. Bu adam evlenince öldürür sizi. Hem evlenmek gibi bir niyeti olduğunu da zaten zannetmiyorum geleceğiniz yok kurtarın kendinizi. Bu kadar mı gözleriniz kör.

Ya işte Türk kadınının kendini düşürdüğü durum bu, yarın bir gün haber olup gazetelere düşseniz herkes sizi savunur, sevgiliniz olacak o insan müsveddesine saldırır. Hiç kusura bakmayın şu durumda siz de suçlusunuz. Ne bekliyorsunuz ? Adam sizi daha ne kadar döverse ondan ayrılırsınız ?

başlığı ilk okurken 5-6 kere şiddet gördüm yazısını görünce sizi evli olarak düşünmüştüm çünkü sevgili olduğunuz bir dönemde ayrılmanın bir evliliğe göre çok çok daha kolay olduğu bir durumda hala buna katlanıyor olmanızı düşünmemiştim bile. bu adamın yanında can güvenliğiniz bile yok resmen. ailenizin duymasından mı korkuyorsunuz? peki yarın öbür gün başınıza bir şey geldiğinde aileniz daha az mı üzülecek? ya da kendi hayatınız tüm bunlardan daha mı önemli? bile bile lades demenin anlamı yok. gerekirse polise gidin şiddet gördüğünüzü uzaklaştırmak istediğinizi anlatın ama bir şekilde bu adamdan kurtulun.

Başlığını okuduğumda seni evli zannettim, ne mi yapacaksın bunu sen çok iyi biliyorsun aslında hemen def et başından, hala nasıl katlanabiliyorsun , aman yarabbim, çıkar hayatından hiç vakit kaybetmeden. yazık sana, yazık seni okutmak için çırpınan ailene, adam diyeceğim ama adam olduğu şüpheli, sana değer bile vermiyor, seni ezmesine niye müsaade ediyorsun ki, çok çok üzüldüm.

Şok Şok Şok genç üniversite öğrencisi sena2121 erkek arkadaşı tarafından dövülerek öldürdüldü.... Gazetenin 3. sayfalarında görürüz.. Türkiye ayağa kalkar aman kadına şiddet deriz. Protesto ederiz. Yürüyüş yaparız. olan sana olur. Ama niye? Sen bile bunların farkındasın ve bu kaçıncı şiddet ama susmaya devam et. Ailene yazık günah değil mi? Onlar dövse seni böyle evden kaçarsın ama..! Sevgili döverde severde dimi..? Ah nasıl kızıyorum nasıl. Aklın varsa kendine gel ve bir yerden başla. Okulmu değiştirceksin okulu bırakıp ailenin yanına mı geleceksin. Çocuğu şikayet mi edeceksin. Yap bir şeyler...

kızlar eski konuyu hortlatmışsınız..kız zaten evine döndü ve adamdan ayrıldı..yeni bir haber varsa yazar belki kendisi:)

Ben de yorum yapmistim ki arkdaşın evine döndüğünü ogrendim. SeVindim onun adina. Bu nedir ya kadina şiddet had safhada. Kimse kmseye muhtac degil ne diye katlanirsiniz boyle adamlara anlamam ki.

Peki son durum ne ailesi öğrendi mi
Böyle insanların varlığına inanmak istemiyorum yaaa

Ne demek korkuyorum gitsene savcılığa. Neden hala onunlasın. Başka okula geçiş hakkın yok mu? Belki bu yaşadıkların yüzünden özel sebeplerden alınabilirsin bile. Daha çok dayak yersin sen bu kafayla.

Öncelikle hepinize teşekkür ederim. Şuan evime dönüyorum otobusteyim. Dün dönüyordum aslında ama yanımdaki vatandaşa durumu anlatmak zamanımı aldı. Söyledim korkmadığımı böyle olmıcaını bitmesi gerektiğini.. İlk defa bu kadar kararlı konuşabildim. Hayatında bir kez adam ol bari bana iyilik yapmak istiyosan artık benden uzak dur dedim. Tam 8 saat dil döktü ağladı yerlere kapandı herkesin üstüne yemin etti bu olayları çıkarırsak ne kadar mutluyuz aslında dedi dalga geçer gibisine.sonra kararlılığımı her dk gördüğünde siniri arttı bende hadi napıcaksan yap dedim. Çok garipti ya çok dengesizdi fazla iyiydi fazla iyi olmuştu o kadar yapay geldi ki Ama zerre içim titremedi .. Benden bi çok şey bitmişti zaten bunu da söyledim. Bitti bu sefer iyi hissediyorum. Son olarak ablalarım yaşıtlarım yaZanlar bende olmayan cesareti sağlayıp değerli hissettirdiğiniz için sağolun.. Hee bi kaç üye gerçekten burdaki insanı kaçırırsınız ahımı aldınız. O kadar garip ki sanki hiç hayatınızda hata yapmamışçasına bana saldırıp buna anaçlık dediniz.. Kızlarınızın yakınlarınızın yaptığım hataları yapmaması dileğiyle...

arkadaşlar 14 ocakta yazmış yukardaki mesajı.evine dönmüş.
son durumu nedir bilmiyorum tabii..

Back
X