5 ay sonra, sonunda hamileyiiiim,hi hi hi

Evet gercekten resimde bile görmek güzel yaa aylardır süren umutsuzluluğumuza bir umut serpildi..Canım bişey sormak istiyom herhangi bir kadın hastlığın varmıydı? pko,adet düzensizliği vs.. bende pko varda 8 ay oldu bebek isteyeli bakalım kısmet canım. Senin adına çok sevindim

hi hi dime,şimdi onlar matbağada basılıyor,yarın tüm gazetelerde görürsünüz hi hi hi:roflol:
iyi dileklerin için tesekkür ederim arkadaşımŞeniz

onla bir alakası olduğunu sanmıyorum,benimde çok düzensizdi ama oldu,bu kader işi bitanem.artık çok şükür hamileyim ama onu kucağıma alana kadar kendimi yine alıştırmam,diyorum ya,herşey allahtan,8 yaşındaki bir çocuk doğuruyorsa,56 yaşındaki bir kadın doğuruyorsa,bizim hiç mızmızlanmaya hakkımız yok canım,umudunu kesme sakın,hep dua et,mevlam hayırlısını versin,ama senin bebişin biraz nazlı heralde,çok bekletmiş sizi,hayırlısıyla bol bereketiyle gelir inşallah canım,o zamanda,doğum hikayelerimizi konuşuruz,dime hi hi Şeniz

Tebrikler herşey gönlüne göre olsun canım kısaca anlatırmısın özel bi yöntem kullandın mı hamile kalmak için...
merhaba canım.biz 5 aydır istiyorduk,artık adet olunca ağlamaya bile başlıyordum,çok sinirlerim bozuluyordu,sonra bi kredi çektik,eşim dediki kredi dışında ki ödemelerimiz4 ay sonra bitiyor,4 ay ara verelim hem biraz kendimizi toparlarız dedi,tamam dedim benimde buna ihtiyacım vardı zaten,korunmaya devam etmedik ama onun içinde bir çabamız omadıseyrekleştirdik,ulan bi baktim kalmışım,dedimki. yanarım yanarım uykusuz gecelerime yanarım:roflol:bu kadar kolaymıydı dedim,işte burda kurban olduğum mevlam ne büyük anla,ammmaaaan gülben ergen :dilcikar:bile doğurdu senmi yapamicancanım benim seninde haberini alırız inşallah

tebrikler canim allah kucagina almayida nasip etsin isallahhhhhhhhh:teytey::teytey:

canım çok çok tebrik ederim aramıza hoşgeldin güzel hamiş. dua edelim bebek sahibi olmak isteyen tüm arkadaşlarada. allah sorunsuz bir hamilelik yaşamayı ve bebeklerimizi saglıcakla kucagımıza almayı nasip etsin inşallah

Yok canım biz de zaten korunmayı yeni bıraktık merak ettim sadece bakalım Allah belki bekleticek belki de hemen verecek.Bebeğinle mutlu günler yaşaman dileğiyle...

tebrikler! çok sevindim, sağlıkla kucağına al bebişini inşallah darısı da başımıza olsunyerimseniben

marhaba canım.12 sinde adet olmam gerekiyordu,olmadım zaten 13 de öğrendim,nerden anladım onuda söyliyim,bir hafta önceden afedersin bir gazım oldu, anlatamam,adam artık evden kaçacak o derece,şaka şaka:roflol:bide ğöğüslerim şisti ve çok ağrımaya başladı,hatta şimdi bile ağrıyor,zaten tahmin ediyosun,sonra bi test aldım 2 dk bekledim.baktım tek çizgi attım çöpe,çıktım wc'den sonra eşim dedi neyin var,gel ğösteriyim,açtım çöpü al bu dedim.zaten eşim hemen ağlamaya başladı,ağlama yaaa dedim,olmuyosa olmasın napim dedim.oda esra sen iyimisin 2 çizgi ulan dalgamı geçiyorsun benimle dedi,bi bakarsın.ben tabi şok şok şok,inanırmısın çekirge gibi bi zıpladım eşimin kucağina,bi yandanda bağırıyoruz,neyi biliyomusun,fenerbahçenin marşını:roflol:ne alakaysa

:roflol::roflol:canım çok sağol bizle paylaştığınm için .
güldürdün benı kız sabah sabah allahta seni güldürsünnn :dance:

canım tebrik ederim gözünüz aydın... allah sağlıkla kucaklamayı nasip etsin...:dance::dance::dance:
dualarını bizlerden esrgeme hamişlerin duası geçermiş...a.s.

Yok canım biz de zaten korunmayı yeni bıraktık merak ettim sadece bakalım Allah belki bekleticek belki de hemen verecek.Bebeğinle mutlu günler yaşaman dileğiyle...
amin canım. ama benim yaptığımı yapma sakın.kendi haline bırak.güzel haberler verirsin bize inşallaha.s.

çatlak kızz:roflol: Allah da seni güldürsün :roflol: YAŞAAAA FENERBAHÇEEEE:roflol::roflol::roflol:

Hadi hayırlısı, gözünüz aydın.Şeniz

Uykusuzlar kulübüne bir aday daha çıktı desenize:1rolleyes:

tbrklr canım hayırlı olsun darısı biizm başımıza en kısa zamanda inş allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Hadi hayırlısı, gözünüz aydın.Şeniz

Uykusuzlar kulübüne bir aday daha çıktı desenize:1rolleyes:

hi hi şimdi benim akşam 10 sabah 12 uykularım bittimi:1shok::1shok::1shok:bide arada öğlen uykularım,hani 1 ilaa 4 arası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…