5 ayda 25 kilo...

sa1525

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2012
636
23
98
Ankara
Selam günlük. Bu kezde kendime yeni sıfır tertemiz bir sayfa açıyorum. Malum diyeti ikinci kezde bozduk ve o sayfalardan devam edince o emeklerimi görüp çok çok üzülüyorum o yüzden son kez yeni bir topik açmaya karar verdim. Kısa ve öz 5 ayda 25 kilo verip Haziran 14tte tartıldığımda 55 kilo olmacağım. Kendimi şu anda 80 miş gibi düşünüyorum. Sil baştan oldu yanii. Yarından itibarende bu topicte diyetime devam ediyorum !

Ben geldimmm. Ohh şükürler olsun toparladımda döndüm. Bugün diyetimi sağ salim tamamladım. Hatta garip bir enerjisizlik garip bir iştahsızlık var üzerimde doğru düzgün hiç bir şey yemedim bile. İyiyim ama vala zarardan iyi toparladığımı düşünüyorum. Gerçi verdiğim bir kaç kiloyuda geri almışımdır bu süreçte ama önümle 5 ay gibi bir süre var. Yapabilirim neden yapamayayım yediklerime dikkat ederek, sporla ve su ile vericem o kiloları başka çaresi yok bu işin..

tatlım bi diyet dedin kaç tane başlık açtın böyle takip edemiyorum seni
bu son olsun inşallah cetvelin 55 vurmadan da açılmasın başka başlıklar, amin

Son düzenleme:
Yok yok canım bu son başlık. Kesin olcak bu sefer

Selam günlükkk. Bugün 2. günümdeyim. Planladığım sisteme göre haftaya pazartesi sabahına kadar diyeti bozmadan kaçamaklar yapmadan ilerliyorum. Pazartesi sabahı tartılıp kilomu yazıyorum ve pazartesi günü izinli günüm oluyor. İzinle dediyse öyle ne bulursam yiyebileceğim bir gün değil. Diyet dışı 3 yiyecek yeme hakkım var. Mesela sucuklu yumurta, çikolata ve bir dilim börek gibi. Tabii bunları öğünlere yayarak yiyeceğim ve kurallar her zaman aynı. İzin günlerimde bile günde en az 2 kere yeşil çay, 3 lt su, ve akşam 19.00 a kadar yemek kuralları geçerli olacak. Böyle böyle ilerlemeyi düşünüyorum bakalım ne olacak. Neyse bugün ki menümü yazayım.

Sabah: 2 bardak su, 2 kuru kayısı
kahvaltı: 1 yumurta, 3 yeşil zeyin, 2 tutam maydanoz, 1 yaprak marul, 1 kk peynir
ara: 4 badem 1 ceviz
öğlecanım hiç bir şey istemedi) 1 domates, 1 tutam maydanoz ve 1 yaprak marulla salata yapıp yedim.
ara: 1 kivi
akşam: karnıbahar haşlaması yoğurt

Evet günlükcüm az önce öğle yemeğimi yedim ve şimdide koca bir kupa yeşil çay içeceğim şöyle keyfini çıkara çıkara

Selammm günlük bugün sınavlarım bitti. O kadar mutluyum ki kendimi kuş gibi hafif hissediyorum. Bu mutluluk bana çok iyi geldi dahada gaza geldim diyet için. Normalde şmdiye kadar sınavların bitmesini bol kalorili yemeklerle abur cuburla kutlardım ama bu sefer yeşil çayla kutladım ve gerçekten iyi hissettiriyor

Kahvaltıda 1 yumurta 1 yaprak marul 1 demet maydanoz ve yarım çay bardağı süt haa bide 2 zeytin yedim. Ara öğünü olarakta 4 badem 1 ceviz yedim. Şimdide bol bol suyumu içiyorumm

Kahvaltıda 1 yumurta 1 yaprak marul 1 demet maydanoz ve yarım çay bardağı süt haa bide 2 zeytin yedim. Ara öğünü olarakta 4 badem 1 ceviz yedim. Şimdide bol bol suyumu içiyorumm

menülerin çok güzel bende diyetteyim her ay beş kilo hedef koydum kendime yalnız ekmek emiyorsun sanırım

tatlım tatlım tatlım bi haftadır seni arıyor gözlerim nerdesin :18::44:
diyeti bıraktım fln demeyeceksin umarım yoksa çok kızarım, çokkk

Selam günlükkk ben geldimmm yoktum 1 haftadır benim 20lik diş tutturdu ben çıkacağım diye. 5 gün önce onu aldırdım yarında dikişlerimi aldırmaya gideceğim. Bu yüzden diyet miyet yalan oldu tabii. Gerçi ağzım yüzüm şiş olduğu için genelde çorba bebe bisküvisi falan yedim ama çok zamansız yedim ve miktarını kaçırdım. Ama bugün lahana çorbası yaptırdım anneme ve tekrardan çorbayla başladımm. Artık geri döndümmmm

Uhh lahana diyetimin ilk gününü kazasız belasız atlattım ama bu diyeti ilk yaptığım sefer ilk günüm bu kadar zor geçmemişti. Sürekli acıktım sürekli elim yiyeceklere gitti ama bozmadım. Yarın sabah bir tartılacağım bakalım kaç kilo olmuşum :18::18:. İnşallah bugün ki başarıyı yarın da devam ettirebilirim :18:

Günaydın günlüüükkkkk. Gerçi öğlen oldu ama sabah doktora gidip geldim hemen yattım ve daha yeni uyanıyorum. Canım hiç bir şey yemek istemiyor. Hatta çorbamı bile içmedim 1 kupa yeşil çay içiyorum şimdi. Çok iyi geliyor artık yeşil çay bana. Bugün lahana diyetimin 2. günü yani istediğim kadar sebze, 1 küçük boy patates ve bolca çorbam yemem gereken bir gün. Şimdilik yeşil çayla idare ediyorum akşama doğru ne olur bilemiyorum günlükcümmm

sen niye lahanacı oldun yine ya sağlıklı değil o demiştik anlaşmıştık hani derman takaat bırakmamıştı sende, kızdım bak şimdi

Dedim madem çok katı şeyler yiyemiyorum en iyisi lahana çorbası içeyimde yağlarım erisin dedim Ama bugün son yarın daha düzgün şeylerle devam edeceğim diyetime

ee tartıldın mı sen durum ne şuan

Vala tartılmadım kaçıyorum resmen tartıdan ama 78 falanımdır

sen koyvermedin kendini demi seçilcim hani menünü fln yazmıyorsun pek takılmıyorsun ya öyle yanlış bi düşünceye kapılmışımdır ben inşallah sen halen devam ediyorsundur??

Yokk yokk ediyorummm koyvermek yoookk bilgisayarda sorun olduğu için çok giremiyorum girincede hemen bir göz atıp çıkıyorum ama bir kaç güne kadar hallolcak sorunn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…