arkadaşlar iki tane test yaptım ikiside pazitif çıktı,bu anı 5 aydır bekliyorduk,sonunda başardık,sanki hiç olmicakmış gibi geliyordu,duygularım çok karışık,hala çok şaşkınız,allah hekeze nasip etsin bu duyguyu,
paylaşmammı canım benim,ozaman size adetime 3 gün kala gördüğüm rüyamı anlatayım,rüyamda hakan ural'ı gördüm.bembeyaz bir takım kıyafet giymiş bizim işyerinde su sebilinden su içiyordu,bu rüyamı çok sevdiğim bir ablama anlattım bana,rüyada su içilirken görmek iyiymiş,beyaz elbisede çok iyiymiş hatta rüyada bir ünlüyü görmek çok çok iyiymiş,çok güzel bir haberin var dedi bana ama ben bukadarınıda tahmin etmemiştim,bide 2 gündür sanki göğüslerimin üzerinden manda sürüsü geçiyi:roflol:bi ağrımak bi ağrımak,zaten öylede olurmuş,işte öyle,canlarımŞenizESRAXE canım belirtilerini bizimle paylaşırmısın:1rolleyes:
paylaşmammı canım benim,ozaman size adetime 3 gün kala gördüğüm rüyamı anlatayım,rüyamda hakan ural'ı gördüm.bembeyaz bir takım kıyafet giymiş bizim işyerinde su sebilinden su içiyordu,bu rüyamı çok sevdiğim bir ablama anlattım bana,rüyada su içilirken görmek iyiymiş,beyaz elbisede çok iyiymiş hatta rüyada bir ünlüyü görmek çok çok iyiymiş,çok güzel bir haberin var dedi bana ama ben bukadarınıda tahmin etmemiştim,bide 2 gündür sanki göğüslerimin üzerinden manda sürüsü geçiyi:roflol:bi ağrımak bi ağrımak,zaten öylede olurmuş,işte öyle,canlarımŞeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?