Doğuma Hazırlık 5. Ayda cinsiyet degişen kızıma isim:)

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

İsimler

• Hira

OY: 8 26,7%
  • Hüma

OY: 9 30,0%
  • Eslina

OY: 3 10,0%
  • Açelya

OY: 10 33,3%

• Ankete Katılan
    30
  • Anket Kapalı .

sindirella_34

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2018
96
43
3
Merhaba kızlar; 5 aylık hamileyim bu güne kadar hep erkek dendi yüzde 95 dedi bide 2 gün önce ogrendim ki kızım olucakmis Allah biliyor ya hep kızım olsun istemişimdir.Erkek olsaydı isim hazırdı fakat kızima isim bulamadım. Önerilerinizi bekliyorum anket de acicam aklımda bir kaç isim var çok istediğimden değil en çok hoşuma gidenler Şimdiden çooook teşekkürlerr

İlla bu 4 ü arasından olcaksa Hira .

Allahım sağlıkla sıhhatle kucagına almayı nasip etsin

Banada 15 haftalığa kadar 2 hafta önce erkek dediler şuanda 20 haftalığım detaylıda belli olur dediler doktor kesin dedi yinede

Nasıl karıştırmışta doktor hemde 5 ay yani

Çok şanslısın benim adıma rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin keşke banada deseler meğerse kızmış diye ama pipisini görmüşlermiydi bebeğin?

Çok şanslısın benim adıma rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin keşke banada deseler meğerse kızmış diye ama pipisini görmüşlermiydi bebeğin?
Bi sabah hiç kızım yok ben ölünce beni kim yikicak diye ağladigimi hatırlıyorum:) çok istiyordum Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah. 3 aylıkken bak pipisi demişti ama tam olarak göstermedi bunda tam gösterdi resmini de verdi

Rabbim sağlıkla kucağına almaya naisp eder inşallah biz pipi gördük ama rabibmden umut kesilmez diyerek hala bir umut yaşıyorum

Kaçıncı çocuğun peki benimde iki oğlum var ins kız çocuğu banada nasip olur çok istiyorum

Hayırlı olsun oyumu kullandım .. erkek ismi ne olacaktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…