5. Gün çift embriyoKaçıncı gün empriyosuydu bence tutmuş![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
5. Gün çift embriyoKaçıncı gün empriyosuydu bence tutmuş![]()
Ay inşallah tutunmuştur çok silik olunca acaba yanlış mı görüyorum diyorumKaçıncı gün empriyosuydu bence tutmuş![]()
Yaaa 8. Gündesin ve çift embriyooo gidip kan verin, varsa kesin çıkar.Ay inşallah tutunmuştur çok silik olunca acaba yanlış mı görüyorum diyorum
Akşam iğneye gideceğim olmadı vereyim ay bilmiyorum inşallah gözlerim beni yanıltmazYaaa 8. Gündesin ve çift embriyooo gidip kan verin, varsa kesin çıkar.![]()
Bizi de haberdar edinAkşam iğneye gideceğim olmadı vereyim ay bilmiyorum inşallah gözlerim beni yanıltmaz![]()
Yaaa 8. Gündesin ve çift embriyooo gidip kan verin, varsa kesin
Tabi ki inşallah pozitiftirBizi de haberdar edin![]()
O kadar zor ki sanki tek kendim hayali görüyorum gibi hissediyorum. Umarım pozitiftir sizinde çok okuyoruz daha test günümüze varBence pozitif çıkacak, benm 3. Gün empriyosu 9. Gün bugün erken gebelik testi yaptım negatif çıktı ben baştan kabullendiğim için zorlanmadım sizde silik çıktığına göre var ki çıkıyor
çok çok silik çıktı ama emin olamadım çok korkuyorum tek kendim görüyorum diyeGünaydın kızlar testler yavas yavas başlasın artık bencede siz 5.gün embriyo anaları yapmayınca ben 3.gün embriyosu anası hiççç cesaret edemiyorum![]()
Çizgi belli var kaset olmasına rağmen testin markası nedirYok saymadım transferi benim 13.30 da gerçekleşti ailik çıktı bilmiyorum var mı sizce ilk 5 dakika da çıktı ama off çok karmaşığım çok silik ama ilk defa yaşıyorum
Laboquik markasıÇizgi belli var kaset olmasına rağmen testin markası nedir
O zaman hayırlı olsunLaboquik markası
Çok
çok çok silik çıktı ama emin olamadım çok korkuyorum tek kendim görüyorum diye
Ya güvenilir bir marka mıO zaman hayırlı olsun![]()
Demi hep öyle avutuyorum kendimi inşallah sıkı sıkı tutunmuşturÇok çok silikte bir çizgi sonuçta canım neden önceden hiç göremedik o siliği![]()
Evet erken gebelik testi de güvenilir. O yüzden siz acaba ikiz mi diye düşününYa güvenilir bir marka mı
Ya hadi inşallah gerçekten hayırlısı olsun hakkımızdaEvet erken gebelik testi de güvenilir. O yüzden siz acaba ikiz mi diye düşünün![]()
Amin inşallah.Ya hadi inşallah gerçekten hayırlısı olsun hakkımızda![]()
Konya da medova hastanesindeAmin inşallah.Tedaviyi nerede gördünüz acaba