5. Ay uykuya direnme ?

Nedesemolmuyor1

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
7 Mart 2019
3.030
1.481
133
33
4. Ayda hiç uyku gerilemesi yaşamadık uykuları aynıydı ama 5. Aya girdik uyumak için yatınca direniyo yatmak istemiyor kendini kucağımdan atmaya çalısıyo geriye doğru ve zor uyutuyorum uykusu da azaldı neden acaba nasıl uyutucam iki saat uyumuyo çok uykusu olduğu halde bazen gözleri kapanıyo tam uyuycak geri açıyo

Bebeğimiz aynı durumdaydı. Şu an 7 aylık. Cocuk norologuna kadar götürdük. Sorunu anlamak için eeg bile çekti. Herşey temiz çıktı. Yeterince yorulmuyor olabilir dedi. Uyku hormonu spreyi verdi. Veren kişi profesör. Tamamen doğal, vücutta bulunan uyku hormonu. Uykuya dalamadiginda 1 ya da 2 fıs sıkıyorum ağzına. Güzel uyuyor. Uyuyamadigi için olan huzursuzlugu da geçti. Doktorunuza danışıp verebilirsiniz.

Bebeğiniz uyku gerilemesi atağında su an sanırım. Ninni söylemeyi deneyin. Işık açık ya da tüm kapalı uyutmayi deneyin. Beyaz gürültü ile uyutmayi deneyin.. her bebekte farklı şey ise yariyor
Bende Los ışık ve ninni de ise yariyor

Aynı şeyi bizde yaşıyoruz şuan hatta dört aylıkken daha iyi uyuyordu yaa o gün bir konuya mesaj atmıştım hatta nasıl sabah sekize kadar uyuyor demişti nazar degdirdim herhalde diye yanıyorum cekecez artık ne yapalim

Bu aylarda böyle gerilemelerin olması normal. Yinede güne kaçta başlatıyorsunuz? Gün içinde kaç uyku yapıyor ve kaç dakika? Uyku saat aralıkları nedir? Nasıl uyutuyorsunuz? Gün içerisinde dışarı çıkarır mısınız? Tv, tablet vs gibi uyaranlar var mıdır?

5 aylık olunca biz de gece çok sık uyanmaya başladı. 6 ay 19 günlük hala aynı gece 10 kez kalkıyor belki. Çözüm yok sanırım. Gündüz uykularına da dikkat ettim ama değişen bir şey yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…