5. aydan sonra karnında kaşıntı olan varmı?

ervva

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2011
55
0
36
Edirne
merhaba ben altı aylık hMİLEYİM karnımı sürekli kaşıyorum acaba bende catlaklar olurmu olurs NE zaman izi geçer?

merhaba ben altı aylık hMİLEYİM karnımı sürekli kaşıyorum acaba bende catlaklar olurmu olurs NE zaman izi geçer?

Ben bu konuda deneyimsizim ama bugün bir konu açmıştım bebeklerin anne karnında nasıl büyüdüğünü bu büyümenin annede gösterdiği etkileri üzerine hamileliğin 9 ayını esprili bir dille anlatmışlar. Orda bu çatlamadan söz ediyordu. Eğer çatlama olursa eczaneden çatlak kremi alınıp kullanılması gerektiği yazıyordu ve su tüketilmesi gerekirmiş...

20 aylık kızım var ve ilk hamileliğimdi.tecrübesizdim yani.karnım çok fazla kaşınırdı bende bunu normal sanıp sürekli kaşırdım.birgün farkettim ki karnımda çatlaklar oluşmaya başlamış.tabi ben farkedip önlemini alıncaya kadar çatlaklar okadar fazlalaşmıştı ki.cilt kuruyup gerginleştiği için çatlamaya başlıyor sanırım seninde karnın bu yüzden kaşınıyor.doktoruna bu konudan bahset bi krem önerebilir belki. ben her gece yatmadan önce nemli kalması için karnıma zeytinyağ sürüyordum kaşıntısını gideriyordu biraz daha rahatlıyordum.çatlak izi geçmiyor malesef.doğumdan birkaç ay sonra gergin olan çatlaklar büzüşüyor ve karnında kalıyor.belkide tıbbı müdahaleyle falan giderilebilir o konuda bilgi sahibi değilim.bebeğini sağlıkla kucağına alırsın inşallah

o dönemde benim de acayip kaşınıyorud
kaşımaktan kıpkırmızı yapardım göbeğimi
badem yağı kullanmaya başladım çatlak habercisi olduğu yorumlarına dayannarak
şuan 36. haftadayım
ara ara az kaşıntılar oluyo gene ama henüz çatlak falan yok bakalım artık
bence yağ kullanmaya başla nolur nolmaz

ÇATLIYCAĞI İÇİN KAŞINIYODUR BENDE 21, HAFTADAYIM HER AKŞAM VAZELİN SÜRÜYORUM HEM CİLDİM EMDİĞİ İÇİN DAHA GÜZEL NEMLENİYO AMA BENİM POPOM ÇATLAMIŞ ANLAMADIMKİ BEBEĞİ POPOMDAMİ TAŞIYORUM NE

28 haftalık hamileyim ve benimde karnım belim kasınıyor krem sürüyordumama sürme hemen bebeğe geçiyor dediler öle takılıyom kaşına kaşına

ünerileriniz için teşekkürler arkadaşlar en iyisi ben yağ kullanmaya başliyim

maşşalah rabbim tamamına erdirin az kaldı inşallah kucağınıza alırsınız 21 haftadyım daha zaman geçmek bilmiyor darısı benim gibi bekleyenlerin başına :)

maşşalah rabbim tamamına erdirin az kaldı inşallah kucağınıza alırsınız 21 haftadyım daha zaman geçmek bilmiyor darısı benim gibi bekleyenlerin başına :)

amin sağolasın.. ama sona yaklaştıkça vakit daha da geçmez oluyor ona göre :))
bi de srtes ekleniyor üstüne
hayırlısıyla gelsin de bebişlerimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…