- 14 Nisan 2018
- 96
- 43
- 3
- Konu Sahibi sindirella_34
-
Amin inşallah canim yok 4 ü arasında değil başka isimler de olabilir bunalr en beğendiklerim:))İlla bu 4 ü arasından olcaksa Hira .
Allahım sağlıkla sıhhatle kucagına almayı nasip etsin
Bende çok severim ayy ne zormuş kız ismi bulmakAcelya dedim ben. Cok severim bu ismi :)
5 aya kadar erkek dediler şuan 20+4 2 gün önce kiz dediKaç haftalığa kadar kiz dediler size
Hayır ozele gidiyorumdevlete mi gidiyordunuz
Nasıl karıştırmışta doktor hemde 5 ay yaniMerhaba kızlar; 5 aylık hamileyim bu güne kadar hep erkek dendi yüzde 95 dedi bide2 gün önce ogrendim ki kızım olucakmis Allah biliyor ya hep kızım olsun istemişimdir. Erkek olsaydı isim hazırdı fakat kızima isim bulamadım. Önerilerinizi bekliyorum anket de acicam aklımda bir kaç isim var çok istediğimden değil en çok hoşuma gidenler Şimdiden çooook teşekkürlerr
Arkadaşım 1 hafta önce dogumda öğrendi erkek dediler kızmış :)))Nasıl karıştırmışta doktor hemde 5 ay yani
Çok şanslısın benim adıma rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin keşke banada deseler meğerse kızmış diye ama pipisini görmüşlermiydi bebeğin?Merhaba kızlar; 5 aylık hamileyim bu güne kadar hep erkek dendi yüzde 95 dedi bide2 gün önce ogrendim ki kızım olucakmis Allah biliyor ya hep kızım olsun istemişimdir. Erkek olsaydı isim hazırdı fakat kızima isim bulamadım. Önerilerinizi bekliyorum anket de acicam aklımda bir kaç isim var çok istediğimden değil en çok hoşuma gidenler Şimdiden çooook teşekkürlerr
Bi sabah hiç kızım yok ben ölünce beni kim yikicak diye ağladigimi hatırlıyorum:) çok istiyordum Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah. 3 aylıkken bak pipisi demişti ama tam olarak göstermedi bunda tam gösterdi resmini de verdiÇok şanslısın benim adıma rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin keşke banada deseler meğerse kızmış diye ama pipisini görmüşlermiydi bebeğin?
Rabbim sağlıkla kucağına almaya naisp eder inşallah biz pipi gördük ama rabibmden umut kesilmez diyerek hala bir umut yaşıyorumBi sabah hiç kızım yok ben ölünce beni kim yikicak diye ağladigimi hatırlıyorum:) çok istiyordum Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah. 3 aylıkken bak pipisi demişti ama tam olarak göstermedi bunda tam gösterdi resmini de verdi
Kaçıncı çocuğun peki benimde iki oğlum var ins kız çocuğu banada nasip olur çok istiyorumBi sabah hiç kızım yok ben ölünce beni kim yikicak diye ağladigimi hatırlıyorum:) çok istiyordum Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah. 3 aylıkken bak pipisi demişti ama tam olarak göstermedi bunda tam gösterdi resmini de verdi
Amin inşallah canim isteyen herkese nasip olsunRabbim sağlıkla kucağına almaya naisp eder inşallah biz pipi gördük ama rabibmden umut kesilmez diyerek hala bir umut yaşıyorum
1 oğlum var ilk evliliğimden eşimin de 1 oğlu var ilk evliliginden nasipse bu ortak bebişKaçıncı çocuğun peki benimde iki oğlum var ins kız çocuğu banada nasip olur çok istiyorum
Merhaba kızlar; 5 aylık hamileyim bu güne kadar hep erkek dendi yüzde 95 dedi bide2 gün önce ogrendim ki kızım olucakmis Allah biliyor ya hep kızım olsun istemişimdir. Erkek olsaydı isim hazırdı fakat kızima isim bulamadım. Önerilerinizi bekliyorum anket de acicam aklımda bir kaç isim var çok istediğimden değil en çok hoşuma gidenler Şimdiden çooook teşekkürlerr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?