5. Ay burnumun hali sizce bunun sebebi ne?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

ursulaa

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2023
30
11
3
35
Arkadaşlar sizce burun sırtımda çökme mi var? Yada açık çatı durumu mu? Resmen yan duvar ile birleşik gibi saçma sapan burnumun sadece ucu var gibi

Fazla kavis verdiği için yanları daraltmadığı için böyle olmuş olabilir mi?

Çok girmiş burnun üst kısmına burun da yerleştikce inmiş çökmüş biraz. Öncesi nasıldı kemer varmiydi

Çok girmiş burnun üst kısmına burun da yerleştikce inmiş çökmüş biraz. Öncesi nasıldı kemer varmiydi
Öncesini ve sonrasını ekledim sanırım hiç daraltmamış fazla aldığı içinde burnum dümdüz

Aklınıza koyup burun ameliyati olmayın en güzel olan doğal olan ne kadar büyük ne kadar kemerli olursa olsun lütfen kendinize bunu yapmayın. Artık bu iş ticarete döküldü çoğu sağlık sorunu var mı yok mu bakmadan kesip biçiyor. Bence bu işe bir düzenleme gelmeli ve sağlık sorunu olmayanlar Dr lar uyarmali.

Aklınıza koyup burun ameliyati olmayın en güzel olan doğal olan ne kadar büyük ne kadar kemerli olursa olsun lütfen kendinize bunu yapmayın. Artık bu iş ticarete döküldü çoğu sağlık sorunu var mı yok mu bakmadan kesip biçiyor. Bence bu işe bir düzenleme gelmeli ve sağlık sorunu olmayanlar Dr lar uyarmali.
Evet aynen öyle. Drlar neden uyarsın ki? Üç kuruş için insanların hayatlarını mahvetmek işlerine geliyor. Bi anlık kararla olmak istemiştim benide bi güzel ikna etti doktor. Hiç olumsuz konuşmadı isteklerimi belirttiğimde nasıl istersen öyle yaparız dedi. Zaten çok büyük bir burnum yoktu iyice küçültüp yerle bir etmiş kemer kısmı düzlensin doğal olsun diye dememe rağmen kaydırak ve deliklerim önden görünüyor. 30 bin ile belki zengin olmadı ama bir insanın hayatı mahvoldu :)

bende aynı sizin gibi düşünüyorum , peki siz amelyat oldunuz mu

Arkadaşlar sizce burun sırtımda çökme mi var? Yada açık çatı durumu mu? Resmen yan duvar ile birleşik gibi saçma sapan burnumun sadece ucu var gibi
3 kez revizyon oldum.bence abartarak hiç bir şey yok ,kavis.gibi duruyor daha çok yeni ama 1 yıla netleşir. Diğer taraf daha şiş de olabilir o sislik inince esitlenebilir .gayet de güzel olmuş. Yorumları takma.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X