5 ay sonra, sonunda hamileyiiiim,hi hi hi

hi hi şimdi benim akşam 10 sabah 12 uykularım bittimi:1shok::1shok::1shok:bide arada öğlen uykularım,hani 1 ilaa 4 arası

:1shok: Yuh.

Uyumaktan fırsat bulupta nasıl çocuk yaptın hayrettatlicadiarzu

Canım arkadaşım benim,bak sabrın sonu selamet...
Artık sen de hamişsin ve ben inan senin kadar mutluyum...
Seni seviyorum birtanem,dualar boşa çıkmadı çok şükür...
Rabbim tamamına erdirsin...

:1shok: Yuh.

Uyumaktan fırsat bulupta nasıl çocuk yaptın hayrettatlicadiarzu

:roflol:yok be kuzum,şaka yapıyom,sabah 9 akşam 10 çalışıyorum vallaha,çok yoruluyorum,ama şakası bilem güzel dime,düşünsene uyu babam uyu ooooohhh kebap

Canım arkadaşım benim,bak sabrın sonu selamet...
Artık sen de hamişsin ve ben inan senin kadar mutluyum...
Seni seviyorum birtanem,dualar boşa çıkmadı çok şükür...
Rabbim tamamına erdirsin...
yaaaaaa çok mu seviyosun benisırnaşık şeyçok mu tatluyum bensırnaşık şey en çok benimi seyiyosun,he benimi sölesene benimiŞeniz

yaaaaaa çok mu seviyosun benisırnaşık şeyçok mu tatluyum bensırnaşık şey en çok benimi seyiyosun,he benimi sölesene benimiŞeniz

Evet en çok seni seviyorum şirin şey...Şeniz
Zeytinin kardeşi olacak,zeytinin kardeşi olacak...:dance::dance:
Öpüyorum fındık kurdunu annesi...

Yaşaaaa fenerbahçeeeee :hooray: :roflol::roflol:
Canım Esracım çok mutlu oldum yaaa, üle beş dakika bekler insan çöpe atmadan :))
Kendine iyi bak, Allahım sağlıklı bir bebek nasip etsin sana canım.Eminim senin kadar şeker olacaktır bebeğin:) Şeniz

canım benim çok sevindim. Allah hayırlı etsin inş.. olmayanlara da nasip etsin en hayırlı ve kısa zamanda..

Allah Saglikla Kucagina Almayi Nasip Etsin Cok Sevindim Cok Bende Bes Haftalik Hamişiiiiiiiiiiiiiim

Canim Tebrik Ederim.. Allah Sağlikli Bir Bebek Nasip Etsin Sana.. Ve Isteyen Tüm Hatunlara Llah Herkese Versin çok Güzel Bişiy Ya

bende çok tebrik ediyorum çok güzel bir duygu bu duyguyu bende ptesi yaşadım ve burdan duyurdum. allah bebeklerimizi sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin.
bi de benim idrar testinde çıkmadı çok hevesleniyodum testte görmeyi 3 kere denedim ama testte çıkmadı. hayırlısı .oook tebrikler

arkadaşlar zafer abime müjdeyi verdim bana ne dedi biliyonuzmu(kulağı dik kuyruğu kısa olandan banada ayırın bitane)d:roflol:
aşkolsun abi dedim köpekmiyim ben,gül gül çatladık vallaha,sizle paylaşıyim dedim:roflol:

amin canım,seninde gözün aydın,mevlam isteyen herkeze yaşatsın bu duyguyu inşallah Şeniz

Allah Saglikla Kucagina Almayi Nasip Etsin Cok Sevindim Cok Bende Bes Haftalik Hamişiiiiiiiiiiiiiim
tebrik ediyorum arkadaşım.ben tahminen 4 haftalık hamileyim.daha doktora gitmedim.gidince öğrencem,acaba kalbi atıyormudur veya neye benziyor şuan,küçücük dime.çok merek ediyorum hi hi hi hi .a.s.

ay canım hayırlı olsun resimler çok güzel çıkmış valla
ben hala saklıyorum testimi sende sakla
mutlu ve huzurlu hamilelikler dilerim

tebrik ederim çok güzel bir duygu bu değilmi canım.. Rabbim bizlerede o çift çizgiyi görmeyi nasip etsin inşş:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…