5 ay sonra, sonunda hamileyiiiim,hi hi hi

ESRAXE

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Mart 2008
551
27
118
arkadaşlar iki tane test yaptım ikiside pazitif çıktı,bu anı 5 aydır bekliyorduk,sonunda başardık,sanki hiç olmicakmış gibi geliyordu,duygularım çok karışık,hala çok şaşkınız,allah hekeze nasip etsin bu duyguyu,

canım ya ne güzel bi sevinç Allahım tamamına erdirsin gözün aydın.. çok güzel bişey yaa :dance: :dance: a.s.

tebrikler, allah asağlıkla kucağına almayı da nasip etsin... darısı isteyen herkesin başına.........

ayy canım ne güzel tebrik edrim darısı bizim başımıza bize de dua et olurmu?

Canım şimdi okudum haberini sayfayı açar açmaz testlerini görünce çok duygulandım ne güzellll gözünaydınn tebriklerr allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallahh.DARISI BAŞIMIZA İnşallah bizde çift çizgiyi böyle net görürüz:sm_cool:

Anaaaaaaam kıs anne mi olcen ayyy çok sevindim yaaa hade bakalım hayırlısı olsun canem rahat bir hamilelik dönemi ve kolay bir doğum temenni ediyorum şimdilik bunlar olsun yeter demi... Şeniz

allahım hayırlısını versın tum ısteyenlerede versın inş.

ESRAXE canım belirtilerini bizimle paylaşırmısın:1rolleyes:
paylaşmammı canım benim,ozaman size adetime 3 gün kala gördüğüm rüyamı anlatayım,rüyamda hakan ural'ı gördüm.bembeyaz bir takım kıyafet giymiş bizim işyerinde su sebilinden su içiyordu,bu rüyamı çok sevdiğim bir ablama anlattım bana,rüyada su içilirken görmek iyiymiş,beyaz elbisede çok iyiymiş hatta rüyada bir ünlüyü görmek çok çok iyiymiş,çok güzel bir haberin var dedi bana ama ben bukadarınıda tahmin etmemiştim,bide 2 gündür sanki göğüslerimin üzerinden manda sürüsü geçiyi:roflol:bi ağrımak bi ağrımak,zaten öylede olurmuş,işte öyle,canlarımŞeniz

tebrik ederim canım sevincine hayran kaldım imrendim allah bozmasın sevincini maşallah kız nerden akıl ettin testlerin fotosunu çekip göndermeyi:) allah iyiliğini versin kırk yıl düşünsem aklıma gelmezdi rabbim hayırlısıyla ve sağlıkla kucağınada almayı nasip etsin amiiiiin

Şenizsağol canım allaha emanet ol

e hadi gozun aydin canim sende muradina erceksin insallah
allahim kollarina aldigin gunleri de gostersin insallah

ESRAXE öncelikle çok tbr.edrerim.Allah her isteyene bu sevinci yaşatsın inşallah.Bi de şunu merak ettim bu testi regli gününden kaç gün sonra yaptın.Ben 7.gününde yani bugün test yaptım ama ne yazıkki negatif çıktı ve hala regl olmadım.hala içimde bir ümit var o yüzden... ama moralim çok bozuldu malesef offff offffff

kızlar bu iki çizgiyi resimde görmek bile güzel dimi??? canım seni ve eşini tebrik ediyorum Allah tamamına erdirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…