5 ayda 8 kilo alıp,doktordan fırça yiyen var mııı???

anacığım sen de işi abartmışsın yanii ben bebeğimi 35 haftalık doğurdum,35 haftaya kadar da sadece 6 kilo aldım...

ben abartmışım galibaa senağlama ben abarttığımı biliyorum ama ne kadar dikkat edersem edeyim alıyorum kılo.ay üzüüldüm şimdi senağlama

Canım ne güzel yazmışsın,ellerine sağlık ama ben çalıştığım için böyle dengeli ve saatli beslenemiyorum,en büyük problemim de tatlı,ve çikolataya olan zaafım,sen onlardan hiç bahsetmemişsin amaaaa:tomato:,bööyle bütün gün yemek yemeye kimin vakti oluyor ki,ara öğünler falan inanki vaktim yokk,o yüzden hep geçiştiriyorum ben,yeme düzenim hep böyleydi aslında,hamilelikte de aynı yiyorum ama kilo alıyorum işte...:1no2:

Kızlar benim aldığım kiloyu duyunca şok olacaksınız biliyorum. 17+4 günlük hamileyim veeeeeee 11 kilo aldım. Tabi bu benim tartıma göre. Cmt. doktora gideceğim bakalım orda kaç kilo çıkacağım Ama doktorum bişey demiyor. 53 kilo ile hamile kaldım şimdi 64'üüüüüüm. Önceden zayıf olduğum için bişey demiyor sanırım doktorum. Kesmiyorum valla yememden içmemden, bi daha ne zaman alacağım ki böyle kilo. Bebişim sağlıklı olsun başka bişey istemiyorum. Doğumdan sonra bakarız kiloların çaresine

themis benim gibi olanları görünce teselli oluyor canım ama sen yine de dikkat et,biliyorum bu cümleden nefret ediyorsundur,sonradan ben de yada bebeğimde sağlık problemi çıkmasın da kiloları ben de dert etmiyorumm...
Benim kızım olacak ya senin??

teşekkür ederim canım.
Daha belli değil ufaklığın cinsiyeti. Cmt. randevum var, o zaman belli olacak inşallah. Kilo meselesini de bi sorayım doktoruma diyorum. Niye karışmıyor benim kilolarıma. Kafama takılmaya başladı yaa.

hmmm bende söyleyeyim bari 24 haftalık hamileyim 53 kiloyla hamiş oldum veeee su andaa 66 kiloyum doktorum geçen gittiğimde biraz dikkat etmem gerektiğini söyledi sebze meyve dısında herşey yasak diyebilirim abur cubur vs... offf bende bi hırs yaptımki sormayın. şimdi az ama öz yiyorum hamur işini kestimmm... fazla kiloların hem bana hemde bebeğime zararı varmış doğru aslında biraz daha dikkatli olmak lazım... hem doğumda kolay olsun değilmi???

ayy tatlım bende çalışıyorum.ama iş yerinde çok aşırı yoğun değilim.içim ezilince dolabımda her daim meyvam oluyo.öğlen yemeklerini işyerinde yerken akşamıda evde yerken uygulayabilirsin.biraz açık kapı bırak bari:sm_confused: asıl çalışmak daha iyi akıllıııımmmm:1hug: evde olsam daha çok yerdim heralde.sen azda olsa dene ama lütfen ucundan kıyısından uygula derim ama sen bilirsin şekercim.a.s.

23+3 haftalık hamişim ve toplamda 11 kilo aldım. gebeliğimin başında bulantımdan dolayı sarı leblebi çok yedim sanırım bu beni mahvetti sanırım. ancak şuandada inanılmaz dikkat ettiğim halde 2 haftada bir doktora ne zaman gitsem kiloma kilo katmış durumdayım. metabolizmam şaşırdı. eskiden ne yesem kilo almazdım şuandada bu yüzden daha ne yemiyeceğimi bilmiyorum, yesemde alıyorum yemesemde. doktorum en son bu hafta tüm gebelik kilonu bugün itibariyle bitirdin bakalım 4 ay daha ne yapacaksın dedi çok utandım ama ne yapacağım bilmiyorumki

Sizlerin Bebişleri nasıl peki ilerdemi gidiyor ? buda iyi bişey değilmiş çünkü

Ben hormonal rahatsızlıklarımdan ötürü 80 kiloydum hamile kaldığımı öğrendiğimde, şimdi 85 kiloyum ve 4 aylık hamileyim :) Sağlığın için hamur işinden uzak dur biraz istersen.

kızlar özellikle mommy bu sözlerim size:::şimdi doktora kızıyorsunuz ama onların sizinle bir derdi yok gerçekten sizin ve bebeğinizin sağlığı için öyle diyorlar bu bir...ikinci olarak eskiden beslendiğim gibi besleniyorum diyorsun ama ben öyle olduğunu hiç sanmıyorum hem yazmışsın zaten tatlı ve çikolata çok yiyorum diyeee..bence sen ne yediğini unutuyorsun yada görmek istemiyorsun ben de eskisi gibi yiyordum ilk aylar ve hiç kilo almadım ama tatlı fln da yemedim...neyse bunları söylememin nedeni gerçekten sizin iyiliğiniz için çünkü bana ister inanın ister inanmayın 24.haftadan sonra nasıl her hafta 1-2kilo aldığınızı hiç anlamayacaksınız ve deli olacaksınız..düşünün 24.haftaya kadar böyle giderse zaten çok kilo almış olacaksın ama ondan sonra hiiiiiiiiç yemesen bile alacaksın...inan lütfen bana ben hiç inanmıyordum ve doktorum sürekli beni uyarıyordu bak son aylar çok alıcaksın hiç anlamicaksın diye üstelik benim az kilom vardı gene de her gittiğimde uyarıyordu ben de gıcık oluyordum zaten hiç kilo almadım neden her seferinde böyle diyor diye..ama şimdi anladım niye dediğini..gerçekten çok zorlanırsın son aylar benden söylemesi..ben 35haftalıkım ve 10 kilo aldım ama buna rağmen iş yaparken yürürken,yatarken bile zorlanıyorum...o yüzden dikkat edin kızmayın doktorlarınıza herşey sizin ve bebeğnizin sağlığı için....sevgili hamişler hepinize kolay sağlıklı doğumlar dilerim.....

canımcım,sen ne kadar aldın sorması ayıptır???fisfisfis

canım ben çok aldım kılo diyorum rekor bende.ama benim avantajım var.ve zayıf hamile kaldım.boyum 1 82 aldığım kıloyu hiç göstermiyorum.18 kılo aldım jeyyar bu ay 2 kılo almak için çok dikkat ediyorum.30 haftamdayımm yerimseniben

Valla kızlar hepiniz birbirinizden iyisiniz ben 21 haftalık hamişim vee 14 kilo aldımm ama yemekle alakalı bir durum değil cunku yemiyorum ve hatta diyetteyim doktorun verdiği diyete uyuyorum.Nasıl iş anlamadım ama bukadar fazla kilo bende psikolojik bunalım yarattı ne yapıcam bilemiyorum

ablacim yanlis anlama ama bundan sonra dahada dikkat et bence, cünki ne kadar kilo alirsan hamilelikte hem hamileligin hemde dogumun ona göre zorlasir ve sonradan o kilolardan kurtulmakta var...dikkat et ama acta kalma sonucta hamilesin

mommy ben suan 33 haftalik hamileyim 20 haftalikken 10 kiloya yaklasik almistim.bende tam tersi oldu yani herkes sonlarina dogru kilo alirsin diyo ben basinda aldim simdi 1 ayda 1 kilo filan aliyom

merhaba ben suan 24+4 haftalık hamileyim ilk üç ay(aşerme döneminde) 6 kilo verdim ve 4. aya kadar hiç kilo almadım 4. aydan sonra toplam 3 kilo aldım bende nie kilo alamaıyorum die üzülüyordum ama doktorum suan normal oldugunu söylüyor7. aydan sonra çok kilo alırsın zaten dio ben 76 ile hamile kaldım suan 73 üm sizin anlayacagnız hamilelik bana yaradı.. :)

kızlar bende 15 haftalık hamişim, şimdiye kadar 2 kilo aldım. dr um hiç almasaydın daha iyi olurdu dedi. ama benim bahanem varjeyyar hala mide bulantılarım devam ediyor ve ben de bastırmak için yemeye devam ediyorum

:teytey:bayanlar ben dogum öncesi 97 kiloya ulasmistim 35 kilo aldim sonunda noldu tansiyon firladi ödem olustu heryerim sisti su topladi anlicaniz gebelik zehirlenmesine kadar ulasmistim son dakikada bebegimi aldilar 34 haftalik dogum yaptim 40 haftayi doldursaydim varya sanirim kapilardan gecemezdim cok yemeyin ben hep saglikli beslendim süt yogur sabah aksam MEYVEagzim hic durmuyordu tabi cikolatada hic sevmem tatliya düstüm bir görseniz kendimi frenleyemedim ya aman dikat edin 2 ay hastanede kaldim kavayi yiyecektim

kızlar bende 16.. haftamdayım henüz kilo almadım.Acaba kilo vitaminler yüzündenmi alınıyo doktor vitamin verdi ödüm patlıyo çok kilo alacam diye zaten zayıf biri değilim 63 kiloyum şuan.Birde bazı arkadaşlar 6 kilo falan aldıklarını söylemişler gerçi o kadar az almak istemem 12 kilodan fazlası kötü olur ama nasıl başarmışlar yaa .etrafımda çoğu insan 8 -9 kilo alarak bitirmişler hamileliklerini nasıl oluyo bu ben yediklerimin bebeğe yaramasını istiyorum 20 kilo alıpta zayıf bir bebek doğurmak istemiyorum ya birde cinsiyetini ne zaman öğrendiniz ya bizimki göstermiyo eşek sıpası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…