sıkıntısı neymiş evi terkediyor..
bir de çocuğu var üstüne üstlük, ne rahatlık var şu babalarda..
7 ay ortada yok..geri gelse ne faydası olacak arkadaşım.
5 aydır çocuğunun durumunu bilmiyor,meczup mu oldu bu adam..
bırak, iyice kurtul , yolunu,düzenini bilirsin sende..
avukatlardan net cvp alamıyorsan, bulunduğun yerin barosu ile falan görüşsen..
bilgim yok bu konularda
arkadaşlar benimki tuhaf bir durum adam 7 ay önce evi terketdi ben evde yokken almış özel eşyalarını gitmiş,2 ay boyunca benim zorlamalarımla 10günde bir gelip kızımı gördü sonra bir anda ortadan kayboldu teli kapandı ortadan kaybaolmadan önce eve gelip ben yurtdışına gidiyorum bir ay sonra gelirim diye not bırakmış,ailesiyle görüşmediğim halde aradım onları yurt dışına gitti gerçekden dediler ama ben inanmıyorum yurt dışına gitmek imkan meselesi ondada o imkan yok zaten,tam 5 ay oldu telefon dahi yok.adam ortada yokken gıyabında,tebligat eline geçmeden boşanabilirmiyim bilmiyorum avukata sordum yuvarlak cevaplar verdi hallederiz bir yol buluruz gibi.boşanan arkadaşlar boşanma sürecinde insanların çok çirkinleştiğini ve çok yüzgöz olunduğunu söylüyorlardı hazır ortada yokken çirkefliğiyle uğraşmadan boşanayım diyorum bir yandanda kızımı düşünüp bu adam üç beş ay sonra ortaya çıkarda geri dönermiki diyorum.dönse bana ne kadar koca yavruma nekadar baba olur onuda kestiremiyorum evlimiyim dulmuyum anlamadan oturuyorum yerimde.
Valla artık geri dönersesi kalmamış belliki adam seni sevmiyor çocuğunuda kaale almıyor çocuğun için psikolojisi için sen en doğru kararı ver canım. Adam seni istemiyorsa sen adamı neden isteyesin ki o yokken geçinebiliyorsan demekki bir işin var kimseye muhtaç değilsin. Hiç değilse boşandımda dulum dersin.
Ailesi birsey demiyor mu yurt disinda demelerinden baska,yani siz onlara söylediniz mi bosanmak istediginizi haberi olsun acisindan
ailesiyle görüyor mu? birde esnaf mi piyasaya borcu var(mis) demissiniz yani sizde bilmiyordunuz..
zaten sevgide yokmus sizde sans vermek icin bi sebebiniz yok
çok şükürkü ona muhtaç değilim canım yoksa yavrumda bende perişan olmuştuk.sen adamı neden istiyesin demişsin ben adamı istemiyorum zaten bir gram sevgi yok artık içimde ona karşı ama kızım çok küçük 2,5 yaşında geçen gün bir uzmana gitdim kızım için bazen babasını sayıklıyor babam geldi kapıyı aç bana elbise sakız almış diyor bazende düğün resimlerini bulup babasının resmine bakınca onu tanımıyormuş gibi yapıyor babaya küsüyor aklınca,uzman bana boşanmayı düşünüyorsan babası dönünce evde görüştürme dışarda görüşsünler babasıyla,baba evde kalmak isterse müsadeetme çocuğun aklında 3 kişilik aile oluşturma yeniden dedi.uzmanımız haklı ama aylardır babasını görmüyen çocuğa dışarda görüceği yarım saat yetecekmi ben bu durumu ona nasıl anlatıcam boşanmasam bari gelirde kızına adam gibi sevgi verirmi diyorum yada yıllarca ortaya çıkmasada yavrum biraz büyüse bende bu arada sorunsuz kızım kavgalara şahit olmadan boşansam diyorum kıssacası adamın nezaman ortaya çıkacağı belli olmayınca bende dengesiz oluyorum fikirlerimde
arkadaşlar benimki tuhaf bir durum adam 7 ay önce evi terketdi ben evde yokken almış özel eşyalarını gitmiş,2 ay boyunca benim zorlamalarımla 10günde bir gelip kızımı gördü sonra bir anda ortadan kayboldu teli kapandı ortadan kaybaolmadan önce eve gelip ben yurtdışına gidiyorum bir ay sonra gelirim diye not bırakmış,ailesiyle görüşmediğim halde aradım onları yurt dışına gitti gerçekden dediler ama ben inanmıyorum yurt dışına gitmek imkan meselesi ondada o imkan yok zaten,tam 5 ay oldu telefon dahi yok.adam ortada yokken gıyabında,tebligat eline geçmeden boşanabilirmiyim bilmiyorum avukata sordum yuvarlak cevaplar verdi hallederiz bir yol buluruz gibi.boşanan arkadaşlar boşanma sürecinde insanların çok çirkinleştiğini ve çok yüzgöz olunduğunu söylüyorlardı hazır ortada yokken çirkefliğiyle uğraşmadan boşanayım diyorum bir yandanda kızımı düşünüp bu adam üç beş ay sonra ortaya çıkarda geri dönermiki diyorum.dönse bana ne kadar koca yavruma nekadar baba olur onuda kestiremiyorum evlimiyim dulmuyum anlamadan oturuyorum yerimde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?