5 ağustosta transfer olanlar birlikte bekleyelim.

Ya acaba neye göre tek veya çift embriyo oluyor
Banada çift embriyo transferi oldu ama neye göre olduğunu hiç bilmiyorum sadece sordular son dkka tek mi çift mi olsun diye çift dedik bizde eşimle oyle oldu onun dışında bi bilgilendirme yapılmadı

Banada çift embriyo transferi oldu ama neye göre olduğunu hiç bilmiyorum sadece sordular son dkka tek mi çift mi olsun diye çift dedik bizde eşimle oyle oldu onun dışında bi bilgilendirme yapılmadı
Tuttu mu acaba umarım Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip eder 🙏🏻

Tuttu mu acaba umarım Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip eder 🙏🏻
Aminn 🤲Daha 8. Günümdeyim bilmiyorum sonucu şuan sadece beklıyorum🤲 inşallah tutunurlar 🤲Rabbım hepimize güzel sonuçlar almayı hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah ❤️

B
Bndede var ama kenarlara degıl sanki tam katılımın ortasında bi agrı var özellikle ayağa kalkınca artıyor yatınca hafıflıyor
enim iki gün önce o şekilde tam ortada çok batmalar oldu ama bu 2 gündür hafif hareketle hiç hissetmedim 😔

B

enim iki gün önce o şekilde tam ortada çok batmalar oldu ama bu 2 gündür hafif hareketle hiç hissetmedim 😔

o zamanlarda bnde hiçbirşey yoktu konuşmuştuk yine sizle sanırım hatırladım her kişinin vücüdü farklı tepki veriyor zaten ne olduğunu bilmiyoruz ki yaşadığımız çoğu şey ilaçlardan kaynaklıymış o yuzden sonuc gunune kadar sabredip dua edelim rabbim kucağımızı evlatlarımızla doldursun inşalalh 🤲🤲❤️Bizim transferimiz aynı gündü sanırım demi 5 ağustos herhangi bir lekeleme bişey oldu mu bnde olmadı

Merhaba aynı gün transferden olmuşuz süreciniz nasıl ilerliyor acaba benim sanki regli olacakmışım gibi ağrılarım var ve reglıme 4 gün var inşallah olmam çok tedirginim bugun aşırı derecede başım ağrıyor

İlaç alırken istesen de adet olamıyorsun diye biliyorum canım benim de adet belirtilerim vardı korkmuştum

Günaydın canım valla gece biraz zor uyudum karın ağrısı gaz filan sabahta sersemledim tabi. Hiçbişey hissetmiyorum 🥲
Aa sizinde mi gaz probleminiz oldu benimde dünden önceki akşam öyle olmuştu oda baya stresli yaa insan gaz çıkarmaya korkuyor kasılıcam diye 😅 ne çektik bee😅😅

Back
X