Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kavis olduğunu söyledi ama doktorum gerçekten pişmanlıktı. Hiç bişeyden anladığını düşünmüyorum. Korkunç bi şekilde bıraktı pna göre normalÇökme var gibi duruyor.Doktorunuza sormadiniz mi?
Öncesini ve sonrasını ekledim sanırım hiç daraltmamış fazla aldığı içinde burnum dümdüzÇok girmiş burnun üst kısmına burun da yerleştikce inmiş çökmüş biraz. Öncesi nasıldı kemer varmiydi
Evet aynen öyle. Drlar neden uyarsın ki? Üç kuruş için insanların hayatlarını mahvetmek işlerine geliyor. Bi anlık kararla olmak istemiştim benide bi güzel ikna etti doktor. Hiç olumsuz konuşmadı isteklerimi belirttiğimde nasıl istersen öyle yaparız dedi. Zaten çok büyük bir burnum yoktu iyice küçültüp yerle bir etmiş kemer kısmı düzlensin doğal olsun diye dememe rağmen kaydırak ve deliklerim önden görünüyor. 30 bin ile belki zengin olmadı ama bir insanın hayatı mahvoldu :)Aklınıza koyup burun ameliyati olmayın en güzel olan doğal olan ne kadar büyük ne kadar kemerli olursa olsun lütfen kendinize bunu yapmayın. Artık bu iş ticarete döküldü çoğu sağlık sorunu var mı yok mu bakmadan kesip biçiyor. Bence bu işe bir düzenleme gelmeli ve sağlık sorunu olmayanlar Dr lar uyarmali.
bende aynı sizin gibi düşünüyorum , peki siz amelyat oldunuz muAklınıza koyup burun ameliyati olmayın en güzel olan doğal olan ne kadar büyük ne kadar kemerli olursa olsun lütfen kendinize bunu yapmayın. Artık bu iş ticarete döküldü çoğu sağlık sorunu var mı yok mu bakmadan kesip biçiyor. Bence bu işe bir düzenleme gelmeli ve sağlık sorunu olmayanlar Dr lar uyarmali.
benimde aynen böyle tek tarafa fazla girmiş. sizin doktor kim di?Arkadaşlar sizce burun sırtımda çökme mi var? Yada açık çatı durumu mu? Resmen yan duvar ile birleşik gibi saçma sapan burnumun sadece ucu var gibi
Oldum olmaz olsaydımbende aynı sizin gibi düşünüyorum , peki siz amelyat oldunuz mu
3 kez revizyon oldum.bence abartarak hiç bir şey yok ,kavis.gibi duruyor daha çok yeni ama 1 yıla netleşir. Diğer taraf daha şiş de olabilir o sislik inince esitlenebilir .gayet de güzel olmuş. Yorumları takma.Arkadaşlar sizce burun sırtımda çökme mi var? Yada açık çatı durumu mu? Resmen yan duvar ile birleşik gibi saçma sapan burnumun sadece ucu var gibi
Arkadaşlar sizce burun sırtımda çökme mi var? Yada açık çatı durumu mu? Resmen yan duvar ile birleşik gibi saçma sapan burnumun sadece ucu var gibi
Erken dönemse ödem olabilir ama öyle göze batan bir şey yok gibi.Arkadaşlar sizce burun sırtımda çökme mi var? Yada açık çatı durumu mu? Resmen yan duvar ile birleşik gibi saçma sapan burnumun sadece ucu var gibi