hi hi şimdi benim akşam 10 sabah 12 uykularım bittimi:1shok::1shok::1shok:bide arada öğlen uykularım,hani 1 ilaa 4 arası
:1shok: Yuh.
Uyumaktan fırsat bulupta nasıl çocuk yaptın hayrettatlicadiarzu
yaaaaaa çok mu seviyosun benisırnaşık şeyçok mu tatluyum bensırnaşık şey en çok benimi seyiyosun,he benimi sölesene benimiŞenizCanım arkadaşım benim,bak sabrın sonu selamet...
Artık sen de hamişsin ve ben inan senin kadar mutluyum...
Seni seviyorum birtanem,dualar boşa çıkmadı çok şükür...
Rabbim tamamına erdirsin...
yaaaaaa çok mu seviyosun benisırnaşık şeyçok mu tatluyum bensırnaşık şey en çok benimi seyiyosun,he benimi sölesene benimiŞeniz
marhaba canım.12 sinde adet olmam gerekiyordu,olmadım zaten 13 de öğrendim,nerden anladım onuda söyliyim,bir hafta önceden afedersin bir gazım oldu, anlatamam,adam artık evden kaçacak o derece,şaka şaka:roflol:bide ğöğüslerim şisti ve çok ağrımaya başladı,hatta şimdi bile ağrıyor,zaten tahmin ediyosun,sonra bi test aldım 2 dk bekledim.baktım tek çizgi attım çöpe,çıktım wc'den sonra eşim dedi neyin var,gel ğösteriyim,açtım çöpü al bu dedim.zaten eşim hemen ağlamaya başladı,ağlama yaaa dedim,olmuyosa olmasın napim dedim.oda esra sen iyimisin 2 çizgi ulan dalgamı geçiyorsun benimle dedi,bi bakarsın.ben tabi şok şok şok,inanırmısın çekirge gibi bi zıpladım eşimin kucağina,bi yandanda bağırıyoruz,neyi biliyomusun,fenerbahçenin marşını:roflol:ne alakaysa
amin canım,seninde gözün aydın,mevlam isteyen herkeze yaşatsın bu duyguyu inşallah Şenizbende çok tebrik ediyorum çok güzel bir duygu bu duyguyu bende ptesi yaşadım ve burdan duyurdum. allah bebeklerimizi sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin.
bi de benim idrar testinde çıkmadı çok hevesleniyodum testte görmeyi 3 kere denedim ama testte çıkmadı. hayırlısı .oook tebrikler
tebrik ediyorum arkadaşım.ben tahminen 4 haftalık hamileyim.daha doktora gitmedim.gidince öğrencem,acaba kalbi atıyormudur veya neye benziyor şuan,küçücük dime.çok merek ediyorum hi hi hi hi .a.s.Allah Saglikla Kucagina Almayi Nasip Etsin Cok Sevindim Cok Bende Bes Haftalik Hamişiiiiiiiiiiiiiim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?