Anladım kasık ve karın agrınız var mı peki yada başka nasıl bir hassasiyet yaşıyorsunuzEvet bugün biraz hareket edince de ağrıyor ben yaşıyordum ama bu kadar hafif değildi regli zamanı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anladım kasık ve karın agrınız var mı peki yada başka nasıl bir hassasiyet yaşıyorsunuzEvet bugün biraz hareket edince de ağrıyor ben yaşıyordum ama bu kadar hafif değildi regli zamanı
Banada çift embriyo transferi oldu ama neye göre olduğunu hiç bilmiyorum sadece sordular son dkka tek mi çift mi olsun diye çift dedik bizde eşimle oyle oldu onun dışında bi bilgilendirme yapılmadıYa acaba neye göre tek veya çift embriyo oluyor
Tuttu mu acaba umarım Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip ederBanada çift embriyo transferi oldu ama neye göre olduğunu hiç bilmiyorum sadece sordular son dkka tek mi çift mi olsun diye çift dedik bizde eşimle oyle oldu onun dışında bi bilgilendirme yapılmadı
AminnTuttu mu acaba umarım Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip eder![]()
AminnDaha 8. Günümdeyim bilmiyorum sonucu şuan sadece beklıyorum
inşallah tutunurlar
Rabbım hepimize güzel sonuçlar almayı hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
![]()
Anladım kasık ve karın agrınız var mı peki yada başka nasıl bir hassasiyet yaşıyorsunuz
Evet var kaşık ağrım ama sürekli değil bazen var bazen yokAnladım kasık ve karın agrınız var mı peki yada başka nasıl bir hassasiyet yaşıyorsunuz
Bndede var ama kenarlara degıl sanki tam katılımın ortasında bi agrı var özellikle ayağa kalkınca artıyor yatınca hafıflıyorEvet var kaşık ağrım ama sürekli değil bazen var bazen yok
enim iki gün önce o şekilde tam ortada çok batmalar oldu ama bu 2 gündür hafif hareketle hiç hissetmedimBndede var ama kenarlara degıl sanki tam katılımın ortasında bi agrı var özellikle ayağa kalkınca artıyor yatınca hafıflıyor
Bu yüzden çok korkuyorum olmadı mı diyeBndede var ama kenarlara degıl sanki tam katılımın ortasında bi agrı var özellikle ayağa kalkınca artıyor yatınca hafıflıyor
B
enim iki gün önce o şekilde tam ortada çok batmalar oldu ama bu 2 gündür hafif hareketle hiç hissetmedim![]()
o zamanlarda bnde hiçbirşey yoktu konuşmuştuk yine sizle sanırım hatırladım her kişinin vücüdü farklı tepki veriyor zaten ne olduğunu bilmiyoruz ki yaşadığımız çoğu şey ilaçlardan kaynaklıymış o yuzden sonuc gunune kadar sabredip dua edelim rabbim kucağımızı evlatlarımızla doldursun inşalalhBizim transferimiz aynı gündü sanırım demi 5 ağustos herhangi bir lekeleme bişey oldu mu bnde olmadı
Merhaba aynı gün transferden olmuşuz süreciniz nasıl ilerliyor acaba benim sanki regli olacakmışım gibi ağrılarım var ve reglıme 4 gün var inşallah olmam çok tedirginim bugun aşırı derecede başım ağrıyor
Evet çok yorucu ve stresliEvet çok haklısınız ama işte beklemek yoruyor insanı![]()
Yaa anladım iyi bari ha geldi ha gelicek diye beklemeyimİlaç alırken istesen de adet olamıyorsun diye biliyorum canım benim de adet belirtilerim vardı korkmuştum
Bnde aynı korkuyu yaşıyorum inanın ama gönlümüzü ferah tutmamız lazım inşallah en olumlu sonuçlar olurBu yüzden çok korkuyorum olmadı mı diye![]()
İnşallah alırızBnde aynı korkuyu yaşıyorum inanın ama gönlümüzü ferah tutmamız lazım inşallah en olumlu sonuçlar olur![]()
Günaydın ben bugunde şiddetli bir baş ağrısıyla uyandım ve sanki regli olacakmışım gibi hissediyorum siz nasılsınız
Aa sizinde mi gaz probleminiz oldu benimde dünden önceki akşam öyle olmuştu oda baya stresli yaa insan gaz çıkarmaya korkuyor kasılıcam diyeGünaydın canım valla gece biraz zor uyudum karın ağrısı gaz filan sabahta sersemledim tabi. Hiçbişey hissetmiyorum![]()