Bu çayla 7 kilo verdim ama bebek düşündüğüm için eğer hamile kalmışsam bebeğe zarar veririm korkusuyla bıraktım.Şimdi masala çayına başladım.Bakalım işe yarayacak mı?
senin yazdıklarından ekilenip almayı düşündüm ama senden başka kimsenin olumlu yorumuna denk gelmeyince de tereddüt ettim. Sipariş vereceğim. Birde bunu deneyeyim bakalım. Ağır diyet yapamıyorum hemen halsizlik ve unutkanlık başlıyor. Takviye şart bana kilo verebilmek için. TAkviye yerinede b çayı denyeceğim. İnşallah faydasını gördüğümü bende buraya yazarım.
senin yazdıklarından ekilenip almayı düşündüm ama senden başka kimsenin olumlu yorumuna denk gelmeyince de tereddüt ettim. Sipariş vereceğim. Birde bunu deneyeyim bakalım. Ağır diyet yapamıyorum hemen halsizlik ve unutkanlık başlıyor. Takviye şart bana kilo verebilmek için. TAkviye yerinede b çayı denyeceğim. İnşallah faydasını gördüğümü bende buraya yazarım.
toplamda 8,5 kilo fazlam vardi.. ilk 4,5 kiloyu elma sirkesi kullandigim dönemde verdim.. üstelik abartmadan yedim ama rejim falanda yapmadim.. sonra durakladi kilo vermem :/ 9 lu cayi okudum burda ve bayagi aklima yatti.. bende yurtdisindaydim ve 2 aya yakin süre merakla bekledim tr ye gidip alip denemeyi.. muthis bi motivasyonla aldim ve basladim icmeye.. ama bana yaramadi sanirim.. istahim kapanacagina tam tersine acildi.. devamli bi seyler atistirirken buldum kendimi.. vermeyi birak almaktan korktum ve biraktim en sonunda.. bu hft cok grip oldum iyilesmeyi bekliyorum.. hft ya iyi olursam direk spor salonuna basliyorum.. ayrica elma sirkesi ve bal karisimini tavsiye ederim..
http://www.kadinlarkulubu.com/zayiflama-kurleri/533786-5-ayda-36-kilo-verdiren-cay-tarifi.html Burada arkadaşım başlık açmış, başlığı okuyayım dedim bir kaç defa ama bazen vaktim olmadı bazende ilk sayfalardan başlasamda , son sayfalardan ve orta sayfalardan hızlı hızlı bakayım dedim, hep soru soranları gördüm. Ben şu kadar kilo verdim diye yazana denk gelmedim. 140 sayfayı komple okuma şansımda yok. Rica ediyorum bu başlığa o çayı içip kilo verenler yazsın. Soru sormayın.... Ben neticeyi öğrenmek için açma gereği duydum. Lütfen deneyen ve kilo verenler yada deneyipte kilo veremeyenler etkilerini ve kullanma şekillerini yazarlarsa çok minnettar olurum. Yurtdışınd aolduğum için Türkiye'Den duruma göre sipariş vereceğim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?