İnşallahBende bugün transfer oldum bahçecide tedavi görüyorum bende inşallah hepimiz pozitif haberleri paylaşırız buradan![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallahBende bugün transfer oldum bahçecide tedavi görüyorum bende inşallah hepimiz pozitif haberleri paylaşırız buradan![]()
Kızlar belirtileriniz var mı nasıl gidiyor benim hafif kaşık ve bel ağrım var normal mi acaba
Ya bilemiyorum ki tutunma belirtisi mi değil mi ama bugün başladıKasık ağrısı hep var transferden önce de vardı. İlaçlardan sanırım birde operasyona bağlıyorum şuan çok erken sanki belirti olurmukiii. En erken belirti olursa yerleşme kanaması oda herkeste olmuyor
Ya bilemiyorum ki tutunma belirtisi mi değil mi ama bugün başladı
Kasık ağrısı hep var transferden önce de vardı. İlaçlardan sanırım birde operasyona bağlıyorum şuan çok erken sanki belirti olurmukiii. En erken belirti olursa yerleşme kanaması oda herkeste olmuyor
Benim de var söylemiştim. Ama bugün sanki daha hafif ama yine giriyor ara ara. Ama ilk gün çok hafifti dün daha belirhindi bugünde var sadece kaşık ağrısıYa bilemiyorum ki tutunma belirtisi mi değil mi ama bugün başladı
Ben 5. Gün embriyosu 2. Ve 3. Günlwrde tutnmaya çalıştığını biliyorumYa bilemiyorum ki tutunma belirtisi mi değil mi ama bugün başladı
Benim de var söylemiştim. Ama bugün sanki daha hafif ama yine giriyor ara ara. Ama ilk gün çok hafifti dün daha belirhindi bugünde var sadece kaşık ağrısı
Evet bende başından beri var ama ilaç şurup kullanıyordum ama bugün yine aynıyım ilaca rağmenBende de çok şişlik oluyor ya kabız ilacını alacağım bugün içerim![]()
Evet bende başından beri var ama ilaç şurup kullanıyordum ama bugün yine aynıyım ilaca rağmen
Alın çünkü zorlamak iyi değil benim doktorum öyle demişti. Bir de çok uzanmakta yapıyor kanız ister istemez evde tur atmaya çalışıyoruz ama ne fayda anca bu kadar işteHadi yaa bende bukdr olacağını bilemedim almadım eczaneden. Bugün alıcam ne yazdıysa doktor
Alın çünkü zorlamak iyi değil benim doktorum öyle demişti. Bir de çok uzanmakta yapıyor kanız ister istemez evde tur atmaya çalışıyoruz ama ne fayda anca bu kadar işte
Bende çok kahve içerdim ama şimdi 20 gün oldu asla ağzıma sürmedim o da etki edebilirYa bide ben alışmışım sabah kalkıp kahveyle ayılmaya ve sigara içince tuvalete koşmaya. Şimdi ne kahve ne sigara var Bünye şaşırdı![]()
Bende çok kahve içerdim ama şimdi 20 gün oldu asla ağzıma sürmedim o da etki edebilir
Ya bide ben alışmışım sabah kalkıp kahveyle ayılmaya ve sigara içince tuvalete koşmaya. Şimdi ne kahve ne sigara
bir de diyet yapıyorum o kadar çok özlediğim şeyler var ki neyse sonu mutlu bitsindeOo 20 gündür maşallah iradeneee![]()
![]()
Evet. Rabbim emeklerimizi karşılığını verir inşallah
Bende sigara kullanıyorum bazen aklıma geliyor içmek istiyorum ama kendimi tutuyorum çok zorrrYa bide ben alışmışım sabah kalkıp kahveyle ayılmaya ve sigara içince tuvalete koşmaya. Şimdi ne kahve ne sigara var Bünye şaşırdı![]()
Bende sigara kullanıyorum bazen aklıma geliyor içmek istiyorum ama kendimi tutuyorum çok zorrr![]()
Ayy inşallahYaa çok zor evet alışkanlık işteeefedakarlık yapmadan anne olanlardan değiliz o yüzden her konuda sonuna kadar fedakarlıklar yapıp inşallah bebeğimizi kucağımıza alacağız canım
![]()